|
|
![]() Порахував у гривнях. А як порахувати пройо** території, назавжди врачені завдяки діям/бездіяльності найвеличнівійшого і ще багато-багато інших пройо**, які продовжуються. Щодня зростає цей рахунок і ніяких мирних планів, бо ціна має бути максимальною, як у дідів на початку ХХ століття. ![]() на счет авторитета не знаю но у него много понятий чисто зоновских, то ли круг общения, то ли сам он сиделец. И манера общения кому то что о предъявлять тоже зоновская. Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 10 січ, 2025 22:34, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Пан спеціаліст , оголосіть умови, здатні ? ![]() до чого тут 19 століття? Хіба не видно що багато хто жирує в часи коли інші в окопах? Чи не понятно що війна повод щоб не проводити вибори? І не тільки в україні заробляють. Для виробників зброї в росії і на заході це теж золотий час. Весь тягар війни на простому народові. ![]() Про що таке капітал -поговримо нижче а на рахунок - в кожного.... Не існує в світі системи щоб ВСІ були БАГАТІ/ЗДОРОВІ/ЩАСЛИВІ тому ясно що всього і в кожного - не буде ніколи. Можливий варіант коли у всіх однаково буде Голод/Горе - але це якраз те від чого ми вже відійшли Важко примітиву пояснити складну річ, особливо коли він не хоче. 1 Якщо памятаєш то на запитання Долярчика чому я оцінив 150м2 своєї комерційної нерухомості в 100 000 доларів, якщо середня вартість м2 1000-1500 доларів/м2 Моя відповідь була наступною я оцінюю вартість капіталу яким володію( в данному випадку нерухомість) не через ціни за м2, а через розмір ПРИБУТКУ який генерує цей капітал. Тобто річний прибуток я знаю - звідси я вираховую РОЗМІР КАПІТАЛУ який цей прибуток генерує. Чи може розмір капіталу змінитись - так може, як вверх( якщо збільшиться прибуток) так і вниз якщо прибуток зменшиться... У випадку з будинками в Дейтройті- їх РИНКОВА вартість=0 , а те що створити такий самий коштує 1 млн - нікого не гребе. 2 Тепер як формується ринок.... Найпростіший варіант... Бабка володіла земельним паєм в 1га поля- який заріс буряном Його ринкова вартість=0 Внук отримав спадщину , позичив в сусіда лопату і перекопавши пай щось там виростив... Чим після продажу вирощеного - збільшив ринкову вартість цього паю Частину отриманого зїв , частину перетворив в трактор(міндобрива чи посадковий матеріал...та будь-що) - і зміг краще обробити цей пай збільшивши урожайність - і вже ще більше збільшив ринкову ціну.. Тому В Африці сотні км2 продаються дешевше ніж гектари в Україні, а гектари в Україні продаються дешевше ніж сотки в Польщі, а сотки в Польщі продаються дешевше ніж м2 в Японії... На твоє дурне запитання - кому продав Існує як не дивно - розумна відповідь... Адже якщо на всю Україну тільки одній людині прийде думка підняти продуктивність своєї праці - тоді продавати нікому А якщо продуктивність праці почне піднімати 1 млн осіб...? В кожного з цього 1 млн виростуть як товари які він зможе запропонувати на ринку так і платоспроможні потреби які він буде реалізовувати на цьому ж ринку.... Тобто капітал -це не фантики ( гроші це лінійка/якесь загальнозручне мірило) Капітал - це СТВОРЕННЯ товарів/послуг , а створювати без людської праці ще ніхто не навчився.. Тому якщо в Україні не вистарчає 20м2 на особу - значить є ніша в 400 млрд доларів в будіництві(розширення) Якщо ми їмо 50 кг мяса/рік а в США 125кг/мяса рік на особу - то ще є куди розширювати ринок мяса на 15 млрд доларів і так по всім позиціям... Тобто в нас йде накопичення ВЛАСНОГО капіталу, яке не потребує ні додаткових законів, ні якогось іншого втручання з сторони Держави. Чи ти здурі вважаєш що написання Закону стимулює українців більше будувати і вирощувати мяса? Ні , самі люди , які захочуть перейти з бульби на мясо і з малогабаритки на більше метрів квадратних - будуть над цим працювати. І років за 50 ми досягнемо тих самих 70 000 доларів/на особу замість сьогоднішніх 2000 доларів/особу. Тобто навть БЕЗ зміни території України чи чисельності населення , наш ринок в грошовому вимірі виросте в 35 разів... Друге питання ми за цих 50 років- наблизимось до США чи віддалимось... Тобто різниця між нашими ВВП на особу стане менша ніж сьогоднішні 35 чи більша... Тепер зрозумів що таке КАПІТАЛ чи й далі будеш фантазувати на папірці? Але навіть в країнах де є НАДЛИШОК капіталу( те саме США) - є всього 1 мільйонер на 35 осіб ....
![]() Хоч хтось в стані порівняти масштаби прийняття рішень? З точки зору США -вони БЕРЕГЛИ СВІТ від ядерної катастрофи... З нашої точки зору - нам не дали.... Але нюанс А чи могли б ми отримати можливості швидкого знищення педераційної армії під Херсоном... БЕЗ ЗБРОЇ від союзників? Тобто Подякувати союзникам за те що а - з їх допомогою ми відбили Херсонську б - вони не дали розгорітись ядерній війні ми не хочемо Але зубоскалимо що нам не дали добити... Труси/хрестик... ПС Так наших воїнів шкода... але це ж ми допустили до того що захищатись без військово/фінансової підтримки союзників ми не можемо.
![]() Нет: был аудит только военной помощи. И как бы очевидно, что джавелины прятать особого смысла нет -- в отличии от... ![]() Навіщо ти оці єралашики складаєш? Почни з абетки. Надлишок (перевиробництво) капіталу - це не кількість, це про неможливість капіталу обертати його з прибутком. Навіть в самій бідній країні, де того капіталу майже нема, можуть статися умови, що буде надлишок. Великої частки капіталу, що є в цьому ринку. А навіть в самій найбагатшій, де мільйонер на мільярдерів сидить, ситуації перевиробництва капіталу може не бути. Ти взагалі не віддупляєш про що мова ведеться. Чи ти гадаєш, що від кількості твоїх чергових відсеб'ятин в тебе розуміння абетки з'явиться? Ні. Не дискутуй зі мной марно. Витрати ці зусилля і час на абетку... тоді може і буде сенс для обговорень. Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 10 січ, 2025 22:57, всього редагувалось 1 раз.
![]()
какие сопли. я сужусь и всё. бумаги у меня есть, адвокат работает. что не так
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|