|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 14 лис, 2024 18:19
budivelnik написав: _hunter написав:.............. Это что за законы тыкие? 
Діючі. В яких відсутні речі неприпустимі для основної маси корисних ідіотів або всьопропалістів і неВсьоТаАдназначників... Наприклад Для мене Є військові ЗСУ які ВСІ поважні, але деякі з НИХ для мене НАЙПОВАЖНІШІ (наприклад розвідка, піхота тобто всі хто на нулі) Є поважні , хоча й мене ніж перша група - це ті хто БУВАЮТЬ на нулі .......
Не надо выдавать свои личные взгляды за "діючі закони". В "діючих законах" нет "більш чи менш" поважних. И нет признания всех, кто не на фронте или не имеет бронь, "ухилянтами". "Ухилянти" только те, кто скрывается от ТЦК, не обновили данные и не является по повесткам.
Востаннє редагувалось ЛАД в Чет 14 лис, 2024 18:46, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 14 лис, 2024 18:20
_hunter написав: budivelnik написав: _hunter написав:Это что за законы тыкие? 
Діючі.
А чуть-чуть конкретнее можно?  - номера там, статьи... Потому как по _действующим_ - ухылянт это только человек, получивший соответствующий приговор суда. Других толкований нет.
Тоді на підставі чого взагалі зявився термін УХИЛЯНТ такого терміну юридично взагалі ніде не існує УХИЛЯНТ - це термін який ніде не описаний, але яким постійно користуються ворожі пропогандисти з сторони педерації ,і корисні ідіоти які потрапили під вплив ворожої пропоганди Є навіть військовослужбовці ЗСУ які ВВАЖАЮТЬ що ухилянти це всі ті хто не служить Я ж описав параметри які можуть відділити 2-3 млн корисних ідіотів від 37-38 млн нормальних, і серед цих 37-38 млн нормальних - існуєж як мінімум 10 млн поважних і суперповажних - на плечах яких і виносяться всі тяготи війни.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 14 лис, 2024 18:24
ЛАД написав:Не надо выдавать свои личные взгляды за "діючі закони". В "діючих законах" нет "більш чи менш" поважних. И нет признания всех, кто не на фронте или не имеет бронь, "ухилянтами". "Ухилянти" только те, кто скрывается от ТЦК, не обновили данные и не является по повесткам.
Я розумію що любителям СОСІЇ вигідно коли Закони перетворюють 97% населення України в УХИЛЯНТІВ... Але ж я пояснював Якщо 97% ухилянти - то ми б вже програли А так як воюємо третій рік- то значить тих хто ФОРМАЛЬНО є УХИЛЯНТОМ - РЕАЛЬНО набагато менше Те що тобі і інших воздихателям за балєтом це не подобається - суті не міняє балет ви побачите... але танець білих леблядей на червоній від крові площі в москві.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 14 лис, 2024 18:24
Успіх ні , ті ще не чув іншу версію ......
там є таке ...... отримав не чорну а блакитну метку ..... ... це теж плохо синку ..... Я дивлюсь ти почав по іншому дивитися на всесвіт , дивлячись мультіки разом з дітлахами ....
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Чет 14 лис, 2024 18:25
ЛАД написав:Не вспомните, сколько лет шёл разговор о выводе амер. войск из Вьетнама?
Давайте жить в сег. мире. Та история отличается от сег. А то мы ещё вспомним середину 30х годов и будем вспоминать с чего начинался тогда деребан терр.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 14 лис, 2024 18:28
sashaqbl написав:Це й називаєтсья популізм. Маса придурків писала, що ВСІ хабарники і ВСІХ треба поміняти. І клоун поміняв.
не міняти а понести кримінальну відповідальність + конфіскація. А буде знову так як у Волкова jump написав:Суддя Волков відсудив у Верховного Суду 14 млн грн зарплати за три роки
через три роки буде аналогічна новина про Борисова і Крупу
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 лис, 2024 18:35
sashaqbl написав: ЛАД написав:Всё время писали, что взяточники все начальники ТЦК и все ВЛК. И говорили о необходимости замены их отвоевавшими ранеными и комиссованными.
