Можете открывать ветку под названием
"Невыплата зарплат бюджетникам" и "Задержка пенсий".
Зебилы завалили экономику с сотней контрольных выстрелов.
|
|
сам ти боягуз. Кожен має боротися на своєму місці. Ти з свого злиняв а вони держать стрій! Економічний, інформаційний фронт. Правильна назва- пасивні патріоти. вони займають тверду позицію на дивані, їх не похитнеш. Щирі патріоти. Нема ні в одного ні краплі страху , і вірять без сумніву ... вірять в нашу перемогу. В 2019 году большинство «патриотов»голосовало за мир и зеленых клоунов. А теперь ты сетуешь на то, что они не хотят идти на фронт?
це те саме що писати, будувати з піску - неможливо))) воно ніби і так, но при додаванні цементу і шутру та трохи часу виходить бетон. )
якщо вони не вміють робити - то нехай вчаться. я чомусь сам навчаюся своїй професії. ЗІ ви хірургу також будете показувати як треба чи просто скажете що він погано зробив операцію?
Успіх за крок до успіху!©))Так я злиняв з одного фронту, щоб потрапити на інший! Більш важливий - економічний! От тільки хочу знайти роботу з нормальною зарплатнею - так тисяч на 50-80! Щоб порИдно донатити! Щоб мені всякі будівельники не витикали, що пішов в атб і доначу лише 1-2Кгрн!)) Вже перший крок по порадах будівельника зробив - підійшов до дзеркала! Далі має бути/відбутись саме собою!)) Список моїх джерел тут: Виділене сьогодні повторили Кулєба, Чалий, Портніков і декілька впливових америкосів зі списку вище. Пояснили це десь так: вступ військових з північної кореї призведе до їх навчання, а слабка реакція світу - до масштабування воєн у світі, адже всі побачать “шо так можна було” і почнуть захоплення військовим шляхом тих територій, які їм потрібні. Головні інсайди: 1)Чого чекати Україні від Трампа? - перше, що він зробить - поміняє багато людей, високопосадовців у Білому домі і не тільки. Нові люди будуть можливо навіть без досвіду у політиці (напр., Ілон Маск); - друге - буде закручувати гайки Китаю, щоб посилити США; - третє - змусить ЄС вкладатися більше у допомогу Україні. 2)Як швидко Трамп може зупинити війну? Орієнтовно за півроку, не раніше. Очікують, що у 2025 гаряча фаза припиниться. 3)Що робити Україні? - потрібно підписати безпекову угоду з США, а ще краще з альянсом - США, Британія, Прибалтика. Це все можливо, але над цим треба ще працювати; - просити Байдена, щоб виконав всі обіцянки до прихода Трампа в січні, а саме - надав якнайбільше зброї та офіційне запрошення до НАТО; - у деяких питаннях займати жорсткішу позицію, напр., якщо не дасте більше дальнобійної зброї чи не дозволите використовувати її для ударів по військовим цілям вглибині рф, то ми тоді будемо змушені всі наші наявні умовно 200 ракет Грім2 запустити одночасно на москву, щоб якось так зупинити їх агресію, тому що у нас нема іншої можливості оборонятися. 4)Щодо лідерства США США мають усвідомити, що одними гаслами зупинити війну не вдастся. Якщо вони хочуть зберегти за собою роль контролера світового порядку, примушувача дотримання міжнародного права, то вони мають діяти рішуче. Інакше Китай+Індія, які підтримують рф у цій війні, позбавлять США від лідерства і покажуть всьому світу, що демократія є слабкою, а диктатура - править світом. Тобто, грубо кажучи, програш України у війні означає програш США, втрата ними світового лідерства. ПС. Все викладене вище - це те, що я почула сьогодні від людей зі списку за вказаним посиланням. Моїх особистих думок тут немає.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||