Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1092710928109291093010931 ... 14795>
Повідомлення Додано: П'ят 15 лис, 2024 21:32

А у Швеця прям катастрофа - усі агенти кремля - бла-бла-бла.
Востаннє редагувалось Schmit в П'ят 15 лис, 2024 21:39, всього редагувалось 1 раз.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 лис, 2024 21:35

Господар Вельзевула написав:
  Успіх написав: Якщо є закон, який дозволяє доглядати кицю - то хто тобі лікар? :lol:
Тож - "не шуми луже і не пі#ди друже"!© :mrgreen:

Вы сделали очень правильно.
Выбираем наиболее выгодную для себя позицию согласно закону, а там хоть трава не расти.
Жизнь одна. И она не заканчивается пределами города,государства и так далее.
Самое ржачное-в наших новостях проскочило что 30% мариупольцев вернулись в оккупацию.
Закон,я так понял,не запрещает? Ну прикольно. Отскочили,пересидели, тут жилья нет, все их ссаными тряпками гоняют-ну созвонились с теми кто там, поузнавали как да что и вернулись,так выходит?
Закон не запрещает оставаться в оккупации и возвращаться в нее?
Или когда мы вернем Мариуполь(а мы его обязательно вернем,вместе с Крымом и Воронежем)- устроим этим зрадникам Мариупольскую резню?
Что гласит закон Украины по пребыванию и возвращению в окупацию?

Розказував товариш,він зараз у Польщі,що одні його знайомі, пара пенсіонерів поважного віку,вирішили повернутись із Польщі назад в Бердянськ, то в аеропорту в москві,із 30 українців пустили тільки одного,і то за хабарь,інших відправили назад,за достовірність не ручаюсь,розказую те що почув.
гуляйполе

Подякував: 135 раз.
Подякували: 139 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 лис, 2024 21:44

lapay написав:
  Xenon написав:Образився?

Дзвінок Шольца путіну, – це скринька Пандори. Тепер можуть бути інші розмови, інші дзвінки. Просто багато слів, – Зеленський.

Хочемо попередити: «Мінська-3» не буде – нам потрібен реальний мир, додав Президент.

Я цього дебіла ненавиджу вже більше, ніж кацапського фюрера. :evil:

Ну його можна зрозуміти. Його зараз рятує тільки Путін, як би це дивно не звучало. Бо саме той не дає ознак, що погодиться на будь-які розумні умови. Як тільки з'явиться якийсь план, який колективний Захід міг би подати _своїм_ виборцям як хочь скільки-небудь прийнятні умови припинення вогню, в Зеленського не залишиться вибору, окрім як його прийняти. Але наступного дня після підписання будь-якого плану в Україні почнуть порівнювати його зі "злочинними мінськими угодами", і з'ясовувати хто кому вирок. Ймовірність потрапити до буцегарні дуже висока. От і залишається підбурювати і росію і захід, щоб якмога довше ніякі прийнятні умови не з'явились. До речі, для різних груп громадян України прийнятність умов теж виглядає по-різному.
M-Audio

Подякував: 633 раз.
Подякували: 507 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: П'ят 15 лис, 2024 21:53

Рабів до раю не пускають!©

Wirująświatła написав:я и не говорил что суды будут принимать решения быстро. Но если этого не делать завтра в сзч уйдут все. Так уголовное дело хоть половину желающих сдерживает.
Так цього і не роблять!
Та й пізно вже робити, коли ВЖЕ 200-300К ломанулись в сзч!
І масовість пішла саме цього року, десь з весни... - коли почали більше затягувати гайки солдатам(не залишати їм вільного часу) і менше їх цінити!(кидати в піхоту копати, або переводити в піхоту на постійній основі)🤦🏻
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 15 лис, 2024 21:54

_hunter написав:

Дзвінок Шольца путіну, – це скринька Пандори. Тепер можуть бути інші розмови, інші дзвінки. Просто багато слів, – Зеленський.

Хочемо попередити: «Мінська-3» не буде – нам потрібен реальний мир, додав Президент.

