Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
candidat написав:Кишмиш не может быть. Во-первых, там есть банки, в которых, кроме депозита, у меня нет никаких операций. А во-вторых, для кишмиша как-то много. По крайней мере, у меня такого кишмиша никогда не было. P.S. До меня сейчас дошло, что это ж бонусы. Тот самый авансовый платеж от Альянса, коммунальная оплата от РВС. Таки да, сходится.а от депозита тогда там, действительно, ничего нет.
Ви замовляли довідку про доходи через Дію? Там є всі доходи, у тому числі ваш "кішмиш" відображаються. Не розумію що обговорюємо? Ви не змогли надати довідку про доходи, якщо навіть ви живете на відсотки з якогось-там 2009 (не пам'ятаю) року? Що ви бажаєте почути? В довідці про дохооди через дію відображаються навіть повернення за покупку акційних товарів (у мене, як приклад, навіть 95,15 грн від ХХХ-банку). Що у вас не так. То ви вже спочатку розберіться, а потім чітке питання сформулюйте. Райф зі мною взагалі не розмовляв, заблокували типу фінмоном, а у відділенні кажуть, а що ж ви хочете, у вас не має жодного депозиту в банку, ви не користуєтеся нашими кредитним картками, тільки перераховуєте свої кошти між різними банками, ви нам не цікаві, ви не даєте нам помацати ваші конти. Двомсячне листування ні дочо не привело. Банк, куди перерахували залишки, теж включив фінмон, т.к. в призначенні платежу була вказана стаття 5. Потім, коли надав точно таку документи як Райфу, дивувалися за що мене "відмоніторили". Відкрийте депозит та користуйтеся кредитною картою банку і буде вам життя без фінмону. Але то не факт.
цікаво, яка довідка в Дії відображає кішміш? В мене що ок-5, що ок-7 - відібражають лише офіційну зарплатню
1finanсier написав:цікаво, яка довідка в Дії відображає кішміш? В мене що ок-5, що ок-7 - відібражають лише офіційну зарплатню
Довідка про Доходи, яка відображає доходи за категоріями
Ото 126, 127 -- різні банки тулять КБ в оці категорії
а куди там в Дії тикати, бо в мене в розділі "Довідки та витяги" із фінансових довідок можна лише сформувати довідки ок-5 і ок-7, а там відібражається лише офіційна зарплата. А ось коли на сайті ДПС формуєш подібну довідку, то там дійсно, висвічуються всі ті додаткові блага, доходи і прибутки. UPD : чи Ви мали на увазі портал Дія на сайті? Бо в додатку цієї довідки - "довідка про доходи" немає. А зайшов в Дію на сайті - там є. P.S. - але при спробі замовлення - пише "на жаль сталася технічна помилка, ви не зможете скористатися послугою зараз. Спробуйте пізніше."
AlexTk написав:Amethyst А загальну суму вручну треба рахувати? Щось я її у довідці не побачив )
Ну так це ж Довідка про те, що було зроблено... Всі інші маніпуляції з отриманими даними робляться самостійно.
Зауважу, що банки аналізують ЧИСТИЙ дохід, тобто вже після утримання податку. Причому деякі банки ще й намагаються щось/якось там обрахувати за вас ваші витрати на ваші власні потреби: на комуналку/аренду, обслуговування авто, їжу, супровід ваших кредитів Ага -- вивчають фінповедінку любого клієнта з відповідного соціального прошарку