|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 07 лис, 2024 12:50
lapay написав:Підтримати китайсько-бразильський мирний план. Зараз дипломатія може набагато більше, ніж дистрофічні поставки зброї.
Я вас уже несколько раз просил написать, в чём этот план заключается и дать ссылку, где его можно прочитать.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 07 лис, 2024 12:51
Успіх написав: _Mykola_ написав:ну як раніш казав, що
Казав, якщо б мене держава сама звільнила, а не я мав сам пройти 100500 кіл пекла і звільнити себе сам! Де є нормальна/законна демобілізація? п.с. Хвору дружину + двох дітей тимчасово безробітного Успіха - держава ж не забезпечить/не допоможе! Успіх, ти неодноразово казав, що якщо поміняєшся місцями, то з тилу будеш теж допомагати. Тепер ти вже потроху натякаєш, що Нє, нє, потрібний, тепер повинен: -податки -донати, -волонтерство
в тебе стає не на часі. тобто з одного боку, ти таки підтверджуєш, що ті, хто цим займається, роблять важливу справу, бо багато кому це не на часі. а по-друге, репутація заробляється роками, втрачається за 5 хвилин, тому я не робив би акцент на тому, що ти тепер нічого нікому не винен.роби свою справу, але інколи краще промовчати 
Востаннє редагувалось Shaman в Чет 07 лис, 2024 14:50, всього редагувалось 2 разів.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Чет 07 лис, 2024 12:52
Успіх написав:Треба було з першого дня повномасштабки заморозити ще й всі депо людей, а видавати їм лише відсотки!
Не бачу сенсу в заморозці гривневих депозитів / ОВДП. А от є сенс в тому, що валютні скоро (до кінця 2025) обмежать в стилі Гонтарьової чи москалів
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 07 лис, 2024 12:55
Востаннє редагувалось Успіх в Чет 07 лис, 2024 13:06, всього редагувалось 1 раз.
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 07 лис, 2024 12:58
_Mykola_ написав: Успіх написав: _Mykola_ написав:ну як раніш казав, що
Казав, якщо б мене держава сама звільнила, а не я мав сам пройти 100500 кіл пекла і звільнити себе сам! Де є нормальна/законна демобілізація? п.с. Хвору дружину + двох дітей тимчасово безробітного Успіха - держава ж не забезпечить/не допоможе!
"А так дішал, так дішал.." (с) Вже цивільний, тепер впрягайся по повній у забезпечення армії, як розказував раніше і знецінював те що для тебе робили в тилу. Відмазки не катять. 
чомусь ні разу не сумнівався в тому, що буде саме так. ні, ну може один разок засумнівався, а раптом, люди все ж інколи змінюються, але то напевно випадково. 
Востаннє редагувалось wild.tomcat в Чет 07 лис, 2024 12:59, всього редагувалось 1 раз.
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 лис, 2024 12:59
ЛАД написав:Я вас уже несколько раз просил написать, в чём этот план заключается и дать ссылку, где его можно прочитать.
там просто рпв та балачки дотримуватись "трьох принципів" для деескалації: припинення бойових дій, незагострення конфлікту та нерозповсюдження його на нові території; визнання факту, що діалог та переговори - єдиний можливий спосіб вирішення "кризи"; сторони конфлікту повинні уникати нападів на цивільних осіб та цивільних об'єктів, захищати жінок, дітей та інших жертв конфлікту, а також поважати основні права військовополонених; протидіяти використанню ядерної, біологічної та хімічної зброї, запобігати розповсюдженню ядерної зброї та уникати ядерних криз; протидіяти збройним нападам на мирні ядерні об'єкти; спільно підтримувати міжнародне співробітництво в енергетиці, фінансах, торгівлі зерном, транспорті тощо, спільно підтримувати безпеку ключової інфраструктури, такої як нафто- та газопроводи, енергетичні об'єкти та підводні оптичні кабелі, а також забезпечувати стабільність глобальної системи постачання.
-
d44
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 07 лис, 2024 13:00
Shaman написав:але інколи краще промовчати
Що, вже і жартувати тут не можна? Чи тут все сприймають за чисту монету? Ну, раз так - тоді я пішов теж телефонувати Трампу, привітаю його з перемогою! 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 07 лис, 2024 13:00
Успіх написав: _Mykola_ написав:Відмазки не катять.
Добре! Йду поверну ліки дружини в аптеку, а тоді всі ці гроші задоначу!))) Ой, а наче в аптеках ліки "взад" не повертають... Ну нічого, зараз позбираю дитячі іграшки + книжки/зошити і здам в комісійку)) - а виручені гроші задоначу на сардельки для своїх "колишніх" побратимів! 
Позиція зрозуміла. Моя хата скраю. Тільки для мене робіть, а як я, то ні, ні, як у кумира якого вибрав у 2019 "Я Вам нічего нє должен!" (с) "Хто хоче зробити - шукає можливість, хто ні - причину!" (с) 
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 лис, 2024 13:04
whois2010 написав:Ні діди, ні батьки не розповідали, що комусь по облігаціях щось повернули. З іншого боку, підтримую таке рішення. І збільшення в.збору. Але це треба було робити 2,5 роки тому ще.
тоді не було приватної власності і вкрасти з казни було менше сенсу ніж зараз.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 лис, 2024 13:05
Shaman написав:Успіх, ти неодноразово казав, що якщо поміняєшся місцями, то з тилу будеш теж допомагати
Чекайте! Я обираю, на яку роботу влаштуватись! З зарплатнею 50Кгрн/міс, щоб донатити щомісяця 25Кгрн/міс? Чи з зарплатнею 80Кгрн/міс, щоб донатити 40Кгрн/міс? Тож чекайте, не все зразу! (бо на моменті, то немає на кого залишити дітей, так як дружина лягла у лікарню)
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4