Игорь Алексеевич написав:У меня полно таких заказчиков, как вы. - У вас есть? - Есть. - А такое есть? - И такое есть. - А мне нужно такое и такое. - И даже такое есть. - А можете найти мне такое, такое и такое 3 в 1 очень нужно, я обяз. куплю. - Можем найти и вам поставить, предоплата 500грн, при заказе данная сумма учитывается в стоимость заказа. - Хорошо, что у вас есть, вам мирного неба... пойду морочить голову др.
Пляяяяя.... Як мені це нагадало, як я торгував до війни... - один в один!)))
Тільки в кінці фрази були різні: ✓ ну добре, буду знати, що у вас воно є 🤦🏻 ✓ добре, дякую(розвертається і йде)🤦🏻 ✓ получу пенсію/зарплату, то прийду за цим🤦🏻 ✓ добре, дякую. Я ще походжу і якщо щось, то прийду...🤦🏻 ✓ йду зніму гроші з банкомату і прийду🤦🏻 ✓ а завра Ви працюєте? То я завтра прийду🤦🏻
І то ще не всі фрази, які закарбувались в голові на все життя!
где бы еще встретились два базарных торговца контрабандными педалями для роверов???
detroytred написав:Приклад: - 27 серпня 2022 він з Залужним обговорює вкрай необхідність утворення дивізій замість системи ОТУ-бригади-придані підрозділи.
У цій схемі є один маленький недолік - відсутність пруфів, що арестович обговорював необхідність створенн дивізій з Залужним. Я теж обговорював необхідність створення дивізій. Тільки з Муженком, у 2019. Доведіть, що цього не було...
Недоліком це є для вас. Як на мене, то ні. Тому щоб не кнопати пояснення чому так, аргументую - це добре, що ви "теж обговорював необхідність створення дивізій. Тільки з Муженком, у 2019." Навіщо мені це заперечувати??? Викладайте фундаментальні знання... З цікавістю буду слухати їх. Яка різниця з якого джерела: від Арестовича, від вас, від когось іншого ... да хоч завтра пес Патрон буде видавати їх.
З.и. ну а якщо в голові кута підтвердження, то хоча б фото своє в обіймах з Муженко в 2019 надайте)) Якщо в голові кута натяк на те, що питання переходу на дивізії широко піднімалося, то підкажіть хоча б ще пару осіб, хто окрім вас, Муженка та Арестовича його піднімав. Максимум, лунало про потребу закінчувати оцю муйню з приданням-відданням підрозділів.
konstantin kirovograd написав:detroytred так звісно я читав повний варіант-там про депломатичний шлях...нажаль такі як трамп нам в цьому не поспріяють
Да, я теж бачив про дипломатичний шлях, але саме в цьому твердженні, мені здається, про те, що потім сили з'являться. Саме головне -- який термін вважає президент. Хоч приблизно.. Хоч часовий, хоч обставинний.
detroytred написав:Викладайте фундаментальні знання... З цікавістю буду слухати їх. Яка різниця з якого джерела: від Арестовича, від вас, від когось іншого ... да хоч завтра пес Патрон буде видавати їх.
Необхідність створення дивізій і корпусів - це прям фундаментальна істина. Сходу дам вам ще пару: - мобілізованих треба навчати - нам потрібна бронетехніка - ФПВ - це дешева альтернатива якісній арті - бронежилети потрібні для захисту від уламків