Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1317113172131731317413175 ... 15172>
Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2025 13:06

"Скинув маску": Трамп хоче завершити війну в Україні на умов

"Скинув маску": Трамп хоче завершити війну в Україні на умовах Путіна, - The Atlantic

Тепер американський президент не приховує, що підігрує Росії без завуальованої політики ізоляції держави-агресора.

Останні заяви президента США Дональда Трампа щодо російсько-української війни демонструють його байдужість до кровопролиття. Більше того, вони свідчать про готовність не лише не зупиняти насильство, а й посилювати його, йдеться у статті The Atlantic.

Раніше підхід Трампа до війни полягав у завуальованій підтримці Росії під прикриттям ізоляціоністської риторики. Він нібито засуджував жорстокість і виступав проти фінансування іноземних конфліктів американськими коштами. Однак нині стало очевидно, що його опозиція до незалежності України не має нічого спільного з економією ресурсів США – він просто прагне перемоги Росії.

Трамп нещодавно заявив, що "розглядає" можливість скасування тимчасового захисту українських біженців у США. Навіть після того, як Україна запропонувала поступки у сфері природних ресурсів, він дав зрозуміти, що цього недостатньо. Крім того, за даними NBC, Трамп підштовхує Володимира Зеленського до відставки та проведення виборів, попри те, що підтримка чинного президента України становить 67%, а його основні опоненти виступають проти виборів у воєнний час.

трамп не розуміє, що жодний суд в США не підтримає "скасування тимчасового захисту українських біженців у США"

мене дивує, як багато на форумі було сподівань на цього ідіота, чи хтось, типу ЛАДа має сміливость вибачитесь перед спільнотою, що він помилався в трампі.
хлопці, це все дурня в Ель-Ріаді закінчиться не чим, якщо команда трампа вимагатиме капітуляції від України.

яке собаче діло трампа до виборів в України якщо агент краснов грає за путіна?
Зеленьский наш президент на час війни.
prodigy

Подякував: 3348 раз.
Подякували: 3347 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2025 13:13

Banderlog написав:
  Господар Вельзевула написав:
  Banderlog написав: це вже мені рішати, чи є лишнє.

Понятно,что вам решать. Не зашел сарказм-и ладно.Он ведь не против вас направлен был.Проехали..
не смішно. Надто правди багато, якби вирішував лиш я, дочки ходили б в садок не в чернівцях а в кракові або в празі.
Жінка вперлась і фіг, що зробиш з нашими законами.

а як же церква? :D в Європі РПЦ дуже мало - й все одно першим ти там не будеш...

діти будуть ходити до садку там, де мама - бо ти з тих батьків, які дітьми займатися не будуть...
Shaman

Подякував: 781 раз.
Подякували: 1652 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2025 13:13

UA написав:
  барабашов написав:
  UA написав:В рф есть противники х.... Их нужно поддерживать.
ПС НКВД прекрасно ладило с отрядами УПА Бульбы Боровця на Волине. Волинская резня....

А как сторонники пуйла с расейськими паспортами, имеющие в мацкве недвигу и через одного завербованные ФСБ будут поддерживать виртуальных жён Обнального и полудурков типа Латыниной?

Если из тех кто просто позвиздеть
Чем не кандидат?

Зная і розумія основи оператівної роботи можно бути упевненим , кого ви не пропонували все одно , буде фсб ...

..Потім, я навіть згоден безкоштовно працювати в агенціях по безоплатній конфіскації майна українців. На таку справу потрібні неупереджені фахівці в сфері нерухомості.

..... )))
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4144 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2025 13:27

Wirująświatła написав:1й в Украине тцкашник который ездит на работу на тесле
Зображення

Куріння шкодить вашому здоровью
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2349 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2025 13:27

prodigy написав:трамп не розуміє, що жодний суд в США не підтримає "скасування тимчасового захисту українських біженців у США"

Жоден суд не зможе заборонити йому скасувати програму UFU. Це - право Президента. У українців за UFU немає тимчасового захисту. У них взагалі немає жодного формального статусу. Їм просто дозволили в'їхати і перебувати в США деякий час.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2025 13:29

Shaman написав:а як же церква? :D в Європі РПЦ дуже мало - й все одно першим ти там не будеш...

діти будуть ходити до садку там, де мама - бо ти з тих батьків, які дітьми займатися не будуть...

понятно шо не буду, бо я мобілізований, і щось ці україномовні патріотичні українці з верховної ради з жовтня 2024 про терміни демобілізації перестали даж заїкатись. Не підкажеш що є причиною такої зміни риторики?
В смислі першим не буду? :lol:
В мене однокласників з села половина в європі. Знаєш скільки з мого навчального
взводу з військової кафедри воює? Правильно, я один. Воно мені шо більше всіх надо? Не підпишете рпв до Великодня, будете розгрібатись далі без мене.
Мені національна ідея про армовір якось не гріє.
Banderlog

Подякував: 116 раз.
Подякували: 91 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2025 13:34

Banderlog написав:
  Shaman написав:а як же церква? :D в Європі РПЦ дуже мало - й все одно першим ти там не будеш...

понятно шо не буду, бо я мобілізований, і щось ці україномовні патріотичні українці з верховної ради з жовтня 2024 про терміни демобілізації перестали даж заїкатись. Не підкажеш що є причиною такої зміни риторики?
В смислі першим не буду? :lol:
В мене однокласників з села половина в європі. Знаєш скільки з мого навчального
взводу з військової кафедри воює? Правильно, я один. Воно мені шо більше всіх надо? Не підпишете рпв до Великодня, будете розгрібатись далі без мене.

а що каже Гордон?
flyman

Подякував: 1610 раз.
Подякували: 2856 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2025 13:36

Banderlog написав:В мене однокласників з села половина в європі. Знаєш скільки з мого навчального

Так отож.
Я до цих висновків десь у середині кінці квітня 2022 прийшов.
Коли патріотична общественность з ЗУ почала повертатися в Київ.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2349 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2025 13:44

Зображення
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3507 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2025 13:53

yama написав:держава зробила так що або ухилянт і 0% , або на фронт .

нічого такого держава не робила. зі своїх заробітків ви цілком спроможні самостійно (закон навіть спонукає до цього) заплатити всі необхідні податки. але ж жаба давить...
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

#<1 ... 1317113172131731317413175 ... 15172>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: BIGor, ЛАД і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор