Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 995996997998999 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Сб 04 янв, 2025 10:36

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

akurt писал(а):- там, де він лоханувся в грудні 2020 року, коли він прийшов з купую російських деревʼяних рублів, був орієнтир цін за 1+1 в 32 000$.
- там зараз які ціни?

Чесно, так читаючи зі сторони, дійсно виглядає що Турція це та країна яку потрібно обходити стороною. Більше я нею крім того що Ви пишете не цікавлюсь. Але ось з Ваших же слів купа росіян, проблеми з проживаннями, проблеми з покупкою/продажем, якісь райони іноземців, незрозуміла кацапська політика, виїхав і банально здати не можна.
Дуже різні ситуації коли є 1млн дол і хочеш вкласти та заробити, шукаєш коли купить і коли продать, та коли є 50тис - шукаєш де жити.
Приклади про житло ви завжди наводите по другому пункту, під який Ваша турція не підпадає з Ваших же дописів. Я знаю по собі, що коли є проблема з легалізацією, туди просто ще дуже не вистачає проблем з тим щоб щось купити/продати розміром з квартиру.

До цього всього додам, що тих же кацапів, завлікли, вони хотіли купити та жити(ну принаймні частина) а їх кинули (чи все таки посвідки на життя в них залишились, не зрозумів з дописів). То що це за політика така. Завтра і Вас кинуть, скажуть квартира наша, потрібна комсомолу, допобачення.
BeneFuckTor

С нами с: 21.11.19
Благодарил (а): 284 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 04 янв, 2025 11:39

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Альтернативщик

С нами с: 20.01.16
Благодарил (а): 10 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 04 янв, 2025 13:16

Цитата:
« Чесно, так читаючи зі сторони, дійсно виглядає що Турція це та країна яку потрібно обходити стороною. Більше я нею крім того що Ви пишете не цікавлюсь. Але ось з Ваших же слів купа росіян, проблеми з проживаннями, проблеми з покупкою/продажем, якісь райони іноземців, незрозуміла кацапська політика, виїхав і банально здати не можна»
Є українська приказка: «В свинячий голос…»
Я маю на увазі, що все треба робити вчасно.

Що в Туреччині, що в Україні є/буває і зліт, і падіння.
Це вам розкаже будь-яка людина; яка обізнана в інвестуванні.

Зранку в розмову втрутилася людина, яка реально по-крупному лоханулася в грудні 2020-червні 2021 року.
Це був час, коли ще можна було сісти в останній вагон з грошима.
Він того і синіє від злоби, що не сів у потяг з грошима із власної пихатості та чергових помилок в житті.

Я з кінця 2023 (третього) року пишу, що зараз в нерухомість Туреччини або НЕ вкладатися, або вкрай обережно.
Обережно діють щомісяця 160 українців, які все ж таки купують собі квартири саме в Туреччині, а не в Польші, чи в Німеччині.

Чому «золоті часи» були в 2017-2021 роках?
А тому що реально просто без проблем буквально за 2 години можна було стати власником новенької квартири «під ключ» з дизайнерським ремонтом за середньою ціною в 900…1000$ квадрат.
Двушка "готова під ключ" частково з меблями та частково з побутовою технікою плюс басейн та парковочне місце - 49 900$ (я так купив) - 54 000$ (моєму приятелю так узяли в травні 2018).
Звісно, ця інформація дуже не подобалася певним людям.

Я з кінця 2023 року тут писав, що зараз вкладатися в нерухомість Туреччини НЕ на часі:
- ямка в цінах, зпрогнозована мною на березень - квітень 2024 року, відбулася, але відбулася цікаво: за думкою тих українців, з якими я спілкуюся зараз і які мацають руками інвестиції, вони - ціни - повинні «опуститися» ще на 20%. Але не опускаються. Стагнація. Буває таке в нерухомості...
- але це - гроші - не головне. Головним є те, що під купівлею нерухомості в Туреччині вибили дві табуретки:
а) можливість оформити ВНП в Туреччині досить швидко та з витратами орієнтовно в 350$.
б) фактична неможливість здавати куплені квартири в короткострокову оренду.
- за останні 2 роки Туреччина в цінах вийшла на рівень європейських або навіть вище. Я маю на увазі продукти харчування та послуги.

Між іншим тенденція в усьому світі: он на днях вже окрім Іспанії - і в Греції прийнято закон, який фактично забороняє короткострокову оренду.

Такі справи... Часи такі... Хочеться зробити "як краще" а виходить "як завжди".
Тепер тільки купувати - як тут пишуть - тільки за 250 000$ кавалірки в Кракові.
Під самий високий в світі - як тут люди пишуть - іпотечний відсоток.
Такі справи, часи такі...
Последний раз редактировалось akurt Сб 04 янв, 2025 17:53, всего редактировалось 3 раз(а).
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 04 янв, 2025 13:32

Ana писал(а):Цікава статистика, в Польщі найдорожчі іпотечні кредити в ЄС
Сорс https://www.bankier.pl/wiadomosc/Oproce ... 09603.html

Насправді реальні ставки набагато вищі. Тільки маржа банку від 1,85 до 2,5%, а ще усілякі страховки, оцінювання і комісії...

