|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 17 гру, 2024 15:04
detroytred написав:Але ж лунає про друже, побратима тощо)))))))))))))) За якого своє життя при нагоді віддати варто.
я в другой культуре рос, у нас дружили только из корыстных мотивов, и даже пирожок мне на халяву ни разу не дали (родители не в счет) не то что жизнь. Жили небогато, но были совсем бедные семьи, у них даже тв не было их дети носили сэконд, который им скидывали сердобольные люди. С этими детьми никто не хотел дружить. И они чем то напоминали маугли своей дикостью. У маминой подружки был такой сын, с какими то дурацкими интересами, сколько раз нас не пытались "сдружить" это заканчивалось дракой или истерикой. Из смешного они потом переехали на рф и относительно недавно мне написала в вайбер его сестра, она стукнулась в религию и несла бред что Бог наказал Украину. В принципе предсказуемый сценарий, со своим братом и мамой она не общается.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 17 гру, 2024 15:11, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 17 гру, 2024 15:12
_Mykola_ написав: ЛАД написав:Здесь уже многократно задавался вопрос - как набрать миллион мотивированных людей на работу, на которой вполне реально погибнуть или хотя бы получить инвалидность и в любом случае с крайне тяжёлыми условиями труда? Возьмётесь за такое?
Так відповідь же на поверхні. Масштабувати досвід 3-ї штурмової, та те як робила 47-ма при Маркусі.І, головне, розслідування і жорстоке покарання для Шаламаг, Скіфів та генералів типу "Вперед,вперед", а не переведення з підвищенням. ІМХО. Після семи частин Маркуса та оприлюдненого з 211-ї, чомусь є впевненість, що ніхто з причетних не сяде, взагалі. Ця інформація викликає гнітючі і сильно демотивуючі відчуття, та дає стійке розуміння, що рядянська армія з довбодятлами від пп-ка та вище нікуди не ділася і не дінеться ніколи, поки буде існувати держава. 
Простите, не верю, что это решит проблему. Да, какое-то количество набрать удастся, но миллион добровольцев... "Це, синку, хфантастика". Были добровольцы и в ВОВ, и много. Но основную массу набирали мобилизацией. При том, что понятие патриотизма тогда не было в таком загоне, как сейчас. Были добровольцы и у нас в 2022, хотя больше в ТРО, а не в ВСУ, но тем не менее. Рассчитывать на массовое добровольчество даже при довольно приличных сегодня зарплатах на фронте, по-моему, не стоит. Набрать 1-2-3, пусть даже 10 бригад так можно, но 1000 бригад... Простите, не верю. И да, в "радянській армії" такого и близко не было. Во всяком случае в 70-е. Долбодятлы попадались, но не в таком количестве, и они не рисковали так внаглую всё нарушать.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 17 гру, 2024 15:16
Wirująświatła написав: ЛАД написав:........... Здесь уже многократно задавался вопрос - как набрать миллион мотивированных людей на работу, на которой вполне реально погибнуть или хотя бы получить инвалидность и в любом случае с крайне тяжёлыми условиями труда? Возьмётесь за такое?
за 2 дня невозможно. Большие коллективы формируются годы, коллектив фабрики где я работал формировался 15 лет до моего скромного прихода. В этом есть свои минусы - люди вростают в свои рабочие места, пускают корни, не хотят двигаться, практически деградируют на уровень "зоны комфорта". Должен быть не только коллектив, но и ротация внутри него. В случае с 211 Кто то наверху забивал болт на ЗСУ в течении 30 лет (+/-) а теперь полезло из щелей то, чего там в принципе не должно было быть. Рецепта как вылечить рак на 4й стадии не спрашивайте. Бусификация такое же эффективное "лечение", как мертвому припарки.
В случае войны армия набирается именно "за 2 дня". С 200 тыс. до миллиона. И иначе не может быть и не бывает.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 17 гру, 2024 15:18
ЛАД написав:В случае войны армия набирается именно "за 2 дня". С 200 тыс. до миллиона. И иначе не может быть и не бывает.
набираЛИСЬ. Сейчас не 20й век и сталинские методы не работают. Люди поумнели. Точнее за счет падения EQ вырос IQ.. Тогда доверяли даже сталину. Сейчас не доверяют никому ( Доверие это продукт EQ ) Очень принципиальные перемены. Считайте что 21й век - другие люди, инопланетяне.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 17 гру, 2024 15:22
detroytred написав: sashaqbl написав:Це ви до чого. Я не ставлю під сумнів правдивість Маркуса чи те, що в 211 бригаді проблеми. Я про те, що раптом почались такі публікації. Вангую протягом тижня - двох ще якісь такі скандали.
А як ці скандали (їх висвітлення) спонукають до перемир'я? Поки що влада, що опозиція навпаки демонструють готовність та можливість продовження боротьби. Я взагалі не можу уявити, як можна в ближньому часі переключитись на тему рпв, перемир'я.
"Элементарно, Ватсон!" Здесь уже предлагали: "Кто за свободны (вплоть до возможности выезда), кто против - в армию и на фронт. И до последней вербы".
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 17 гру, 2024 15:24
sashaqbl написав: detroytred написав:А як ці скандали (їх висвітлення) спонукають до перемир'я? Поки що влада, що опозиція навпаки демонструють готовність та можливість продовження боротьби. Я взагалі не можу уявити, як можна в ближньому часі переключитись на тему рпв, перемир'я.
В мене таке відчуття, що влада готує перемиря. Перемиря буде херове, тому потрібен цап відбувайло. Саме його і готують... + вибори, на яких головному з конкурентів найбільше підійде бойко.
