Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1069610697106981069910700 ... 14683>
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 09:43

andrijk777 написав:Перші 5 хв(можна 10).
Відповідь на на 2 самі цікаві питання(для мене) цієї війни: Чому так веде себе Байден і Чому так веде себе Зеленський?

навіть не цікавився, що верзе цій любарський
після того, як він брякнув що йому рОдина там, де краще живеться
(так вважала більшість емігрантів і раніше), така відверта зневага до України (щось його тут сильно образило за часи совка, хоч жив в Харкові і мав "статус")
prodigy

Подякував: 3326 раз.
Подякували: 3341 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 09:43

Там на канале много подобных видео

<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="kindzadza_ua/11097" data-width="80%"></script>

<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="kindzadza_ua/11087" data-width="80%" data-single></script>

<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="kindzadza_ua/11082" data-width="80%" data-single></script>

Целый канал сплошной зрады. Можно фветку переносить туда
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 01 лис, 2024 10:22, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 10:11

budivelnik написав:
  Letusrock написав:Просте питання: на вашу думку білоруси з грузинами та казахами нам сильно заздрять?
Так і корейці ті в яких кім-ясне сонечко - якби вважають успіхом коли два рази в місяць мясо БАЧАТЬ на плакаті....
Але при цьому голову положать за кімів...

і до чого тут корейці? Я порівнюю Україну, яка через інфантильну політику отримала війну (по дитячому з голими руками показуючи факери ведмедю і думаючи що мені за це нічого не буде) з країнами які ведуть більш здорову багатовекторну політику.
Результат виборів у Грузії і реакція грузинів показує їх більш тверезий підхід. Вони обирають політику балансування між рф та ЄС в противагу 50 річній війні де партнери будуть "підтримувати і стурбовуватись". А Будівельник приплітає якихось корейців
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 10:20

Letusrock написав:Результат виборів у Грузії і реакція грузинів показує їх більш тверезий підхід. Вони обирають політику балансування між рф та ЄС в противагу 50 річній війні де партнери будуть "підтримувати і стурбовуватись".

У Грузії 80% населення підтримують вступ до ЄС. При цьому на виборах переміг прокацапський кандидат. Де тут ЧЕСНІ вибори? Перестаньте сказать.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 10:25

fler написав:
  Letusrock написав:Результат виборів у Грузії і реакція грузинів показує їх більш тверезий підхід. Вони обирають політику балансування між рф та ЄС в противагу 50 річній війні де партнери будуть "підтримувати і стурбовуватись".

У Грузії 80% населення підтримують вступ до ЄС. При цьому на виборах переміг прокацапський кандидат. Де тут ЧЕСНІ вибори? Перестаньте сказать.

а майдан тоді де?
Я ж вам про це й говорю - грузини зрозуміли що у випадку "грузинського СВО" їх просто кинуть, як і нас. Тому обрали "почекати на березі кращих часів"
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 10:33

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Letusrock написав:Я порівнюю Україну, яка через інфантильну політику отримала війну (по дитячому з голими руками показуючи факери ведмедю і думаючи що мені за це нічого не буде) з країнами які ведуть більш здорову багатовекторну політику.
Результат виборів у Грузії і реакція грузинів показує їх більш тверезий підхід. Вони обирають політику балансування між рф та ЄС в противагу 50 річній війні де партнери будуть "підтримувати і стурбовуватись".

Грузин купили, ця повзуча окупація почалась з російських доплат грузинським діячам культури багато років назад, такий собі антисорос, потім ринки збуту, туристи і так далі.
А з Україною було навпаки, навіть при Янику ціни на газ були космічні, як для Балтії, торгівельні війни, хоча купити було значно дешевше, ніж воювати зараз. Остання спроба купити була через медведчука, навіть не купити, а залити пропагандою, поки хтось не показав фак ведмедю.
У путіна дійсно щось паталогічне до України, може щось з дитинства...
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 10:40

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Wirująświatła написав:Элиты не хотят диктатора. По сути диктатор означает передел сфер влияния, у тех кто не при дворе начнут отжимать бизнесы, выдавливать их из разных сфер при помощи налоговой, сбу и т.д. Сейчас зеле такого не позволяют и если он на такое решится его скинут новым майданом, как скинули чивокуню.

А для когось це шанс знести старі клани і помститись, а майдан зараз не вийде, всі добряче зашугані, а хоробрі на війні.
Так шо не факт, а в сіті нових справ за розповсюдження інформації та і може йде до реалізації.
Хоча тоді Зе придеться ходити з трьома рядами охоронців!
Mimohod

Подякував: 448 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 10:41

Wirująświatła написав:<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="kindzadza_ua/11097" data-width="80%"></script>

<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="kindzadza_ua/11087" data-width="80%" data-single></script>

<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="kindzadza_ua/11082" data-width="80%" data-single></script>

Целый канал сплошной зрады. Можно фветку переносить туда

хде ваши доказательства?
вы фсе врете
это все в плохом качестве
там одни склейки
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 10:44

Letusrock написав:
  budivelnik написав:
  Letusrock написав:Просте питання: на вашу думку білоруси з грузинами та казахами нам сильно заздрять?
Так і корейці ті в яких кім-ясне сонечко - якби вважають успіхом коли два рази в місяць мясо БАЧАТЬ на плакаті....
Але при цьому голову положать за кімів...

і до чого тут корейці? Я порівнюю Україну, яка через інфантильну політику отримала війну (по дитячому з голими руками показуючи факери ведмедю і думаючи що мені за це нічого не буде) з країнами які ведуть більш здорову багатовекторну політику.
Результат виборів у Грузії і реакція грузинів показує їх більш тверезий підхід. Вони обирають політику балансування між рф та ЄС в противагу 50 річній війні де партнери будуть "підтримувати і стурбовуватись". А Будівельник приплітає якихось корейців
Так і Кучма балансував і ми отримали мінус 20% територій
і грузини балансують і отримали мінус 20% територій
і молдавани балансують і отримали мінус 20% територій
Ще казахи б балансували , але Китаю їх території не треба, а москалі китай бояться

Тому ти запропонував спитати білорусів і грузинів..
Я тобі привів приклад корейців
одні раби - другі живуть нормально
А так і ті і ті балансували і також кожна половника вважає що отримала мінус 50% територій.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 10:49

Доброго ранку, Україно!

Ну що ж, бігло перебіг деякі сторінки цієї теми(бо все прочитати не реально) - бачу таки про Успіха не забуваєте)) навіть цитати мої використовуєте))
Просто "крок до перевороту думок!© :D

Ну що ж - давайте я вам казочку про Успіха завершу))
Успіх подав рапорт на звільнення ще до відпустки і вже звільнили по догляду за кицею! :D

І вже практикується(покищо лише на знайомих) на майбутню роботу :D >>>
https://youtube.com/shorts/E0SArTSFrX4? ... VTU1k2SfmY
(тільки я практикую простий масаж, а не такий, як на відео) :)

п.с.
Передаю вітання філіпінці Флая!
Мрії - здійснюються! :D
Востаннє редагувалось Успіх в П'ят 01 лис, 2024 11:35, всього редагувалось 2 разів.
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
  #<1 ... 1069610697106981069910700 ... 14683>
Форум:
+ Додати
    тему