Banderlog написав: це вже мені рішати, чи є лишнє.
Понятно,что вам решать. Не зашел сарказм-и ладно.Он ведь не против вас направлен был.Проехали..
не смішно. Надто правди багато, якби вирішував лиш я, дочки ходили б в садок не в чернівцях а в кракові або в празі. Жінка вперлась і фіг, що зробиш з нашими законами.
а як же церква? в Європі РПЦ дуже мало - й все одно першим ти там не будеш...
діти будуть ходити до садку там, де мама - бо ти з тих батьків, які дітьми займатися не будуть...
UA написав:В рф есть противники Хуйла. Их нужно поддерживать. ПС НКВД прекрасно ладило с отрядами УПА Бульбы Боровця на Волине. Волинская резня....
А как сторонники пуйла с расейськими паспортами, имеющие в мацкве недвигу и через одного завербованные ФСБ будут поддерживать виртуальных жён Обнального и полудурков типа Латыниной?
Если из тех кто просто позвиздеть Чем не кандидат?
Зная і розумія основи оператівної роботи можно бути упевненим , кого ви не пропонували все одно , буде фсб ...
..Потім, я навіть згоден безкоштовно працювати в агенціях по безоплатній конфіскації майна українців. На таку справу потрібні неупереджені фахівці в сфері нерухомості.
prodigy написав:трамп не розуміє, що жодний суд в США не підтримає "скасування тимчасового захисту українських біженців у США"
Жоден суд не зможе заборонити йому скасувати програму UFU. Це - право Президента. У українців за UFU немає тимчасового захисту. У них взагалі немає жодного формального статусу. Їм просто дозволили в'їхати і перебувати в США деякий час.
Shaman написав:а як же церква? в Європі РПЦ дуже мало - й все одно першим ти там не будеш...
діти будуть ходити до садку там, де мама - бо ти з тих батьків, які дітьми займатися не будуть...
понятно шо не буду, бо я мобілізований, і щось ці україномовні патріотичні українці з верховної ради з жовтня 2024 про терміни демобілізації перестали даж заїкатись. Не підкажеш що є причиною такої зміни риторики? В смислі першим не буду? В мене однокласників з села половина в європі. Знаєш скільки з мого навчального взводу з військової кафедри воює? Правильно, я один. Воно мені шо більше всіх надо? Не підпишете рпв до Великодня, будете розгрібатись далі без мене. Мені національна ідея про армовір якось не гріє.
Shaman написав:а як же церква? в Європі РПЦ дуже мало - й все одно першим ти там не будеш...
понятно шо не буду, бо я мобілізований, і щось ці україномовні патріотичні українці з верховної ради з жовтня 2024 про терміни демобілізації перестали даж заїкатись. Не підкажеш що є причиною такої зміни риторики? В смислі першим не буду? В мене однокласників з села половина в європі. Знаєш скільки з мого навчального взводу з військової кафедри воює? Правильно, я один. Воно мені шо більше всіх надо? Не підпишете рпв до Великодня, будете розгрібатись далі без мене. Мені національна ідея про армовір якось не гріє.
Banderlog написав:В мене однокласників з села половина в європі. Знаєш скільки з мого навчального взводу з військової кафедри воює? Правильно, я один. Воно мені шо більше всіх надо? Не підпишете рпв до Великодня, будете розгрібатись далі без мене. Мені національна ідея про армовір якось не гріє.
Так отож. Я до цих висновків десь у середині кінці квітня 2022 прийшов. Коли патріотична общественность з ЗУ почала повертатися в Київ.
yama написав:держава зробила так що або ухилянт і 0% , або на фронт .
нічого такого держава не робила. зі своїх заробітків ви цілком спроможні самостійно (закон навіть спонукає до цього) заплатити всі необхідні податки. але ж жаба давить...
yama написав:держава зробила так що або ухилянт і 0% , або на фронт .
нічого такого держава не робила. зі своїх заробітків ви цілком спроможні самостійно (закон навіть спонукає до цього) заплатити всі необхідні податки. але ж жаба давить...
А ви платите или за вас бухгалтерия под ваши слёзы всё высчитывает? Размер платежей огласите