З непаганої 2к квартири за 1,3 млн. злотих банку (тільки маржу!!) 2% треба платити (при власному внеску 300 тис) 400 долл. в місяць! В мене оренда + комунальні в зимові місяці 750 дол./місяць, це для порівняння.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Сб 04 янв, 2025 17:04

akurt писал(а):Є теорія про геморой та є практика інвестицій.
Достатньо зайти на сайт - аналог українського ОЛХ - sahibinden (потрібна легка реєстрація) - виставити пошук: квартири 1+1, або 2+1, Анталія, район Kepez, мікрорайон, де розташований ЖК SurYapi (це там, де намагався після повернення із заробітків в підмосковних болотах в грудні 2020 року славетний російський заробітчанин RTC12) та подивитися на звичайну шкільну арифметику:
- там, де він лоханувся в грудні 2020 року, коли він прийшов з купую російських деревʼяних рублів, був орієнтир цін за 1+1 в 32 000$.
- там зараз які ціни?
Все просто.
Інвестиції в закордонну нерухомість - то не для всіх. Тем розум мати треба. Таке працює правило.
І тільки таке.

Акурт, не тебе судить о моих финансовых делах и возможностях. Бог уберег меня от турецкого болота. А тебе уже и хвалиться нечем, окромя как писать сколько туристов из Германии, Ирана и прочих Румыний ездят на отдых в Турцию. Ну ездят. На то они и туристы. А ты, собственно, там при чем?
Ты вместо этой белиберды, которая из тебя так и прет, расскажи лучше что ты будешь делать когда турки откажут тебе, или твоей жене, в продлении ВНЖ? А таких случаев там уже тысячи если не больше. Судя по всему ПМЖ тебе не светит, а гражданство тем более. Дадут срок на сбор вещичек в рюкзачок и Goodbye на несколько месяцев. Иначе депорт и запрет на въезд в страну. И где будешь жить? В Украине, как ты писал, у тебя даже гнилого сарая не осталось. Сдавать а аренду свою халупу тоже вряд ли получится. Оставить, типа, под дачу и приезжать на 3 мес?
А смысл? В квартире нужно жить, иначе там быстро все покроется плесенью, да и текущие платежи за нее никто не отменял. А ты все продолжаешь нахваливать то, от чего здравомыслящие люди уже убегают. О температуре воды в море регулярно пишешь. Как будто тут одни дураки сидят и не знают что море там всегда теплое. В Турцию еще можно слетать на пару недель, дабы посмотреть что ничего хорошего там, кроме моря, уже не осталось.
Но жить там, да еще в Кепезе, это полный треш...
Живи в нем сам. И желательно прими ислам.
Хотя, настоящим турком ты все равно никогда не станешь.
RTC12

С нами с: 09.05.15
Благодарил (а): 105 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 04 янв, 2025 17:29

Аби ти не засрав в 2021 році гілку під назвою
"Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість", то так би і було.
Але наповнив своїм лайном по самі вуха.
Я тоді ще говорив: "Господь все бачить на жорстко покарає!"
Так і вийшло.
Основний - прости мене Господи - доповідач з інвестицій...
Рукописи не горять! Тримай своє лайно! Читай на ніч що ти там писав після повернення з московського болота в грудні 2020 року...
По складах...
Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
Последний раз редактировалось akurt Сб 04 янв, 2025 18:11, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 04 янв, 2025 17:56

[quote="5806847:akurt"]
Ты не ответил на мой чисто житейский вопрос, который интересен не только мне.
Повторяю. Что ты будешь делать если тебе, или твоей жене, турки не продлят ВНЖ?
А его, как я понимаю, нужно продлевать регулярно.
RTC12

Сообщение Добавлено: Сб 04 янв, 2025 18:14

Ми тут на форумі не злопам"ятні: Господь покарав тебе - і добре.
Так і має бути.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 04 янв, 2025 19:17

Это тот случай, когда нужно что-то сказать ПО ДЕЛУ.
Я сказать по делу абсолютно нечего. Одна пустая и примитивная говорильня с элементами самопиара и нарциссизма.
Не зря модераторы твою старую ветку забанили. Не зря...
RTC12

Сообщение Добавлено: Сб 04 янв, 2025 20:13

akurt писал(а):Ми тут на форумі не злопам"ятні: Господь покарав тебе - і добре.
Так і має бути.

Семёныч(какой только оператор аватара ответит?) - имя господа в студию!
Ваш то Мошиах ведь? :mrgreen:
барабашов

С нами с: 16.06.15
Благодарил (а): 295 раз.

#<1 ... 995996997998999 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор