Фінляндія платила СРСР репарації, причому досить суттєві(для фінів).
|
|
![]() Коли собаці нічого робити - вона я.ця лиже...
Я бачу що 90% тутешніх дописувачів - не мають чим зайнятись... Тому й така суцільна всьопропалія на цих сторінках... Ті ж хто має чим зайнятись (воює або забезпечує тих хто воює) - шкода витрачати час і сили на копирсання у різних видах лайна і пояснювати накидувачам на вентилятор - чого якщо будь-яке лайно накидати - сморід буде всюди... Скажіть мені... Де дописи від керівника стаб пункту, який вчора у Львові забирав ШВЛи , пакети для блювотиння і просив пакети для 200-тих ? Де дописи дівчинки , яка ЩОДЕННО з допомогою прохань і так далі -збирає і відправляє на нуль аптечки/колеса/так мед? Де дописи жінки , чоловік якої загинув в 2014 і з того часу вона як не ярмарки ветеранів організовує-так подарунками для сирот займається? Де дописи від капітана ЗСУ , син якого ЗАГИНУВ сержантом під Курськом, а молодший син якого(не призовного віку) відправив побратимам свого брата пікап? Де дописи пацанів з ампутованою нижньою кінцівкою , які подякували за візки , з аргументацією що з допомогою цих візків вони швидше зможуть відновитись і повернутись на фронт Де дописи азовця, звільненого з полону, який втратив вагу до 45 кг... і через РІК реабілітації все одно повернувся в діючу Армію , так не в штурмову піхоту... але повернувся Всі описані мною люди - реальні... Але їх тут не має , бо вони не мають настільки стійкої психіки як моя, щоб знаходячись в лайні , пробувати тим хто це лайно розкидає - щось пояснити... Вони просто роблять свою справу там де можуть і так як можуть Таким чином місцеві страхопуди , або проплачені корисні ідіоти - можете й далі накидувати тонни лайна. Тим хто вас захищає - по барабану що ви обісрались і дуже переживаєте що вас за кордон не випускають.
![]() Де дописи Крупи, Баканова і тд.?
Де дописи отих з наливайок? Де дописи тисяч сзч-ків? Де ... Всі реальні. Реальніші нікуди. Будувати на вигадках. Бо інакше ніяк. Нічого нового.
![]() Изменения к Закону это не секретная инфа. Вы вполне можете изменения почитать и сами. Честно говоря ваше "забыл" иначе как троллинг трудно интерпретировать. ЗЫ кстати ваше "служить обязаны" это откуда взято если не секрет? Востаннє редагувалось tester7336 в Чет 31 жов, 2024 18:55, всього редагувалось 1 раз.
![]() Підставу очкування пояснюють накопиченням наших сил на тому напрямку. А чи вигадали це накопичення, чи воно для відбиття їх наступу, чи нашого наступу --- сіє нєвєдомо.
![]() накину тобі ще трохи лайна. інвалід війни. третя група. 8 тищ пенсії. до війни заробляв штукарь бакінських а тепер не в стані. так він ще й патріот і той тепер питає що він має в сухому залишку тепер. ЗІ а хтось сидить мільйони гребе живий-здоровий.
|
|