ура! лише сьогодні банк зарахував обіцяний бонус 200 грн
за що і дякую
13 днів - вклались в обіцяні 2 тижні реклами
|
|
Re: Акордбанк Кешбек на березень:
➡️ Хімчистки - 20% ➡️ Кіно та театри - 10% ➡️ Краса - 3% ➡️ Кафе та ресторани - 3% ➡️ Супермаркети та магазини - 2%
Можу висловити протилежне! Не зміг скористатися акцією "Прозора Мережа повертає 200 грн при оплаті від 1000 грн" через відсутність пропозицій і можливості на city24.ua. Відсутня можливість сплатити "Київтеплоенерго", а оплата "Київводоканалу" по акції неможлива, тільки картою без акції. Компанії "Ясно" і "ДТЕК Київські електромережі" забороняють оплату наперед в Києві і я не можу оплати на 1000 грн. Інших пропозицій нема. Витратив багато часу, щоб упевнитися, що таки зовсім неможливо взяти участь в акції . Відчуваю себе ошуканим. Киян позбавили можливості взяти участь в акції. Реклама акції недобросовісна і вводить киян в оману, вони витрачають час на ознайомлення з "Мережею" задарма для неї. Якби не ця брехлива пропозиція, сплатив би вчора приватівською картою з кешбеком 5%, та повірив що в Мережі можно 1.3, а в ПБ акція вчора завершена Re: Акордбанк
Как реализован такой запрет? Вы им заплатите 1000, а они зачислят на лицевой счёт только сумму фактической задолженности? А остальное куда денут?
|
|