|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 15 лис, 2024 20:04
Успіх написав:.... Якщо є закон, який дозволяє доглядати кицю - то хто тобі лікар?  Тож - "не шуми луже і не пі#ди друже"!©
закон, він такий, він дозволяє ж кицю доглядати не лише долярчику. і ще багато чого дозволяє. але ж долярчик на таких зуб точить, так же ж? якщо що, я не доглядальник. так, в порядку бурчання....
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 лис, 2024 20:04
pesikot написав: fox767676 написав:pesikot Это тебе так хочется читать "терриориальные реалии" как фейковую конституцию рф. а не ЛБЗ, чтобы назло Трампу ущи отморозить. Когда в черниговском приграничном селе проведут псевдореферендум под триколором о просоединении всей области, вообще запрыгаешь от радости. Я не могу обьяснить твоей заинтересованости в продолжении проигрываемой войне со ухудшаюмися перспективами , кроме как личными мотивами. Сын-магистр нарабытвает беженский стаж на немецкое гражданство ?
Вот ты прочитал много книг, а дурнем залишився ) А чё, уже провели референдум ? или прилепили трехцветную тряпку и сбежали ? Под Черниговом уже стояли те, с которым ты хочешь договариватся Чернигову от этого сильно досталось, Чернигов был почти в осаде И я никого не знаю, кто бы хотел переговоры в тот момент За исключение 1.5% ебанатов Но есть ты, который хочет "переговоры", а по сути, капитуляцию Украины Который ненавидит всё украинское
Приемчики ботофермы Подоляка (все под бронью) - повесить на оппонента ужаснейшие преступления аля поедание младенцев и типа восторжествовать в дискуссии. Сам Подоляк после изгнания из Минска (за слишком пророссийские взгляды даже для лукашенкоской РБ взгляды) работал сначала на ПР, потом на сошек помельче. Самый прикол, киевляне помнят, был в 2015 на киевский выборах. Подоляк работал технологом на некоего Думчева, количество рекламы которого превышало суммарно всех остльных кандидатов, включая Кличко, и многие "соцопросы" показывали его лидерство. Похмелье для одних и ржач для всех наступили на следующий день после выборов, где кандидат Подоляка получил меньше 2%. Вот какбы в Украине не было такого похмелья.
-
fox767676
-
-
- Заблокований
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 лис, 2024 20:06
Xenon написав:Образився? Дзвінок Шольца путіну, – це скринька Пандори. Тепер можуть бути інші розмови, інші дзвінки. Просто багато слів, – Зеленський.
Хочемо попередити: «Мінська-3» не буде – нам потрібен реальний мир, додав Президент.
Я цього дебіла ненавиджу вже більше, ніж кацапського фюрера. 
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 лис, 2024 20:12
Xenon написав:Образився? Дзвінок Шольца путіну, – це скринька Пандори. Тепер можуть бути інші розмови, інші дзвінки. Просто багато слів, – Зеленський.
Хочемо попередити: «Мінська-3» не буде – нам потрібен реальний мир, додав Президент.
Вообще не понимаю Быть в контрах со всенародно избранными властями США, со всеми соседями по ЕС, это курс куда ? В евроатлантическую интеграцию или в клуб таежных диктаторов ? Что скажет подоляковская ботоферма ?
-
fox767676
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 лис, 2024 20:14
Ути-пути, какие мы грозненькие 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 15 лис, 2024 20:16
lapay У мене є знову і знову питання
Як можна зупинити Путина по ЛБЗ ?
Якщо у тебе рецепта немає, то заткнись і не пиши більше свої фантазії
Я пишу, шо хочемо ми, не хочемо, а Путін буде продовжувати війну І він зупиниться тільки, якщо Україна капітулюю
lapay, ти хочешь капітуляції ? Відповідай, так чи ні. Промовчишь, значит - так
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 15 лис, 2024 20:25
pesikot написав:У мене є знову і знову питання Як можна зупинити Путина по ЛБЗ ?
Реально? Замінити Зеленського на адекватного. Адекватний погодиться на РПВ по ЛБЗ, підключить до досягнення цієї реальної мети КНР і США. Не подобається? Давай свій реальний рецепт закінчення війни.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 лис, 2024 20:30
pesikot написав:Ты чьих будешь, холоп ?
я за американо-украинскую дружбу и сотрудничество а подоляковская ботоферма, по указке хозяина, изображает неадекватность для формирования негативного имиджа украинцев в мировом сообществе как агрессивных и неадевкватных реваншистов, которые хз знает что хотят, но только не завершение войны на паритетных условиях. Итогом такого плана должна стать международная изоляция и крах Украины
Востаннє редагувалось fox767676 в П'ят 15 лис, 2024 20:43, всього редагувалось 2 разів.
-
fox767676
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 лис, 2024 20:43
Wirująświatła написав:минус убд
"А це не точно"©  Наче лише суд може відмінити убд? Бо я щось не чув, що "автоматично " сзчешник позбавляється всіх пільг по убд. Господар Вельзевула написав:Жизнь одна
Так отож! wild.tomcat написав:закон, він такий, він дозволяє ж кицю доглядати не лише долярчику. і ще багато чого дозволяє. але ж долярчик на таких зуб точить, так же ж?
Є різниця між доглядальником, який перед тим відкалатав на війні 32 місяці!!! І доглядальником, який лежав рік-два на печі під час повномасштабки, а тоді вирішив оформити догляд?
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 15 лис, 2024 20:44
lapay написав: Xenon написав:Образився? Дзвінок Шольца путіну, – це скринька Пандори. Тепер можуть бути інші розмови, інші дзвінки. Просто багато слів, – Зеленський.
Я цього дебіла ненавиджу вже більше, ніж кацапського фюрера. 
тебе Путін обстрілює, а ти його вже меньше ненавидишь Стокгольм у всій красі ?
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2