Це й називаєтсья популізм. Маса придурків писала, що ВСІ хабарники і ВСІХ треба поміняти. І клоун поміняв. Я впевнений, що більшість таки була хабарниками. Але це не означає, що треба міняти ВСІХ. Щодо довбоєбізму відправки полковників-воєнкомів в бойові бригади на посади що відповідають їхньому званню я писав ще тоді. Але зрештою, верховний головноєбланствующий зробив те, про що писали. Це не популізм? Точніше популістичні заяви, бо не поміняли на комісованих. Тепер щодо "саджати". Скільки міністрів внутріщніх справ і генпрокуроів було поміняно? Їх призначає клоун, і їхні підлеглі мають саджати...
А я впевнений, що хабарі брали майже всі. Можливо, за дуже рідкими виключеннями. И берут сейчас. И точно уверен, что проблема с ВЛК не из-за того, что все врачи взяточники. Работает система. И в этом случае бесполезно менять военкомов или глав ВЛК. Но как изменить эту систему? Щодо "міністрів внутріщніх справ і генпрокуроів". Зеленский их ставил, он их и снял. "і їхні підлеглі мають саджати". Что вы предлагаете? Чтобы президент сажал их лично, своим решением? Или чтобы он одновременно с ними снял и всех их підлеглих? И снятие их с посади совсем не обязательно означает, что они совершили уголовное преступление, за которое их надо сажать. И ваше заявление как раз проявление популищма. Но вы не ответили на 2 основных вопроса. 1. Считаете, что задача имела решение? Могу предположить, что вы гениальный полководец, современный Александр Великий. Будьте так любезны, расскажите мне сирому, какое решение? 2. Не возражаете, если я вас так начну называть не "ще в 19", а в 2024?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 14 лис, 2024 18:41
ЛАД написав: Игорь Алексеевич написав: А что есть много вариантов окончания войны?.
Вариантов достаточно много. Будет мир или перемирие? Где пройдёт линия рпв? Будет ли демилитаризованная зона и какой ширины? Будет ли проведена демилитаризация Украины и насколько жёстко? Будет ли проведена "денацификация" Украины и в какой форме? Какая власть будет в Украине после выборов? Это так, что сходу пришло в голову. О "симпатиях" Трампа ничего сказать не могу.
-Це ми взнаємо років через 20-30 після підписання. Наприклад, Мінські угоди - це перемир'я, але якби не 2022, це був би мир. -По лінії фронту на момент підписання. Можуть бути варіанти, але не значні. -Це не суттєво. -Ні(або буде тільки на словах/на папері). Демілітаризація це ознака капітуляції, тому її не буде. -Що це таке? Зміна влади в Україні напевно буде методом виборів. Зе не оберуть і в РФ це назвуть "денацификацией". -А це яке відношення має до "закінчення війни"? Хоча є гості питання на які відповіді немає. Наприклад: статус окупованих територій. Але можуть це питання "проігнорувати".
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 лис, 2024 18:45
pesikot
тоді нагадаю, як Трамп оцінив "геніальність" путіна і назвав його миротворцем (після агресії 24 лютого 2022)
з 3ї хв.
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3323 раз.
- Подякували: 3340 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 14 лис, 2024 18:51
budivelnik написав: _hunter написав: budivelnik написав:Діючі.
А чуть-чуть конкретнее можно?  - номера там, статьи... Потому как по _действующим_ - ухылянт это только человек, получивший соответствующий приговор суда. Других толкований нет. Тоді на підставі чого взагалі зявився термін УХИЛЯНТтакого терміну юридично взагалі ніде не існує УХИЛЯНТ - це термін який ніде не описаний, але яким постійно користуються ворожі пропогандисти з сторони педерації ,і корисні ідіоти які потрапили під вплив ворожої пропоганди Є навіть військовослужбовці ЗСУ які ВВАЖАЮТЬ що ухилянти це всі ті хто не служить
Вот это и должно было быть в "теза 1" Вы его зачем, кстати, подхватили? ... Пока они не особо пересекаются с гражданскими - это их личные проблемы.
Востаннє редагувалось _hunter в Чет 14 лис, 2024 18:52, всього редагувалось 1 раз.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2