Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1070210703107041070510706 ... 14678>
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 17:20

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:питання повторіть - бо пройшовся по історії -щось його не знайшов

Оце. Скіфльки ви готові сплатити, чужих життів.
Бо так розумію самі з гранатою під танк не плануєте
  Letusrock написав:
  Shaman написав:оскільки ресурси трохи вичерпалися, їм потрібен передих - але такий, щоб вони могли переозброїтися, а ми - ні. тобто демілітаризація й ніяких гарантій інших країн. є ще бовдури, які вірять, що Московія не нападе знову? напевне бовдури вірять, розумні люди ні. тому без вагомих гарантій перемовини нічого не варті - Московія порушить всі домовленності, як побачить нагоду - а ми в таборі тих, хто домовленності виконує...

А якщо гарантій небуде ніяких взагалі, і зброя буде на рівні цього року, то що ?
Прохання озвучити вашу ціну, вона є чи ні: до останнього чи до 2050-го чи до Збруча?

Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 17:24

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Чесно не розумію чому преЗЕдент досі не зробив ультиматум США: або підтримка (виконання його плану перемоги), або капітуляція...
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 17:29

Дюрі-бачі написав:Чесно не розумію чому преЗЕдент досі не зробив ультиматум США: або підтримка (виконання його плану перемоги), або капітуляція...

Бо в нього ще є секретний план Б, який сьогодні витік через Бандерлога. :)
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 17:32

Нііт. Тому що:

*И запешите фф титрадко...
1. Нет... ни ГарррррриЗ ни Трам-пам-пам... НИЧЕГО не изменят внутри у нас...
2. Любые "договоренности" и даже попытки говорить о них - смерть (физическая) власти... за сим будет обратное и для тех, кто рот открыл...
3. Святая Инквизиция лишь войдет в силу и власть...
4. Перфокарта и все не пророчества СБУДУТСЯ...
5. Все только начинается...
6. Ноябрь феерии...
7. Да спасет Бог..." (С)
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 17:34

Letusrock написав:А взагалі цей ультиматум потрібно було ставити після

Не після, а до.
Оголошення курсу на Європу і НАТО.

І спокійно ще за Ющенка інтегруватися в НАТО.
Коли ціни на Ферарі були приємливі.

А на піку купляють тільки фанати...
І то, заплатити це не означає отримати.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 01 лис, 2024 17:37, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 17:37

Letusrock написав:Я порівнюю Україну, яка через інфантильну політику отримала війну (по дитячому з голими руками показуючи факери ведмедю і думаючи що мені за це нічого не буде) з країнами які ведуть більш здорову багатовекторну політику.

Наведи приклади, коли ведмедю щось там показували

Якщо, щось там ведмедю, після переброділих ягід, привиделось, то це його проблеми
  Letusrock написав:Результат виборів у Грузії і реакція грузинів показує їх більш тверезий підхід. Вони обирають політику балансування між рф та ЄС в противагу 50 річній війні де партнери будуть "підтримувати і стурбовуватись". А Будівельник приплітає якихось корейців

Ти багато ходишь по ТГ-каналам, ну то подивись як банально вкидали бюллетні
Тому да, грузини "обрали", або за них порахували

Щодо балансування - ти дурний чи прикидуєшься ?
По-перше
Нікому це балансування не принесло результату. 2003 рік. Тузла

По-друге
Вже ніякого балансування не буде.
Або з Росією, або війна з Росією
А це вже тероризм, з боку Росії, в чистому вигляді

Але Грузія йде в напрямку до Росії. Закон про іноагентів і таке інше
Що вже відвернуло Грузію від Європи

По-трете
Подивимось, як воно буде в Грузії
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 17:39

Дюрі-бачі написав:Чесно не розумію чому преЗЕдент досі не зробив ультиматум США: або підтримка (виконання його плану перемоги), або капітуляція...

