thenewepic написав: так Трамп і обіцяє зупинити війну за день.
То з Трампом демобіліз. вже цього місяця? А від тої, другої, користі взагалі ніякої? От коза...
Всі за Трампа -- Трамп наш чувак. 😁 Й прізвище гарне. Схоже на назву фірми тур.спорядженн я.
Вже дімон, говоряча голова путєна, вийшов із запою і сказав, що ні Трамп, ні Камала не зможуть зупинити війну. І дійсно, що може зробити Трамп? Ну збере заочно 2х Вов, один скаже, що готовий до переговорів про закінчення війни, але як йому віддадуть області, що він прописав у конституцію. Інший скаже, що не може цього зробити. Тоді Трамп скаже, що знайшов рішення, але українська сторона відмовилася від переговорів, то далі вже без США, хай Європа далі тягне цю війну. До речі, на цьому тижні він ще сказав, що введе 100% мита на товари з Європи, бо "вона така ж погана, як і Китай". Тобто, якщо до ЄС таке відношення, то на якому щаблі в його світогляді знаходиться Україна?
ЛАД написав:Интересно, что у вас за организация. Или это не за зарплату, если правильно понимаю?
Організацію світити не буду, так як видавати на форумі особисту інформацію це до потенційного булінгу. Але з початком війни роботи добавилось, зарплата також зросла, але непропорційно вимогам, які просто безлімітні. Так в результаті, ще частина в першу чергу співробітниць, просто виїхали, але місце тримається на законних тих чи інших підставах. Ну а безпосередньо з моєї бульбашки, то якби є підозри, що познаходили спонсорів, бо дійсно зарплати не мало би вистачати на регулярні вояжі. Жінки "в пошуку" розлучені, вдовиці бальзаківського віку. Щодо опитування про народження дітей, то точніше сказати, що не планують зараз, а десь-колись "після перемоги" і т.д.
Эти сослуживицы бальзаковского возраста(33года примерно) и бездетные хоть симпатичные и подтянутые с сисями 3-4-5size или коровы намазанные с претензиями на шейха с Катара?
барабашов Доглянуті, шейпінговані, вік +40, <50 kg, рівень претензій не знаю, але очевидно на кожен товар є свій купець і щось там виходить відповідно очікувань.
ЛАД написав:Можно многое возразить практически по всем вопросам, но не буду.
та не треба по всіх. Достатньо по одному, я його повторю:
у Стамбулі були максимально жорсткі умови. Там була вимога демілітаризації України за відсутності гарантій, а це - капітуляція. Що ще гірше можна придумати?
Якщо нема чого відповісти, просто скажіть, я зрозумію.
Хуже может быть всегда. Например, безоговорочная капитуляция. По Стамбулу сейчас не помню все требования и условия, но, например, можно потребовать ещё большего сокращения армии.
ЛАД написав:И "узгодження з представниками цих районів" требовалось по вопросам децентрализации Украины. Это совсем не о праве вето на внешнеполитические решения. И даже внутриполитические
ми, звісно, можемо лише здогадуватись, але я не бачу сенсу взагалі в усіх цих діях з мінськими угодами, якщо таких умов не було б. Чи ви вірите в "доброго Путіна", який всього лише хотів захистити "нещасний народ Донбасу"? На третьому році великої війни бути таким наївним, це як мінімум дещо дивно.
ЛАД написав:Так что не "відмова від окупованих територій", а "предоставление независимости Л/ДНР"
а вони записали у свої "конституції" всю територію Донбасу, і що тоді? Віддавати всі області?
На данный момент мы потеряли заметно больше.
Ми ходимо по колу, повторюємо ті самі речі. Ви повинні зрозуміти, що пуйлу не треба окремо Крим, окремо Донбас, окремо сухопутний коридор між ними. Йому хотілося б отримати весь Південь і Схід, а решта територій щоб не заважали і виконували роль слухняного буфера між росією і Заходом. Це - задача-максимум. І лише спільними зусиллями України та Заходу можна завадити цим планам здійснитися.