вибори незабаром 17.12.24р. Львів президент Зеленський взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при президентові України, на який зібралось близько 300 представників місцевих рад, військових адміністрацій.
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 гру, 2024 15:37
барабашов написав: Wirująświatła написав: detroytred написав:Але ж лунає про друже, побратима тощо)))))))))))))) За якого своє життя при нагоді віддати варто.
я в другой культуре рос, у нас дружили только из корыстных мотивов, и даже пирожок мне на халяву ни разу не дали (родители не в счет) не то что жизнь. Жили небогато, но были совсем бедные семьи, у них даже тв не было их дети носили сэконд, который им скидывали сердобольные люди. С этими детьми никто не хотел дружить. И они чем то напоминали маугли своей дикостью. У маминой подружки был такой сын, с какими то дурацкими интересами, сколько раз нас н пытались "сдружить" это заканчивалось дракой или истерикой.
А представь что творилось в конце 90х в вертолётном училище в перерывах между обедами отбивными за сщотт моих и будивельныка налогов? 
Що там було на початку 90-х саме там не бачив, а от те, як пересічний офіцер вечеряв на ваші податки бачив на власні очі -- вклали дитину спати, сіли за стіл по стакану чистої води випили і лягли спати самі. По більш півроку затримки виплати навіть отого купнонного грошзабезпечення... Зйомна за свої хата на кулічках в забутому Богом гарнізоні. Мабуть тому на ці отбивні бажаючих не було?)) Вважали вони чомусь, що краще сплачувати податки. Дивні люди якісь, правда)) Але навіть в кінці 90-х ще отакого ноу-хау, як дрібні гроші під відсоток між курсантами не було. В пику б зарядили... Одразу. За таку пропозицію)) Побратима))
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 гру, 2024 15:42
detroytred написав:Мабуть тому на ці отбивні бажаючих не було?))
моего отца (он тоже летчик) отправили учиться в кирсановское училище из за полного гос. обеспечения, одежда/еда. Так что отбивные долго не лежали. detroytred написав:Але навіть в кінці 90-х ще отакого ноу-хау, як дрібні гроші під відсоток між курсантами не було. В пику б зарядили... Одразу. За таку пропозицію)) Побратима))
в начале 90х я на поездку в польшу собирал деньги с родственников и соседей. Взамен вез им вещи по себестоимости. Было что одна поездка всё было роздано. Банкет всегда за чей то счёт. Они считали что "помогли мне деньгами". Я считаю что поработал "на халяву". Потом был конфликт и мне те деньги вспомнили, пришлось посчитать на бумажке сколько денег мне дали и на какую сумму одежды я им привёз. Но это не изменило их точку зрения что они меня "проспонсировали" (тогда это так называлось). с тех пор я лучше возьму под % у незнакомых людей, чем под честное слово у друзей/родственников. Шары нет. У любой услуги есть цена (как миннимум себестоимость). То что сослуживцы должны помогать друг другу нашару такая же утопия как коммунизм. В итоге эта помощь все равно за чей то счёт.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 17 гру, 2024 15:59, всього редагувалось 4 разів.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 17 гру, 2024 15:44
detroytred написав:Цілком влучно відмічено, що з радянською армією оте не має спільного. Це прихід радянського рагул-колгос цивільного в українську армію. Я коли почув років шість тому від курсанта (вже випускника), як він спокійнісінько не розуміючи суті мімоходь обронив про - дрібні гроші (аля на бухфет) майбутні офіцери під відсоток друг другу позичають... То це вже навіть не совдеп рагул-колгосп(( Це вже ноу-хау. Найсучасне. Останніх років розвитку.
Мда, щось не розумію, як в одному колективі гроші під відсотки, це якась діч, і таке формується у майбутніх кадрових офіцерів. І що ж тоді виросте з такого "кадрового"? І, як з таким йти в бій чи планувати операцію, це ж стосунки по типу мені особисто це вигідно, робимо, ні, та пох що буде, "Шаламага" в профіль! Схоже у нас вже з'явилось нове слово, як з "тітушка", тільки в армії це буде визначення "шаламага". Якось ще після ВУЗу на першій роботі пояснювали, що від твоїх дій чи бездіяльності, залежить життя людей, тому знання та робота щодо обізнаності у ситуації та процесах це обов'язкова складова з відповідальністю за свої дії, які повинні буди завжди і тільки усвідомлюючи це треба приймати рішення. Дивно що "кадрових" не вчать цього простого принципу. Від офіцерів наразі залежить дуже багато життів, а розуміння цієї відповідальності немає - "людський ресурс..." 
Востаннє редагувалось _Mykola_ в Вів 17 гру, 2024 15:45, всього редагувалось 1 раз.
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 гру, 2024 15:45
Wirująświatła написав: ЛАД написав:В случае войны армия набирается именно "за 2 дня". С 200 тыс. до миллиона. И иначе не может быть и не бывает.
набираЛИСЬ. Сейчас не 20й век и сталинские методы не работают. Люди поумнели. Точнее за счет падения EQ вырос IQ.. Тогда доверяли даже сталину. Сейчас не доверяют никому ( Доверие это продукт EQ ) Очень принципиальные перемены. Считайте что 21й век - другие люди, инопланетяне.
Яка різниця який вєк? Це не люди другі, це влада не змогла. А що тільки Сталін воював і тільки в нього є методи? В інших державах мобілізації не було? І я цілком згідний з ЛАД, потрібно відразу мобілізовувати мільйон, не за 2 дні звичайно, а за 2 тижні. Тобі б в 2022 можливо війна і закінчилась би.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Вів 17 гру, 2024 15:57, всього редагувалось 1 раз.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
|