|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 06 лис, 2024 11:45
ЛАД написав:Да, была там фраза: "на основе согласованного всеми государствами-гарантами решения". Но это: "Позиция РФ, не согласованная УС". Естественно, каждая сторона стремится продвинуть свои условия. На то и переговоры, чтобы согласовывать позиции. Понятно, что такую добавку мы согласовывать не можем и не должны.
Так переговори на тому й завершилися, що цю правку ми не погодили...
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лис, 2024 11:46
tester7336 написав:что бы взять ребенка из детдома там насколько я читал по инетам процедура такая что застрелиться.
Да вы правы. И дело не только в процедуре. Там 5-6 влияющих факторов 1й из которых наличие живых родителей, что потенциально даёт право отсудить ребенка в будущем. 2й коррупция. Новорожденные отказники в базу сирот даже не попадают, их быстро пристраивают за деньги.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 06 лис, 2024 11:50
detroytred написав:Імхо. Фарш назад в м'ясо не перекрутити. Всі намагання відродження минулого марні. Максимум - невеликий відкат, оновлення штукатурки-обгортки і загострення існуючих проблем ще сильніше. Як наслідок - крах проекту відродження і знов "здрасті, глобалісти". Тобто консерватори лише розчистять майданчик для нового вітка глобалізації. Отака діалектика.
Простих рішень звісно не має. але свого часу новим "5ти хорошим імператорам" -клавдію-2,тациту,кару,Авреліану,Діоклетіану вдалось зупинити кразу Римської Імперії 3 ст. і поставити на місце "глобальний південь" того часу - германців та персів. Бо ті вже почали витирати ноги об римлян (в прямому сенсі - полоненого римьского імператора Валеріана шах викоритовував як підставку для застрибування на коня, а потім зняв шкуру і зробив барабан). А вже Кар навів лад ,помстився і взяв столицю персів. Прийшли до тями , забанили глобалістів-трансгуманістів того часу - християн, ввели кнсервативний культ Непереможного Сонця, провели часткові реформи, і життя на 40 років налагодилось. Якщо б провели більш докорінні соціальні реформи, то можливо Рим би і зараз був би світовим лідером. А вони замість цього починаючи з Костянтина полізли в духовні пошуки, дебати від кого випромінніюється святий дух і т.і, і все це для задурювання мізків пролів, замість справжніх реформ і побудови нової економіки. Демагогічні гасла замість ефективного адміністрування, це вже ми є свідками
-
fox767676
-
-
- Подякував: 409 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лис, 2024 11:58
fox767676 написав: А вони замість цього починаючи з Костянтина полізли в
От це і напрямком. Що як отоді раніше "замість цього полізли" не туди, так і зара теж саме потім буде - полізуть не туди. На довгій дистанції консерватори завжди програвали і будуть програвати. Хоча відверто -- оцю маячню з трансами, гендерами, вінвонавоно, бесівщина тощо -- я навіть приблизно ні сам не можу допетрити, ні в когось хоч натяку знайти до чого воно це все. Отаке нове)) Уніфікація? Можливо. Але нахіба настільки зарано? А те, що глобалісти далеко не ангели і криворукі -- я не запечую))
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лис, 2024 12:02
А чому всі так говорять про рпв, як уже невідворотну подію? Ставлю себе на місце путіна. Найбільший донор України каже, що: 1)не дасть ні долара допомоги 2) його країна (США) не буде брати участь в жодних війнах. Хм.. і як це може змусити мене прийняти рпв? Чому б мені не попросити більше, наприклад, всю новоросію, тобто плюс Харківську, Дніпропетровську, Миколаївську, Одеську області? Що там буде, який наслідки моєї відмови від рпв? А Трамп скаже більше нафти видобувати і спробує опустити їх ціну? А власники копалень в США згодні в мінус працювати? У мене то в росії всі власники копалень або державні, або в узді
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 06 лис, 2024 12:05
Wirująświatła написав:1й из которых наличие живых родителей, что потенциально даёт право отсудить ребенка в будущем
Не мутіть воду: Варто зазначити, що в деяких випадках поновлення батьківських прав неможливе - якщо дитина досягла повноліття або якщо дитина була усиновлена
Заборона абортів порушує права жінок, відрижка релігійного маразма.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лис, 2024 12:08
detroytred написав:От це і напрямком.
так цей напрямок довів до краху бо західних повалиили германці-аріанє(спрощене християнство без усіляких "трійок"), східних римлян - строгі монотеїсти араби. а залишки римлян гаяли час у релігійних дебатах, як зараз демократи заплуталися скільки гендерів потрібно і яку щоку підставити щоб не було ескалації. І вже потім, коли самі араби увязли в своїх сектах-орденах, а Лютер дав спрощене християнство щоб перевести енергію у практичне русло, Європа почала відновлювати своє лідерство
-
fox767676
-
-
- Подякував: 409 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лис, 2024 12:09
The_Rebel написав:А чому всі так говорять про рпв, як уже невідворотну подію? Ставлю себе на місце путіна. Найбільший донор України каже, що: 1)не дасть ні долара допомоги 2) його країна (США) не буде брати участь в жодних війнах. Хм.. і як це може змусити мене прийняти рпв? Чому б мені не попросити більше, наприклад, всю новоросію, тобто плюс Харківську, Дніпропетровську, Миколаївську, Одеську області? Що там буде, який наслідки моєї відмови від рпв? А Трамп скаже більше нафти видобувати і спробує опустити їх ціну? А власники копалень в США згодні в мінус працювати? У мене то в росії всі власники копалень або державні, або в узді
Може тому що Китаю теж не хочеться отакого сценарію. Хоча один експерт постійно торочить, що корінець -- Очаков. Тобто Південь. Відрізання України (Європи, Британії) від виходу через Дунай в ЧМ. Тому битва буде... за Одесу. А північ (Суми, Харків і т.д.) лише відволікання уваги. Да ніхто не знає, як воно буде)) Точок біфуркації купа.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лис, 2024 12:13
fox767676 написав: detroytred написав:От це і напрямком.
так цей напрямок довів до краху
Про це і мова! Що є настільки потужні закони діалектики, що гравці вимушені робити те, що веде їх до краху. В тому-то і справа. Знаєш, що, якщо робити так, то буде пиз-ць, але все рівно робиш. Саме про це мова.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лис, 2024 12:17
Парадокси: рфія китай союзники-партнери. Але мрія рфії, щоб Штати з Китаєм почали бодатися за Тайвань. Тоді збільшиться роль рфії. в БРІКСі також... Аналогічно і між усіма іншими "союзниками"))
І в усіх союзах.
Постійні балансування.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-