|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 07 лис, 2024 14:21
а як же "війна для бідних"? (с)
-
flyman
-
-
- Подякував: 1609 раз.
- Подякували: 2854 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 07 лис, 2024 14:23
lapay написав: ЛАД написав:Спасибо, такое я видел. Но не может же lapay всерьёз называть это планом.
А яким же чином повинна закінчитись війна, як не переговорами про РПВ - розстрілом хйла?
Война может закончиться переговорами о РПВ и даже о мире. Но в том "плане" я не вижу никакого плана, кроме: "садитесь и переговаривайтесь". Практически единственный пункт "по делу" это первый: "дотримуватись "трьох принципів" для деескалації: припинення бойових дій, незагострення конфлікту та нерозповсюдження його на нові території", - т.е. предварительное (перед началом переговоров) прекращение огня. Всё остальное благие пожелания.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5349 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 07 лис, 2024 14:24
flyman написав:а як же "війна для бідних"? (с)
пару фопов знакомых получили
-
smdtranz
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 07 лис, 2024 14:24
fler написав:1) Напередодні виборів екзітполи показали, що Камала попереду десь на 2%. 2) Погляньте, які штати проголосували за Камалу. "Найрозумніші". Я завжди дивлюсь, кого обирає еліта, високоосвічені, інтелектуально розвинені люди. Чи ви вважаєте, що напр., у Вашингтоні та НьюЙорку мешкають одні де Біли? (риторичне) 3) Трамп - лідер, безумовно. Але чи сильний? Хз. Якби в Камалу "вбухали" стільки грошей, як у Трампа зараз, то може ми б побачили інші результати. Ще невідомо, скільки ботів працювало у соцмережах, розганяючи плітки... Загалом, поміняли одного маразматика на іншого. Як хочете, але в 78 рочків, на мою думку, людина має відходити від керівних посад, а не навпаки, тим більше, якщо це посада президента такої впливової країни, як США.
Цікаво. А ви звернули увагу, що наш клоун теж був не надто популярний серед освітчених людей?
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 лис, 2024 14:33
Успіх написав: _Mykola_ написав:ну як раніш казав, що
Казав, якщо б мене держава сама звільнила, а не я мав сам пройти 100500 кіл пекла і звільнити себе сам! Де є нормальна/законна демобілізація? п.с. Хвору дружину + двох дітей тимчасово безробітного Успіха - держава ж не забезпечить/не допоможе!
класика )))
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 лис, 2024 14:33
Shaman написав:от їх пропаганда ухилянства тебе чомусь не муляє. дивина...
1. Зразу міняємо тему? Як так?©  2. Від них я не чув(або не так часто чув), як від отих ура-псевдопатріотів: не так воюєш/де кодони 91го?/за що ми тобі платимо?/ти там тільки за гроші... і інше схоже бла-бла-бла... "А от ми би..." - а виявилось, що всі вони -"пшик"! Мокре місце від бульбашки! Обісрались піти на фронт хоч місяць-два повоювати, показати "як треба"! Тому, таких цинічних лицемірів буду ще куєсосиси і макати в їх псевдопатріотизм ще дуже довго! І до цього списку може попасти кожен, хто лише триндить з дивану псевдопатріотичну куйню, а не воював і не збирається воювати жодного дня! "Пістіти - не мішки тягати!"© А ви спробуйте "потягати мішки", чи щодня покопати окопи/траншеї/бліндажі і потягати важезні колоди! Щодня! + відчути при цьому "особливе ставлення"(ставлення як до непотребу) вашого командування до вас! Тоді, може б тут в кожного псевдопатріота стався крок до перевороту думок!©
-
Успіх
-
-
- Подякував: 286 раз.
- Подякували: 1010 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 07 лис, 2024 14:44
Успіх написав: Shaman написав:от їх пропаганда ухилянства тебе чомусь не муляє. дивина...
