Є покращення ситуації не тільки під Покровськом, але й на Харківщині та Курщині.
|
|
![]() ДикийЗСУ близькі до звільнення великого міста: експерт прокоментував ситуацію на фронті.
Є покращення ситуації не тільки під Покровськом, але й на Харківщині та Курщині.
![]()
![]()
Росіяни прорвалися через український рубіж оборони в районі Суджі Відбувся прорив (українського – УП) району блокування. Якщо коротко, це територія, де наші підрозділи намагаються стримувати ворога, щоб не опинитися під загрозою часткового або повного оточення. Це сталося не раптово, а поступово й планомірно. Ще до Нового року росіяни зайшли на Курилівку (село південніше Суджі – УП), де одна з наших бригад залишила позиції. Після цього противник накопичував сили й систематично проводив штурмові дії. Вчора та позавчора ( 6 та 5 березня – УП) зробили ривок – ось і результат". Деталі: За словами співрозмовника УП з одного з підрозділів, що діє в цьому районі на Курщині, наразі Сили оборони намагаються стабілізувати ситуацію. "Зараз ми намагаємося стабілізувати ситуацію, щоб противник не міг остаточно закрити шляхи сполучення". ЗС РФ фактично перерізали логістику українського плацдарму в Курській області, — аналітики Журналіст Андрій Цаплієнко повідомив, що ЗС РФ зайшли на територію Сумської області. "На Курському напрямку дуже важка ситуація. ЗС РФ зайшли до Сумської області. Російські війська рвуться у бік дороги на Суджу, щоб відрізати український плацдарм. Намагаються зайти до Журавки на Сумщині. Розширюють зону бойових дій у районі Новенького та Басівки. У районі Малої Локні надходять повідомлення про взяття під контроль противником Нової та Старої Сорочиці", — повідомив журналіст. ![]() За смерть 39чол+поранення-90чол. всього лиш усунули командира батальйону і призначили винним тік-токера... Росіяни просунулись біля Курилівки та Фиголівки, - DeepState Ворожі війська мають просування в Курській та Харківській області. генерал-мясник не понесе жодної відповідальності... стане генералісимусом п.с. у Львові дуже активізувались людолови. Пакують як скажені ![]() ![]() Якщо я даю без власного коментарів посилання з заголовком, то це для того, щоб хто зацікавився подивився. Зацікавило, що зараз вєщає Дикий? Переходь, дивись. Зацікавило яке місто? Переходь, дивись. Торецьк. Сили оборони зайшли в деякі частини міста. Про курщину - Дикий одне, а з місць трохи про інше. Зато під Покровськом СОУ реально посунули на декількох ділянках. І добряче дронами перещибають логістику.... так як рфяни нашу на курщині. Такий собі розмін відбувається... На Харківщині оті плацдарми орків не є гуууд для нас. Де там Дикий побачив покращення хз.
![]()
Я хорошо помню, как почти с самого начала войны Зеленского хвалили за то, что он не лезет в руководство войсками. А теперь вы говорите о том, что он обязан давать "конкретні завдання". Да, такие решения, как наступление на Курскую область должно принимать политическое руководство. И то после обсуждения с военными способны ли мы на такую операцию, хватит ли сил и вооружений. Но в основном решения о конкретных операциях должны принимать военные. Если им для такой операции не хватает ресурсов - людских или материальных - они должны выйти с предложениями к политическому руководству и согласовать свои желания с возможностями государства. И тогда не будет: "За: лупає очима у відповідь", - он сможет вполне конкретно ответить для какой операции и почему ему нужны такие ресурсы. Я вас спросил - вы помните, какая реакция общества была на то заявление о 500 тыс.? Мог Зеленский выполнить такое требование? Не мог. Я сильно сомневаюсь, что в 2023 или 2024 у нас такое количество призывали за год. Если, например, Залужный считал, что недостаточно ресурсов для серьёзного контрнаступления, то он обязан был настоять на своём. Да, я понимаю, что он обязан выполнять приказы ВГК, но он всё-таки не рядовой Успих, чтобы просто брать под козырёк: "Бу сделано!" Я не могу и не буду конкретно судить об армейских делах. Судить об этом по нашим СМИ - себя не уважать, по рассказам солдат или даже комбатов тоже не рискну, понимаю, что они не видят всю картину и могут чего-то не понимать. Но тем не менее общее впечатление, что в армии далеко не всё в порядке. Да и когда Главком к концу 2-го года войны пишет о том, что он в книжке Герасимова прочитал и понял какую-то общеизвестную истину, которую в моё время знал каждый лейтенант, это вызывает некоторое ... удивление.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|