|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 16 лис, 2024 18:42
ЛАД
члени монаршої сім'ї - цю бюджетники вищого гатунку, вони всі отримали за державний кошт вищу військову освіту і воювали старшими офіцерами\генералами я кажу про нашу ситуацію , коли 95% вищих держслужбовців захищені від призову, незважаючи на військові звання, молодий вік та витрати з бюджету. Проте прослідковується чітка тенденція знищення середнього класу та паростків капіталізму, за рахунок людей які є багаторічними платниками податків і не отримали від держави ніяких кредитів на військову підготовку. Тобто замість національного капіталізму будується на компрадорський феодально-кріпосницький лад з бойовими холопами, військовими поселянами кріпако-козаками, де соціально-капіталстична нерівність заміщується соціально-феодальною , а згодом і расовою, бо вже є спроби визначити монофункцію всього українського народу як "щит заходу"
-
fox767676
-
-
- Подякував: 399 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 лис, 2024 18:44
fox767676 написав: pesikot написав:Ты чьих будешь, холоп ? я за американо-украинскую дружбу и сотрудничествоа подоляковская ботоферма, по указке хозяина, изображает неадекватность для формирования негативного имиджа украинцев в мировом сообществе как агрессивных и неадевкватных реваншистов, которые хз знает что хотят, но только не завершение войны на паритетных условиях. Итогом такого плана должна стать международная изоляция и крах Украины
Именно поэтому, ты всех проукраинских хочешь уничтожить ? К кому ты там собирался придти ? У тебе какая-то своя Украина ?
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 16 лис, 2024 18:46
ЛАД написав:никто не давал. Но вы склоняетесь к утопизму. И к необоснованным урапатриотическим высказываниям, против которых вы сами выс
ЛАД написав:Права никто не давал. Но вы склоняетесь к утопизму. И к необоснованным урапатриотическим высказываниям, против которых вы сами выступаете. Мы можем не считаться/меньше считаться с условным "Лондоном", когда мы будем способны самостоятельно противостоять врагу. Хотя бы в значительной мере.
Скільки дивізій у Лондона? Який обсяг військової допомоги надав Лондон Україні? Чи співмірний політичний вплив Лондону з обсягами цієї допомоги, порівнючі наприклад з допомогою від Німеччини ?
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 лис, 2024 18:53
ЛАД написав:99% точно не было никогда.
Програти можна за однієї із 3 умов: 1. Якщо закінчились гроші. 2. Якщо закінчились солдати (але поки є гроші, то можна найняти корейців) 3. Якщо закінчилась підтримка народу (але поки є гроші то її можна купити). Поки у нас були гроші США, ЄС та інших цивілізованих країн, а в москалів тільки частина їх грошей - ми не могли програти. І я на 99% впевнений, що до 2029 москалі б програли, якщо б не Трамп.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 16 лис, 2024 18:55
budivelnik написав:Баагатий НЕ РОЗУМІЄ чому він має і платити і воювати....
покажи пальцем в якому місці платить багатий? інваліди війни ті їх сім’ї всім забезпечені як і багаті? чи поматросіл і бросіл?
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 лис, 2024 18:56
lapay написав:Адекватний погодиться на РПВ по ЛБЗ, підключить до досягнення цієї реальної мети КНР і США.
Я не бачу в цій формулі того, хто буде карати москалів за порушення РПВ, тому формула не має сенсу.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 16 лис, 2024 18:57
Дюрі-бачі написав:Я не бачу в цій формулі того, хто буде карати москалів за порушення РПВ, тому формула не має сенсу.
Ніхто не буде карати(нафіг кому треба) крім Вас особисто.
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 лис, 2024 19:03
fox767676 написав:Так шо ж я пропоную фантастичного крім дотримання Конституції України у положеннях що стосуються її суверенітету, соціального спрямування держави та свободи підприємницької діяльності?
Я мав на увазі, що фантастичним є поява реалізації отакої мети в наших можновладців. Це у вас є така мета, але нема інструментів її реалізації. А у них є інструменти реалізації, але нема такої мети.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 лис, 2024 19:10
detroytred написав:Я мав на увазі, що фантастичним є поява реалізації отакої мети в наших можновладців.
ну щоб замістити вплив Лондону не так багато то й треба, косметичні корегування соціально-економічної політики та дипломатії. А с т.з геополітичного балансування між двома блоками, у сучасних умовах, то так, не маю уяви хто міг би потягнути
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 лис, 2024 19:12
Дюрі-бачі написав: ЛАД написав:99% точно не было никогда.
Програти можна за однієї із 3 умов: 1. Якщо закінчились гроші. 2. Якщо закінчились солдати (але поки є гроші, то можна найняти корейців) 3. Якщо закінчилась підтримка народу (але поки є гроші то її можна купити). Поки у нас були гроші США, ЄС та інших цивілізованих країн, а в москалів тільки частина їх грошей - ми не могли програти. І я на 99% впевнений, що до 2029 москалі б програли, якщо б не Трамп.
1. Програти можна значно раніше. 2. Що було б з Україною, якби війна продовжувалась до 2029 року? Чи вам з Закарпаття не видно? Ви дискутуєте з будівельником, але так само, як і він перебільшуєте роль грошей. У Гітлера в 1945 не закінчились ані гроші, ані солдати, ані підтримка народу. І все-ж таки він програв.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-