Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
airmax78 написав:Можливо вони ще сподівались що війна хоча б щось змінить в мізках пересічних. Помилились.
А як той факт, що хтось захотів взяти гроші, поки дають просто так, свідчить про проблеми з мізками?
Цей факт свідчить про те, що в людей яки організували цю схему та яки погодились в ній прийняти участь відсутні моральні та етичні цінності. Біомаса як їх влучно визначила юліяволодимірівна.
Востаннє редагувалось airmax78 в Вів 29 жов, 2024 17:04, всього редагувалось 1 раз.
airmax78 написав:Питання адміністрування. Просто роздати було набагато простіше. Можливо вони ще сподівались що війна хоча б щось змінить в мізках пересічних. Помилились.
Я думаю все трохи простіше. Панство просто не враховує менталітет та спосіб життя на іншому боці Земної кулі: - Сказав - це виконав; - Сказав - як підписав документ і печатку поставив; - Обман - це злочин з плямою на все життя. Тому Уряд Канади прийняв небувале рішення про порятунок/прихисток українців в умовах війни. Узгоджено більше мільйона віз. Чекали більше мільйона врятованих. Щоби не робити як в Німеччині, де отримали більше мільйона нероб. Вирішили кожному дати одноразово 3000 С$. Далі виживай, як хочеш. Ну, хтось виживе, а як же… Хтось не поїхав зовсім. Хтось скористався можливістю. «Люди, как люди. Любят деньги, но ведь это всегда было... Человечество любит деньги…»
Мої приятелі позавчора повернулися з Анталії у Велику Британію, де перебувають майже постійно з 2022 року і де щомісяця отримують на двох 1500 британських фунтів. В квартирі в Анталії бувають два рази на рік по місяцю. В Україні в оренді 4 квартири. Так що прибульці в Канаду просто білі та пухнасті…
«Проте англійська у Зеленського лише посередня, а у Єрмака — відверто погана, — пише німецьке видання. — Відтак американці, як кажуть [джерела FAZ], часто не впевнені, чи вони правильно розуміють двох провідних політиків України, коли контактують з ними напряму. Вони [представники США] також не можуть оцінити й те, чи їхні власні пояснення були коректно зрозумілі [українською стороною]»
цікаво, скільки часу потрібно для С1? й чи взагалі всі можуть дійти до цього рівня? точніше зрозуміло, що всі не можуть. питання, якщо у людини є бажання, вона зможе, чи можливе що це не для всіх? цікаво, який відсоток...
Shaman написав:цікаво, скільки часу потрібно для С1? й чи взагалі всі можуть дійти до цього рівня? точніше зрозуміло, що всі не можуть. питання, якщо у людини є бажання, вона зможе, чи можливе що це не для всіх? цікаво, який відсоток...
Все індивідуально: хтось за 2-3 місяці дійде, а комусь роки наполегливого навчання потрібні. Особисто мені мови дуже важко: щоб здати В2 я пів року з репетитором дотягував writing та word comprehension...
Shaman написав:цікаво, скільки часу потрібно для С1? й чи взагалі всі можуть дійти до цього рівня? точніше зрозуміло, що всі не можуть. питання, якщо у людини є бажання, вона зможе, чи можливе що це не для всіх? цікаво, який відсоток...
Все індивідуально: хтось за 2-3 місяці дійде, а комусь роки наполегливого навчання потрібні. Особисто мені мови дуже важко: щоб здати В2 я пів року з репетитором дотягував writing та word comprehension...
2-3 місяці... дуже смішно. 5-7 років більш реалістично.
airmax78 написав:2-3 місяці... дуже смішно. 5-7 років більш реалістично.
Cестра однокласника з рівнем С1 Англійської і десь В2 Італійскої (сертифіката нема), а ще знання на паобутовому рівні Польської, Словацької, Чеської, Мадярської. Була 6 місяців в Бельгії і з нуля вивчила Французьку і здала на С1 за 5 місяців, але вона не тільки вчилась, а ще й працювала з дітьми в садочку. Тому точно є поліглоти, яким достатньо кілька місяців...
Це як в ІТ: хтось роками не може вивчити 1 мову, а хтось світчиться на GoLang за одні вихідні просто почитавши документацію...