|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 16 жов, 2024 17:56
ЛАД написав:Я неоднократно задавал вопрос поклонникам По, что изменилось бы, если бы в 2019 выбрали его.
Тільки не кажіть, що жодного разу ніхто не відповів, що, найбільш ймовірно, повномасштабного нападу б не сталося. Ну навіть якщо ні, то ось я кажу, і що? Ви ж все одно не повірите. Что изменилось бы сегодня, если бы, например, По заменил Зе.
Це питання більш туманне, бо сьогоднішній стан виник не сам по собі, а в результаті певних дій і обставин, в яких така "заміна" просто виглядає інородною, неможливою. Це приблизно як прилетіли марсіани і постріляли всіх рашистів. Нема змісту в такому припущенні.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 633 раз.
- Подякували: 507 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Сер 16 жов, 2024 17:57
Бетон написав:План Перемоги, який вже втілений: 1. Підняття тарифів 2. Підняття податків 3. Підняття штрафів
4. Конституція на паузі )))
Востаннє редагувалось dimo_0n в Сер 16 жов, 2024 17:57, всього редагувалось 1 раз.
-
dimo_0n
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 117 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 жов, 2024 17:57
wild.tomcat написав: ЛАД написав: flyman написав:......... не було би розмінування Чонгару і Перекопу, не було би окупації Бучі, і ще багато чого б не було, тому що тоді би навіть такої думки не виникало як "Київ за три дні", був би якись план шатун, шури-мури з ожепежистами і т.п. підкилимкова боротоба нанайських хлопчиків. Пересіченому від того би не тепло ні холодно.
Насчёт Чонгара и Перекопа - недоказанные обвинения. Кто-то сказал и в результате многократного повторения сегодня рассматривается как общеизвестный факт. Известный метод. Всё остальное - ваши необоснованные предположения.
ну от бачите, а ви ще жалієтеся, що ви "вже неодноразово запитували, а вам не відповідає ніхто". вам відповідають, але ви відразу встаєте в позу - "ваши необоснованные предположения". чому б це раптом? навіть якщо щось подібне, то вони не більше "необоснованные" ніж ваші, коли ви пишете про те, що при пороху було було б так само чи ще гірше. тому вам і не відповідають, бо ви не сприймаєте чи не хочете сприймати відповіді. виглядає взагалі так, що вони вам не потрібні.
А я своё мнение и не называл доказанным, честно написал, что доказывать не буду. А здесь не "вставав в позу", а просто написал, что это такие же необоснованные предположения. Если кто-то попытается их обосновать, отнесусь с бОльшим вниманием.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 16 жов, 2024 17:58
Бетон
План, який би сформулювала влада, що піклується про народ:
1. Дати всім комуналку, а особливо світло ще й за 3 центи кіловат 2. Замість податків зробити добровільні внески (треба заохочувати платників, а не застосовувати примус) 3. Почати нарешті перемагати і перемогти.
-
smdtranz
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 16 жов, 2024 18:01
ЛАД написав: andrijk777 написав: ЛАД написав:План заключения перемирия/мира, как мне кажется, должен исходить не от Зеленского, а от Запада.
Цілком згідний. Нажаль у Заходу немає плану(зараз). Та й якщо б і був немає рішучості переконати(змусити) Зе його виконати. Я надіюсь що це зробить Трамп.
Думаю, у них не "немає рішучості переконати(змусити) Зе його виконати", а они не знают, как заставить Путина принять план на более-менее приемлемых для Украины условиях.
Ну скільки можна переливати з пустого в порожнє. Зе приходить до Заходу і каже хочу "кордони 91" - давайте або багато зброї або примушуйте путіна. Що має робити Захід(не "по-вашому" а для себе)????? Очевидно послати Зе на**й, що він і робить. Ви як маленька дитина. Захід думає про себе а не про Україну.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 жов, 2024 18:03
ЛАД написав: wild.tomcat написав:ну от бачите, а ви ще жалієтеся, що ви "вже неодноразово запитували, а вам не відповідає ніхто". вам відповідають, але ви відразу встаєте в позу - "ваши необоснованные предположения". чому б це раптом? навіть якщо щось подібне, то вони не більше "необоснованные" ніж ваші, коли ви пишете про те, що при пороху було було б так само чи ще гірше. тому вам і не відповідають, бо ви не сприймаєте чи не хочете сприймати відповіді. виглядає взагалі так, що вони вам не потрібні.
А я своё мнение и не называл доказанным, честно написал, что доказывать не буду. А здесь не "вставав в позу", а просто написал, что это такие же необоснованные предположения. Если кто-то попытается их обосновать, отнесусь с бОльшим вниманием.
ну ви нічого не хочете доводити, вам не хочуть. всі залишилися при своїх. але писати, що вам нібито не відповідають, це відверта ..ее.. неправда.
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 жов, 2024 18:04
Banderlog написав: ЛАД написав: Banderlog написав:......... тут питання філософське для чого нам екологія і червоноунижні рослини якщо вимруть люди? Чим там місцевим ще займатись? Зеленим туризмом?
Кстати, хорошая идея при тех сценариях после войны, которые здесь сегодня рисовали.  Свободного места будет полно, дикие степи. Глядишь, в лесах волки и медведи заведутся. Надо будет только следить, чтобы туристов не задрали.
ага сплошний буковель. туристів багатих тільки не знамо де на всіх набрати. Знищені міста посеред дикого степу з сафарі на червонокнижних бізонів воно звичайно має свою прєлєсть, но в масі людям треба море, і готелі олінклюзів.
Для того малого количества людей, которое по местным прогнозам здесь останется, туристов из Европы хватит. А там, глядишь, американцы подтянутся. А, может, и китайцы. Экзотика всё же. А готелі не надо. Нарушается антураж - мазанки под соломенными крышами.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 16 жов, 2024 18:05
pesikot Я никогда не был за комуняк еслишо. И не топил за них НИ-КОГ-ДА. Ну давай до 1917-го. Где территория была? под империйей? Или снова не то? Еще раньше? Про Переясловскую раду 16хх, когда снова под имерией? Нахрена такую древность тянуть? Возми последние 100 лет, когда +/- живет текущий мироустрой с США на коне... До этого все было в МИРЕ ИНАЧЕ.
-
dimo_0n
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 117 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 жов, 2024 18:14
smdtranz написав:Бетон План, який би сформулювала влада, що піклується про народ: 1. Дати всім комуналку, а особливо світло ще й за 3 центи кіловат 2. Замість податків зробити добровільні внески (треба заохочувати платників, а не застосовувати примус) 3. Почати нарешті перемагати і перемогти.
А хіба не з аналогічними гаслами зезидент прийшов до влади? Просто пєрєстать стрєлять. Просто закончіть епоху бєдності. Ми всє - прєзидєнти. Плебс жере і причмокує
-
whois2010
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Сер 16 жов, 2024 18:16
dimo_0n
То как там с историей до 1917 года ? Была, не была ? Про крещение Киевской Руси слышал Может про Анну Киевскую Или там, как щит прибивали в Константинополе Как Сагайдачный Москву брал в осаду Про Магдебурское право даже не пытайся узнать, сломаешь свой мозг
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2