Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
rjkz написав:Купить S&P500. Сопоставимая надежность (могу объяснить почему, но не думаю что это имеет смысл, просто принять как данность). Фактически это от 8% (на самом деле, скорее 10-12) годовых прироста. Если это будет лонгтерм, то есть, после покупки держать не менее года, то при определенных условиях, налогообложение будет 0 (ноль).
Поясни. Тут люди з кращою економічною освітою, аніж у Вас послухають ))).
Щодо ІТ ринку треба дивитися не на внутрішні компанії і склад власності, а на стан ринку в світі, що в першу чергу залежить від попиту. Найбільше падіння припало на 23 рік. В 2024 можна сказати був або дуже повільний ріс або застій, і якщо зараз не буде нової хвилі скорочення попиту, то можна сказати, що з 24 року почалося відновлення. Окремі компанії почали збільшувати хедкаунт і навіть набирати на бенч
Цікавий факт на тему, озвучену вище: про акції Amazon. Наші українці, які там працюють, розказали про цікаву арифметику: 50% зарплатні видають акціями компанії. Тут три-в-одному: - стимулює працювати так, щоби компанія розквітала та працювала добре: кожен це відчує за ціною акцій. - стимулює до збереження своїх грошей та їх заощадження. - я не впевнений (я про це не питав), але йде оптимізація оподаткування.
rjkz написав:Кто-то рещает купить Виагры на 1000 долларов, а кто-то акции Пфайзера.
якщо вважати, що "на останні", то в першого ще піднімається фізичгий орган, а в другого ні Віагрою ні домкратом, тому насолоджуватися зостається лише можливим віртуальним ростом Пфайзера
Щодо ІТ ринку треба дивитися не на внутрішні компанії і склад власності, а на стан ринку в світі, що в першу чергу залежить від попиту. Найбільше падіння припало на 23 рік. В 2024 можна сказати був або дуже повільний ріс або застій, і якщо зараз не буде нової хвилі скорочення попиту, то можна сказати, що з 24 року почалося відновлення. Окремі компанії почали збільшувати хедкаунт і навіть набирати на бенч