Ринок ОВДП

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 698699700701702 ... 1178>
Сообщение Добавлено: Чт 14 ноя, 2024 20:17

Ринок ОВДП

Denik писал(а):прийшов купон по UA4000230817
Як і всім у кого ця папера. Мені теж прийшов. Дефолту на сьогодні нема.
vadymbanker

С нами с: 05.06.16
Благодарил (а): 4 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 15 ноя, 2024 14:42

Re: Ринок ОВДП

Якщо я сьогодні подав заявку на купівлю ОВДП в Приваті, то фактичне придбання і списання коштів буде лише в понеділок? І гроші на картці можна не тримати? Коли треба повернути гроші на картку для списання?
l_e_x

С нами с: 04.07.14
Благодарил (а): 49 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 17 ноя, 2024 14:36

ОВДП sense

Кто-нибудь пробовал покупають в Дие у Сенса через их же кредитку за кредитные? Нет ли каких-то подводных камней?
spiridonwot

С нами с: 22.07.21
Благодарил (а): 58 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 17 ноя, 2024 15:14

spiridonwot Нет проблем.Покупаю все время.
Вадимка

С нами с: 13.01.15
Благодарил (а): 1 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 17 ноя, 2024 19:10

Re: Ринок ОВДП

Чи правильно я розумію, що покупка ОВДП за кредитні кошти здійснюється виключно через Дію (зараз працюю через Сенс, ІКУ, Кінто, Приват, Бонд (ТОВ БТС БРОКЕР), Універ – за свої кошти)? Через Дію не працював (відсутній паспорт у формі картки). Якщо за кредитні кошти тільки виключно через Дію – буду оформляти такий паспорт (або нового зразка паспорт громадянина України для виїзду за кордон). Наперед вдячний.
VASH

С нами с: 26.10.09
Благодарил (а): 173 раз.

1
1
1
Сообщение Добавлено: Пн 18 ноя, 2024 12:55

VASH писал(а):Чи правильно я розумію, що покупка ОВДП за кредитні кошти здійснюється виключно через Дію (зараз працюю через Сенс, ІКУ, Кінто, Приват, Бонд (ТОВ БТС БРОКЕР), Універ – за свої кошти)? Через Дію не працював (відсутній паспорт у формі картки). Якщо за кредитні кошти тільки виключно через Дію – буду оформляти такий паспорт (або нового зразка паспорт громадянина України для виїзду за кордон). Наперед вдячний.

Все вірно, тільки через Дію можлива купівля ОВДП за кредитні, але не усі банки дозволяють це робити. Наприклад не треба навіть пробувати кредитками таких банків це робити - А-банк, Моно, Альянс, Кредит-Дніпро й можливо ще хтось... Деякі наведені мною банки взагалі не дозволяють, деякі нараховують комісію на таку операцію.
ГеннадийUA

С нами с: 01.04.14
Благодарил (а): 13 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 18 ноя, 2024 13:06

ГеннадийUA
А за что они насчитывают комиссию, если оплата происходит через Google Pay? Это же как обычная оплата в магазине? Или там по другому коду транзакция проходит?
spiridonwot

С нами с: 22.07.21
Благодарил (а): 58 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 18 ноя, 2024 13:46

ГеннадийUA писал(а):
  VASH писал(а):Чи правильно я розумію, що покупка ОВДП за кредитні кошти здійснюється виключно через Дію (зараз працюю через Сенс, ІКУ, Кінто, Приват, Бонд (ТОВ БТС БРОКЕР), Універ – за свої кошти)? Через Дію не працював (відсутній паспорт у формі картки). Якщо за кредитні кошти тільки виключно через Дію – буду оформляти такий паспорт (або нового зразка паспорт громадянина України для виїзду за кордон). Наперед вдячний.

Все вірно, тільки через Дію можлива купівля ОВДП за кредитні, але не усі банки дозволяють це робити. Наприклад не треба навіть пробувати кредитками таких банків це робити - А-банк, Моно, Альянс, Кредит-Дніпро й можливо ще хтось... Деякі наведені мною банки взагалі не дозволяють, деякі нараховують комісію на таку операцію.

Агропросперисбанк.А по поводу Кредит-Дніпро не було реформації.Може ви переплутали?
Вадимка

Сообщение Добавлено: Пн 18 ноя, 2024 13:47

ГеннадийUA писал(а):

Агропросперисбанк.А по поводу Кредит-Дніпро не було інформації.Може ви переплутали?
Вадимка

Сообщение Добавлено: Пн 18 ноя, 2024 14:49

ще є якийсь маловідомий варіант ICU/Portmone
greenozon

С нами с: 01.06.14
Благодарил (а): 587 раз.

1
3
1
7
  #<1 ... 698699700701702 ... 1178>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Ірина_, Модератор