Ути-пути, какие мы грозненькие :lol:

Та й що там казати .....
Це вам не в черзі за кефірчиками стояти , чи за подаяніем
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: П'ят 15 лис, 2024 21:55

M-Audio написав:
  lapay написав:

Ну його можна зрозуміти. Його зараз рятує тільки Путін, як би це дивно не звучало. Бо саме той не дає ознак, що погодиться на будь-які розумні умови. Як тільки з'явиться якийсь план, який колективний Захід міг би подати _своїм_ виборцям як хочь скільки-небудь прийнятні умови припинення вогню, в Зеленського не залишиться вибору, окрім як його прийняти. Але наступного дня після підписання будь-якого плану в Україні почнуть порівнювати його зі "злочинними мінськими угодами", і з'ясовувати хто кому вирок. Ймовірність потрапити до буцегарні дуже висока. От і залишається підбурювати і росію і захід, щоб якмога довше ніякі прийнятні умови не з'явились. До речі, для різних груп громадян України прийнятність умов теж виглядає по-різному.

Подождем, что Шольц скажет -- такие звонки только после длительной подготовки проводят, так что какие-то знаки таки подал, наверное :D
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 15 лис, 2024 21:56

_hunter
Ну так вертайся...... що ти там у германіях робиш ?
Дивись іще хтось 30 серебром підкине .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: П'ят 15 лис, 2024 21:59

_hunter написав:Подождем, что Шольц скажет -- такие звонки только после длительной подготовки проводят, так что какие-то знаки таки подал, наверное :D

Передал что он (Шольц) уже хромая утка и не сможет долго препятствовать таурусам.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 лис, 2024 22:02

fler написав:
  lapay написав:

Террориста попросили про перемовини. Невже не зрозуміло, що це призведе до збільшення вимог террориста? Вже 100500 разів пояснювали, чому не можна проявляти слабкість перед террористами та чому вони розуміють лише з позиції сили. До lapay це не доходить, заклинило на "РПВ по ЛБЗ без додаткових умов".
lapay, ми всі хочемо миру якнайшвидше. Але треба розуміти, за яких умов цей мир може реально настати. Папірці з рф не варті нічого, так само як і рпв не означає, що кацапи перестануть стріляти.

Ферарі офігенна...

Цього можна досягти лише реалізацією Плана Перемоги президента. Реально.
Питання: згода партнерів на цей План є?
Тобто "гроші" на покупку Ферарі є?

Тоді яким чином можна реально досягти цього?
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 лис, 2024 22:03

Господар Вельзевула написав:Самое ржачное-в наших новостях проскочило что 30% мариупольцев вернулись в оккупацию.
Закон,я так понял,не запрещает? Ну прикольно. Отскочили,пересидели, тут жилья нет, все их ссаными тряпками гоняют-ну созвонились с теми кто там, поузнавали как да что и вернулись,так выходит?
Закон не запрещает оставаться в оккупации и возвращаться в нее?
Закон не забороняє, але є очевидні технічні складнощі з поверненням. Але я можу сказати навіть більше. Дехто, перебуваючи в окупованому Маріуполі, продовжує працювати в українських установах (причому навіть бюджетних) і отримувати за це зарплату. Я не знаю, як це пояснити, враховуючи те, що там жити неможливо, не отримавши паспорта з куркою. Якщо що, я сам з Маріуполя. Я б не зміг там жити, навіть зважаючи на вціліле житло (яке я, скоріш за все, втрачу через неможливість виконати окупаційні вимоги для реєстрації) і можливість заробити на хліб із маслом, хоч працюючи на підприємство в Україні, хоч влаштувавшись там на місці (навіть зв'язки збереглися).

Але от що найгірше, що всі ті, хто зараз ратує за припинення вогню і якийсь мир, тим самим кажуть мені, що ось он ті, хто повернувся і влаштувався -- вони праві. А я -- ні.
Или когда мы вернем Мариуполь(а мы его обязательно вернем,вместе с Крымом и Воронежем)- устроим этим зрадникам Мариупольскую резню?
Я би, мабуть, вчинив. Але розумом розумію, що це не гарне рішення, м'яко кажучі.
M-Audio

Подякував: 633 раз.
Подякували: 507 раз.

Профіль

1
2
  #<1 ... 1092710928109291093010931 ... 14795>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему