|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
-
smdtranz
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 108 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 15 жов, 2024 21:43
_hunter написав: ЛАД написав: _hunter написав:Так и меня ваши страхи/переживания мало интересуют  - мне Законность на Родине нужна.
На какой, хрен, Родине?! С которой вы сбежали и не захотели защищать? Уже б молчали.
И снова я повторяюсь: свои переживания/морализаторство - оставьте при себе. Я говорю исключительно с точки зрения Закона: пока "кое кто" свою работу не выполнит - и не подпишет заяву - да: именно эту Родину.
я розумію, що ти великий прихильник вислову "Вовремя предать – это не предать, а предвидеть" але тут ти помилився - й Україна встоїть, й зрадників ніде не люблять, й допомогу свого часу припинять. ми ще почитаємо скиглення - а як повернутися в Україну не дуже дорого?  після війни звісно - до кінця війни якось в Європі перекантоватися можна
-
Shaman
-
-
- Подякував: 772 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Вів 15 жов, 2024 21:44
Hotab написав:detroytred Тільки ружжо в дупу засунули і все)))
Що саме такого робилось? Я , ясна справа що про період до анексії Криму. Бо «після» - це вже окупант який анексував території, і про ніякий мир чи гарні стосунки з цим «тигром» не могло бути і мови. Навпаки, на Донбасі жевріла війна. Ну і паралельно пригадайте приклади «ружа в дупі» , тільки вже нашій, з Тузлою, демонстративними перекриттями газу зі слоганами «Україна вор» та інші речі. Точно це Україна дьоргала? Чи це в комусь говорить комплекс меншовартості? ......
Никаких "комплексів меншовартості". Газовые войны обсуждать не буду, недостаточно компетентен и не обладаю полной информацией. Впрочем, думаю, как и остальные форумчане. Вы уверены, что претензии были абсолютно безосновательны? А, главное, мы тогда, действительно имели очень низкую цену на газ, значительно ниже, чем Запад. Допускаю, что все эти перекрытия газа и обвинения в воровстве были вызваны тем, что это их не устраивало. Воспользовались поводом для повышения цены. Тузла это не «ружо в дупі», лёгкое подёргивание за усы и проверка на вшивость. Кучма эту проверку прошёл достойно. Даже после Крыма и Донбасса надо было стремиться к тому, чтобы поддерживать мир и хотя бы относительно нормальные отношения. Как известно, худой мир лучше доброй ссоры. Сегодня мы (неофициально) допускаем, что вопрос Крыма можно тем или иным способом отложить в долгий ящик и решать его не военным, а дипломатическим путём. Можно было это признать и раньше. Записывать в Конституцию стремление в НАТО это точно «ружо в дупу». Причём ""ружо", которое ничего не меняло. НАТО не рвалось нас принимать и до сих пор не рвётся. Работу в этом направлении вести надо было, "перестраивать армию по стандартам НАТО" и т.п., но кричать об этом было не обязательно. А заявить об этом тогда, когда вопрос практически решён. Да и вообще с криками: "Геть від Росії!", - надо было поаккуратнее. Правильно говорит detroytred: спочатку треба такий трюк))) забезпечити безпекою -- або самим озброїтися (тобто самим забезпечити собі безпеку) або отримати гарантії захисту від Заходу.
Если у вас сосед-бандит, который явно сильнее вас и вам угрожает, вы же, наверное, постараетесь сохранить с ним мало-мальски приемлемые (пусть не добрососедские) отношения. Хотя бы до тех пор, пока не найдёте сильную поддержку (или не договоритесь с соседями о совместных действиях) или не приобретёте оружие, которое позволит с ним справиться в случае чего. Интересно, Вы сегодня согласитесь на перемирие/мир даже не на границах15, а по границе Донецкой и Луганской областей? Не буду отвечать за Вас, но, думаю, многие согласятся. Не говоря уж о границах15. Так, может, проще было договариваться тогда, а не сегодня, когда уже речь о Херсонской и Запорожской и столько разрушений и убитых? Так это ещё хорошо, что "партнёры" решили поддержать нас, хотя до начала войны не то что у нас, но и у них самих уверенности в этом не было. А если бы не поддержали? Что было бы в этом случае, Вам как офицеру объяснять не надо. Тут иногда ещё вспоминают о Будапештском Меморандуме, но "партнёры" нам уже давно объяснили, что никаких юридических обязательств они не несут. А "обсудить", "поставить вопрос" в Совбезе и даже на Генассамблее ООН это пожалуйста. Вот только нам от этого ни холодно, ни жарко.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 15 жов, 2024 21:51
ЛАД написав:Газовые войны обсуждать не буду, недостаточно компетентен и не обладаю полной информацией. Впрочем, думаю, как и остальные форумчане. Вы уверены, что претензии были абсолютно безосновательны?