По кругу ходим не мы, а вы. Что надо пуйлу, это его проблемы. А насчёт "спільних зусиль"... Я, вроде, об этом и написал начальный пост. Если вы считаете, что этих "спільних зусиль" достаточно и при таких "зусиллях" мы можем победить, так и напишите. Я такой возможности не вижу. Если вы с этим не согласны, напишите прямо, желательно с аргументами.
ЛАД написав:Выборы в США уже послезавтра. А переговоры не организуются за один день
так Трамп і обіцяє зупинити війну за день. Наївний)) Він теж думає, що пуйлу треба лише якісь відносно невеликі території.
Обещать не значит жениться. В предвыборном угаре чего только не пообещаешь. Но если вы, как и я, не верите в обещания Трампа, то зачем вы хотите ждать результатов выборов для начала переговоров?
Часто, когда заходит речь о судьях, люди вспоминают их высокие зарплаты. К примеру, зарплата судей Верховного суда — это где-то до 300 тысяч гривен в месяц, без вычета налогов. Насколько оправданы столь высокие зарплаты?
Я не только юрист, но и экономист в третьем поколении, так что могу сказать так: уважаемое общество, мы в шаге от введения трудовой повинности. Война надолго. Это вы, народ, избрали депутатов, которые в законе написали, что зарплаты должны быть именно такими. Если депутаты напишут что-нибудь другое, будут другие зарплаты. Народ должен решить.
Bobua написав:Це ж добре. Забембають московію томагавками, і заберуть в неї 200млрд$ + % Профіт. 😁🤠
На словах усі "бикарі" дуже круті. Доки вони не стикаються з супротивником свого рівня, такого ж бикуватого. Тільки таких вони поважають. Проходив це в житті. П.с. А на практиці він навіть КНДР побоїться Томагавками бембати. До речі, Кім якраз підтерся угодою саме з Трампом, яку він так дуже рекламував пів свого президентства. Тому і ці 200 млрд буде вимагати в слабших - тобто в Європи та України
UA написав:За станок, в трактор чуваки в балаклавах уже не захотят.
Інші ж не захотять замість них і на них працювати. То яке рішення рівняння? Чуваки змусять інших працювати - ? Інші зможуть відсторонитися - ?
Рішення - фортеця...
Про яких чуваків йдеться? 🤔
І поки є гроші -- навіщо працювати? В тилу вже є гарні роб.місця і умови праці? (скорочений роб.тиждень і день). Бо якщо нема -- то нахіба? Взагалі роб.місця є? Але не такі що хочуть “канарєйку за копейку, шоби пєла і нє єла”. Бо х.з. яка частка солдатів змогла щось відкласти. От ще й досі не всі, далеко не всі..., знають про депо на 14% у Приваті (з вільним зняттям грошей). Хоч воно ще того літа з`явилось. А хтось міг у бідувництво вкластись чи ще якусь муть. То таким може й треба буде праця.
Крім того, от ще півтора століття тому:
Торо Генрі Девід. Волден, або Життя в лісах.
“ Не лише більшість розкошів, а й значна частина так званих вигод не просто не є необхідністю, а й перешкоджає розвитку людства. Що ж до розкошів і вигод, то наймудріші здавна живуть простіше й ощадніше, ніж біднота. Не було нікого злиденнішого на зовнішні статки й багатшого на внутрішні за китайських, індуїстських, перських і грецьких філософів древності. Про них відомо небагато. Дивовижно, що знаємо бодай це. Те саме можна сказати про сучасніших реформаторів і благодійників людської породи. Лише, так◦би мовити, добровільно обрана бідність уможливлює безстороннє й мудре споглядання людсь
,..
... Чому людство тяжіє до звиродніння? Чому роди вимирають? У чому полягає принада розкошів, які ослаблюють і знищують цілі народи? Чи ми певні, що в нашому житті таких розкошів немає? Філософ випереджає свою добу навіть у зовнішніх формах життя. Він живиться, вдягається, гріється й шукає прихистку не так, як його сучасники. Як можна бути філософом, а своє життєве тепло зберігати не краще, ніж решта людей? ... можна ганятися за зайвиною, а можна відпочити від низької праці й зважитися на пригоди. ”
Яких “роскошів” треба після 32міс життя в хлівах (з купою переїздів на додачу...)