1. Зразу міняємо тему? Як так?©  2. Від них я не чув(або не так часто чув), як від отих ура-псевдопатріотів: не так воюєш/де кодони 91го?/за що ми тобі платимо?/ти там тільки за гроші... і інше схоже бла-бла-бла... "А от ми би..." - а виявилось, що всі вони -"пшик"! Мокре місце від бульбашки! Обісрались піти на фронт хоч місяць-два повоювати, показати "як треба"! Тому, таких цинічних лицемірів буду ще куєсосиси і макати в їх псевдопатріотизм ще дуже довго! І до цього списку може попасти кожен, хто лише триндить з дивану псевдопатріотичну куйню, а не воював і не збирається воювати жодного дня! "Пістіти - не мішки тягати!"© А ви спробуйте "потягати мішки", чи щодня покопати окопи/траншеї/бліндажі і потягати важезні колоди! Щодня! + відчути при цьому "особливе ставлення"(ставлення як до непотребу) вашого командування до вас! Тоді, може б тут в кожного псевдопатріота стався крок до перевороту думок!©
переворот думок про що? а всі ці обліківки, які я навів, якраз знецінюють те, що робив, й просто пропонують здатися, якщо прибрати словесне павутиння.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 778 раз.
- Подякували: 1646 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Чет 07 лис, 2024 14:47
wild.tomcat написав: які такі спільні інтереси в цього мєнта з цим кримінальником? що вони собі зібралися в ресторані так повечеряти і перетерти. оце навіть цікавіше за саму подію. неоране поле для вб, дбр і інших подібних структур.
"Олександр Павлюченко був помічником колишнього народного депутата Ігоря Котвіцького – бізнес-партнера Арсена Авакова. Сам Ігор Котвіцький у 2014 році незаконно вивів з України 40 млн доларів"
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 лис, 2024 14:50
ЛАД написав: lapay написав: ЛАД написав:Спасибо, такое я видел. Но не может же lapay всерьёз называть это планом.
А яким же чином повинна закінчитись війна, як не переговорами про РПВ - розстрілом хйла?
Война может закончиться переговорами о РПВ и даже о мире. Но в том "плане" я не вижу никакого плана, кроме: "садитесь и переговаривайтесь". Практически единственный пункт "по делу" это первый: "дотримуватись "трьох принципів" для деескалації: припинення бойових дій, незагострення конфлікту та нерозповсюдження його на нові території", - т.е. предварительное (перед началом переговоров) прекращение огня. Всё остальное благие пожелания.
Так это он (план) и есть. Или как вы видите "переговорами о РПВ и даже о мире" без "садитесь и переговаривайтесь"? - как в Стамбуле - просто взять и убежать из комнаты? 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 489 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 07 лис, 2024 14:52
tester7336 написав: Успіх написав: _Mykola_ написав:ну як раніш казав, що
Казав, якщо б мене держава сама звільнила, а не я мав сам пройти 100500 кіл пекла і звільнити себе сам! Де є нормальна/законна демобілізація? п.с. Хвору дружину + двох дітей тимчасово безробітного Успіха - держава ж не забезпечить/не допоможе!
класика )))
Класика полягає в іншому! Все класично - ніхто, НІХТО тут на форумі(та і в реальному житті далеко це все не втікає) не сказав: Ой, бідолаха! В нього хвора дружина, + на моменті, ще й в лікарні! + двоє дітей! Як він з цим всім справляється? Йому, напевно, дуже важко? Людина прийшла з війни, а тут на нього стільки всього посипалось... А може ще і він не зовсім здоровий після 32х місяців перебування на фронті??? Ні! По класиці - всім все пох! Всім насрати на чужі проблеми! Тож, давай Успіх - не скигли, а щоб завтра влаштувався на роботу і як мінімум, почав по 20Кгрн щомісяця донатити на дрони!(і пох, що ти їх не бачив/що замість них, ти мав лопату) Нікого це все не цікавить! Ти "винь да полож"!© Класика!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 286 раз.
- Подякували: 1010 раз.
-
-
Профіль
-
-
4