Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Bobua написав:Поляки таки бахнуті. А як амери сказали, що не будуть захищати їхні дупи -- то тепер зовсім сказаться. 😂 https://mobile.facebook.com/story.php?s ... 3369682292 Але у дописі. про інші європ.країни, доволі успішні, які навпаки заманюють і платять за переїзд до них! 😳🙀😱
Схоже на те, що багато куди в Європу можна звалити і крім польщ... 🤔 Навіть і дивно, що турки-араби-негри ще не вхопились за такі заманливі пропозиції.
Чудове місце ця Антикітера! 10 будинків, до лікаря/перукаря/по свіжі булки усього лише 2 години паромом (5 днів на тиждень). Дійсно, чого це там ніхто жити не хоче?
Здоровий спосіб життя. І хлібопічку купити. А пустих будинків мало би бути більше... Там же ж жила купа людей. А тепер -- чудове місце для медитацій, духовних практик, читання книг... 😌 Інету там теж нема, мабуть? Хіба що всі жителі скинулись на старлінк. То можна біля мерії посидіти, новини завантажити. Але цифр.детокс буде 100%
То скільки там доплачують за заселення?
Любителям плавати впродовж півроку -- мало би підійти... 🤔
BIGor написав:Нагадало Україну в 2021 році... Але чогось дефіцит бюджету Польщі в 2025 році мінус 300 млрд. зл.
А мені більше 2007 нагадує
Там 188 млрд. призначено на оборону. Але все рівно дефіцит хворий. З іншої сторони, ще 10 років тому весь бюджет був на рівні 300 млрд. Ну і курс злотого штучно ніхто не тримає.
Ну як штучно не тримає, беруть в борг ярди доларів і Євро - вони попадають на внутрішній ринок, тим самим укріплюючи злотий. От і виходить - чим більше беруть в борг - тим міцніше злотий. Ось тут гляньте https://tradingeconomics.com/poland/external-debt Цифри поражають. В 3 кв. 2024 взяли в борг 30 ярдів доларів. Звичайна така сума давить на курс вниз.
Одного разу я вже вибрав віддати своє місто ворогові. Хоч тоді ворогами виявилася ще й значна частина мешканців того самого міста і "дім" вже був проданий перед захопленням міста. Зараз іноді розмірковую: а що я робитиму, якщо рашка нападе на Польщу? І приходжу до думки, що цього разу бігти вже не буду. Якщо, звісно, самі поляки не здадуться у перший день.
барабашов написав:Интересно в Польше будут так мобилизовывать
На відміну від України, в поляків 5р за неявку по повістці. А такої ситуації як на відео не буде, бо зразу зкрутять. До вас явно не підходили Польські патрулі. Хоча на відео і не вони, але такого точно не буде.
Турок Али Бозоглан, чей дом был разрушен в результате землетрясения в Хатае, уже два года живёт в пещере. По его словам, там он обрёл спокойствие и умиротворение.
«Я далеко от всех и очень спокоен. Иногда в пещеру приходят змеи и мыши. У меня есть несколько молитв для змей. Когда я молюсь, они уходят. У меня есть проблемы с электричеством. Если у меня будет возможность, я хочу использовать солнечную панель. Я хочу солнечную панель, чтобы запустить стиральную машину и холодильник», — сказал отшельник.
Власти предлагали Бозоглану временное жильё, но он от него отказался.