Був міжнародний суд в Стокгольмі Цей суд присудив програш педерації і зобовязав її виплатити близько 2,6 млрд доларів... Деякі дебіли можуть вважати це недостовірною інформацією, або підставою для заявок НЕ ФСЬО ТАК АДНАЗНАЧНА Це звичайно їх право
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 15 жов, 2024 21:53
Shaman тому іронізувати над тим, що хтось може піти в СЗЧ, при цьому знаходячись в тилу - ідея так собі
Потрібно менше шоу і позєрства Хочеш йти (вирішив) - йди. Зробиш - повідомиш. Або не повідомляй До чого оце місяцями обговорення планів вчинення ним кримінального злочину?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2457 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Вів 15 жов, 2024 21:58
pesikot написав: Banderlog написав:Я на це хочу подивитись ) При відсутності підвалу та закруток. За наявності дружини, яка вже звикла багато витрачати Та за наявності тещі, якій він вже давно поперек горла ) Я давно кажу, ні ти, ні Долярчик - ні в які ЗСЧ не підете Тільки розмови, вони ж триндіж )
що це ви нас докупи валите? я ж не долярчик. То йому потрібне визнання і підтримка суспільства. То він Вас хоче загнати в окоп. Я ж більше цікавлюсь Вами як антрополог) Ви цікавий тип пасивного, перепрошую пансьтво за погане слово, патріота думаю його вже допекло. А я поки платять, і ще нема прориву фронту , чи невідворотної загрози моїй тушці, повоюю. Анонсу за 2 дні не буде. Но обіцяю, якщо піду , тут одписатись. P/s для Успіха, можу посприяти незаконно та аморально, щодня , знаю чарівні слова для марсіан Хоть думаю він і без мене справиться)
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 15 жов, 2024 21:59
detroytred написав: pesikot написав: Banderlog написав:[quote="5778908:pesikot" Пройде ще 3 місяці, ще півроку, ще рік, а Долярчик все ще буде збиратись йти в СЗЧ ) Жбан до одного часу воду носить. Багато сзч , більше ніж вбитих. І звільняються теж не мало... Думаю він вже нацицькоцмудив з держави за час війни. Рік може собі дозволити просидіти в підвалі з закрутками без державних сосисок, волонтерських дронів та мівіни, а там і ПЕРЕМОГА в наступному році 
Я на це хочу подивитись ) При відсутності підвалу та закруток. За наявності дружини, яка вже звикла багато витрачати Та за наявності тещі, якій він вже давно поперек горла ) Я давно кажу, ні ти, ні Долярчик - ні в які ЗСЧ не підете Тільки розмови, вони ж триндіж )
===== Ну як ти не допетриш, що в той час, коли вже отаких добрих вояків, як Бандерлог та Успіх, допече піти в СЗЧ, то вже дійсно ситуація буде катастрофічною.
Ти тоді не дивитись будеш, а або форму надягати, або їхати на захід.[/quote] В граніт!!!👍👍👍
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 15 жов, 2024 22:04
Banderlog написав:P/s для Успіха, можу посприяти незаконно та аморально, щодня , знаю чарівні слова для марсіан Хоть думаю він і без мене справиться)
Дякую! Та чарівні слова я і в нашій групі бачу)) Та і мої побратими мені б підказали, якщо б попросив їх  Але все одно - дякую!
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 15 жов, 2024 22:07
Hotab написав:До чого оце місяцями обговорення планів вчинення ним кримінального злочину?
Свободу не спинити!© 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 15 жов, 2024 22:11
Hotab написав:Shaman тому іронізувати над тим, що хтось може піти в СЗЧ, при цьому знаходячись в тилу - ідея так собі
Потрібно менше шоу і позєрстваХочеш йти (вирішив) - йди. Зробиш - повідомиш. Або не повідомляй До чого оце місяцями обговорення планів вчинення ним кримінального злочину?
є такий момент. Долярчик такий Долярчик. але особисто мене це зовсім не чіпляє 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 772 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-