так вони давно були готові до нашої капітуляції. чи виїзд посольств вам нічого не підказав?
те що ми взялися воювати та пустити крові кацапам а не скажімо балтійські країни де можливо прийшлось би вже їм самим воювати - це виявився дли них раптовий приємний бонус.
Востаннє редагувалось tester7336 в П'ят 01 лис, 2024 17:40, всього редагувалось 1 раз.
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 17:40

andrijk777 написав:
  Shaman написав:не займайся казуїстикою - те, що вимагає від України Московія - безумовна капітуляція ;)

Shaman написав:що хоче Московія?
- 4 області повністю
- денацифікацію
- демілітаризацію
- позаблоковий статус

Тут на форуму ніхто ні разу не пропонував такої "капітуляції". Як мінімум я не бачив. Більше того, сам Трамп сказав що це "поганий варіант".
Навіщо ти(і інші) постійно вживаєш(звинувачуєш) інших що вони хочуть такої "капітуляції"?
Ні, ніхто(з постійних) тут не погоджується з цим і краще воювати дальше ніж погоджуватись на таку "капітуляцію". Це майже очевидно.

І лікбез:
Безоговорочная капитуляция — повсеместное прекращение военных действий, разоружение и сдача всех вооружённых сил капитулирующего государства без каких бы то ни было условий.

Безумовна капітуляція - це 24 області повність, а не 4.
Ось те що партнери називають "поразка України" це фактично = "безумовна капітуляція". Тому вони і говорять що "Україна вже не програла", "вони досягли того що Україна не програла" і т.д.

Ну давай,поміняємось житлом,я тобі свою квартиру в Запоріжжі,а ти мені свою де ти там , У Львові чи Франківську, і я теж баду казати,подумаєш якихось 4 області! Забирайте!Це ж не безумовна капітуляція, уе ж проста капітуляція.
гуляйполе

Подякував: 135 раз.
Подякували: 139 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 17:43

Успіх написав:Ну що ж - давайте я вам казочку про Успіха завершу))
Успіх подав рапорт на звільнення ще до відпустки і вже звільнили по догляду за кицею! :D

Ітак

Ні я в яке ЗСЧ ти не пішов, як я і писав
Це відпустка, як тут і писали

Хто повівся на ЗСЧ Долярчіка, я вас вітаю - Вас розвели ))
А як ви писали, як писали.
Як раділи та підбадьорували його порушувати закон

Далі
Про догляд за кицею, теж є сумніви

Коли почнеться новий сезон серіалу, як Долярчик шукає роботу
Якщо що, то це буде цікавий сезон
Тоді, можно буде повірити в догляд за кицею ))
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 17:47

Hotab написав:У тебе ще попереду усвідомлення факту, що жінки завжди тягнуться до успішних чоловіків не через те, що вони продажні тварини. А тому, що в сучасному суспільстві гроші - це безпека. Та сама безпека, яка тисячі років тому забезпечувалась розвинутими біцепсами і трапеціями на спині.
Це поверхневий погляд, і не пояснює, чому часто перевагу віддають не тим самим успішним IT-шикам, я якимось оторвам, часто без суттєвих грошей та зі шкідивими звичками.

А насправді природою назначено жінкам шукати такого партнера, потомство від якого буде максимально життєздатним. Звісно, що оцінюється життєздатність і успішність самого партнера, у припущенні, що нащадки успадкують відповідні риси. Традиційно це саме здоров'я і фізична сила, та лідерська поведінка, що дає шанс стати вище в стайній ієрархії. Оскільки така оцінка здійснюється підсвідомо, то гроші як такі не оцінюються, бо не мають відповідних сигнальних ознак у зовнішньості і поведінці. Тим не менш, наявність відповідних якостей може привести до наявності грошей, і навпаки, за гроші можна "купити" здоров'я і силу (не в плані медицини, а в плані можливості розвивати ці якості), а також підвищити свій статус в ієрархії. Тобто, деяка кореляція все ж є.
M-Audio

Подякував: 633 раз.
Подякували: 503 раз.

Профіль

1
2
  #<1 ... 1070210703107041070510706 ... 14678>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему