candle645 написав:Може все-таки варто почати із справедливих компенсацій сім"ям загиблих (мобілізованих)? не фіксованої "красивої" суми, а не менше оподаткованого доходу до мобілізації помноженого на час який вони не дожили до пенсійного віку?
Так зараз краще. Самий найгірший варіант, це людина загинула в 25....то в неї офіційний дохід був максимум 20000*(60-25)*12місяців=8,4млн Якщо ж людині 40 і офіційно в неї нехай тих самих 40000( ви ж мали на увазі середній за відпрацьований час) 40 000 * (60-40)*12=9,6 млн
Як бачите, варіантів отримати більше 15 млн у Вашій пропозиції немає для 99% загинувших.
А якщо так навіть для другого "лайт" варіанту? 100000*(60-40)*12= 24 млн 150000*(60-40)*12= 36 млн. 200000*(60-40)*12= 48 млн
Справедлива компенсація яка буде? Чи "эта другое..." такі люди за замовчуванням відкупилися і навіть в принципі не можуть бути призвані?
Востаннє редагувалось _Mykola_ в Сер 12 бер, 2025 11:38, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:а якщо там були надухані молоді філіпінки?
То ти б вже давно був би на фронті😁
flyman написав:за 20 успішний Успіх навіть в теплий офіс з жіночками та шанелю-5 гріти дупу не збираєцця
Чого? Якщо робота "не бий лежачого", то за 20К можна ходити з жіночками каву пити...
ідея безкоштовних для солдат і офіцерів прифронтових борделів на третій лінії - дуже доречна ! для реабілітації \ мотивації \ розрядки та ін. для військових. Держава б мала перейматися цим питанням, хоча б узаконити секс працівниць ! А не робити на них облави з макси шоу і не вимагати з них хабарі ( не займатися рекетом) , бо бідні дівчатка реєструють навіть фоп , а потім з них ще правоохоронці доять неофіційно гроші ... Тож дівчатка переїзжають закрдон в ту ж Чехію і там забагучують бюджет податками . Повторюсь судити про ринок праці\вакансій по оголошеннях в інтернеті це як "на заборі написано Х... , а за забором дрова лежать "
Faceless написав:От тільки давайте без "максимум". В мої 25 в мене дохід був більше 500 баксів наприклад. Крім того, якщо мова про такі періоди часу, то суми в гривнях рахувати абсурдно, 10 років тому гривня була майже втричі дорожче
А давайте про середньостатистичні значення а не виключення з правил під які потрапляє максимум 1-5% населення. Дайте відповідь самому собі яка кількість працівників мала а - у 25 років - більше 40 000 грн/місяць офіційного доходу б - у 40 років - більше 75 000 грн/місяць офіційного доходу
Дали? Тоді дайте другу відповідь Чи вважаєте Ви вірним заради того щоб 1-5% загинувших отримали більше 15 млн - позбавити 95-99% загинувших - як мінімум половини від 15 млн
Яка справедлива компенсація буде сім'ї знайомого бусифікованого ІТ сіньора? І це реальна людина, і сім'я... чи тут застосовуємо принцип "лєс рубять - щепки летят"?
Ось відразу видно що ви не ходили і не працювали на таких вакансіях. Дуже у вас все "мрачно". Можна мати 20К і 170 годинний робочий місяць. Не з першого разу, але попробувати 4-5 таких робіт жодних проблем немає, не сподобалось - пішов. І звичайно це Львів.
yama написав:Так що перед тим як читати чи постити work.ua або rabota.ua спитайте в тих хто реально шукав роботу\проходив співбесіди і працював на цих вакансіях
Може і Ваша правда, але хочу написати 2 моменти: 1. Від багатьох чути, що - "мужиків забрали на фронт, а багато виїхали за кордон... тому НЕМА КОМУ тут працювати!" - тобто, попит на роботяг мав би бути?
2. Моя знайома, яка була ФОП і продавала посуд на базарі - поставила свого чоловіка пенсіонера за прилавок, щоб вже все розпродував/допродував, бо торгівля - ніяка!(заодно і магазин свій виставили на продаж) - а сама пішла працювати в "м'ясний" магазин продавати м'ясо. Так от, працює чи 2 дня через два, чи щось типу того(але точно НЕ 7днів на тиждень) - і має 20Кгрн/міс.
yama написав:Так що перед тим як читати чи постити work.ua або rabota.ua спитайте в тих хто реально шукав роботу\проходив співбесіди і працював на цих вакансіях
Може і Ваша правда, але хочу написати 2 моменти: 1. Від багатьох чути, що - "мужиків забрали на фронт, а багато виїхали за кордон... тому НЕМА КОМУ тут працювати!" - тобто, попит на роботяг мав би бути?
2. Моя знайома, яка була ФОП і продавала посуд на базарі - поставила свого чоловіка пенсіонера за прилавок, щоб вже все розпродував/допродував, бо торгівля - ніяка!(заодно і магазин свій виставили на продаж) - а сама пішла працювати в "м'ясний" магазин продавати м'ясо. Так от, працює чи 2 дня через два, чи щось типу того(але точно НЕ 7днів на тиждень) - і має 20Кгрн/міс.
1) факт забрали багатьох на фронт не враховував, можливо дійсно брешуть роботодавці менше і цінують більше хто зна 2) 2 днів через 2 це два дні по 14 годин, в Рукавичці наприклад з 8 до 22, це ставка погодинна + якісь бонуси за доп роботи, але мінус недостачі , вилетіло з голови тому не хочу брехати, перепитайте в будь-якого продавця-касира в Рукавичці , в Близенько так дійсно на руки 20 тис можна мати . враховуйте погодинну ставку
Востаннє редагувалось yama в Сер 12 бер, 2025 12:24, всього редагувалось 1 раз.
1) факт забрали багатьох на фронт не враховував, можливо дійсно брешуть роботодавці менше і цінують більше хто зна 2) 2 днів через 2 це два дні по 14 годин, в Рукавичці наприклад з 8 до 22, це ставка погодинна + якісь бонуси за доп роботи, але мінус недостачі , вилетіло з голови тому не хочу брехати, перепитайте в будь-якого продавця-касира в Рукавичці , в Близенько так дійсно на руки 20 тис можна мати . враховуйте погодинну ставку
Не знаю як в Львові, але в Києві родичка пенсіонерка 70р+ каже, що працює консьєршою в ЖК, 2 через 2, і має 11К як з куща невелику добавку до пенсії.
Востаннє редагувалось flyman в Сер 12 бер, 2025 12:33, всього редагувалось 1 раз.
Невже не заблокують всі ті місяць за місяцем, поки СЗЧ зніматиме? 🤔
А які підстави вам щось блокувати як мінімум до суда. Та і суд не факт що заблокує, поки у вас нема несплачених штрафів , і не пройшли процедури ДВС. Кілька місяців у лижника через кордон точно є.
А по чесному -- то мали би бути роки...
Якщо ухилянти могли втекти за кордон і роками тягнути гроші з України, гроші, які вони взагалі не захищали, і у реал.світі мали законно втратити на них право. Але жодних новин про блокування. І навіть навпаки -- щось писали про “каруселі” за кордонами... То чому гнобити дезертирів? 🤔
Тут куди важливіше, як ті гроші відбілити)) Не на їжу ж їх витрачати. А всякі там ОК-7 може за крайній рік ще глянуть, навряд чи за довше.
То виписки із зарплатного ПриватБанку з млн надхожень -- на Заході буде не досить? А як тоді мсекери купували там нерухомість за мільйони? 😳🙀😱
Яка думка місцевих « експертів»: якщо зараз приймуть РПВ на 30+ днів, і «Успіхів» переведуть на 20 кгрн, вони не підуть з цією зп зразу додому? Хтось бачить тут ще і такі ризики?
Тут цікаво, що за ці 20к вимагатимуть? Не упиватись до біл.гарячок? Чи копати по блінжажу в день. Без перерв. Бо ж рпв, не бомблять і не літають... Але знову без тракторів. Бо вони новобудки в тилах роблять... Тоді 20к якось малувато...: https://www.work.ua/jobs-%D0%B7%D0%B5%D ... %BE%D0%BF/
Логічніше було би робити демобілізацію трирічних (і більше), і активну мобілізацію нових. У них вже не буде виправдань, що “страшно”. Рпв ж. Де страшно?
А як тоді мсекери купували там нерухомість за мільйони? 😳
З мільйонів, отриманих на хабарям, можна і 5, і 10% віддати за відбілювання. А ви зі своєї спітнілої в долоні 50-ки не схочете 5 віддати, бо заробили їх важко.
Госодя, Бітон, ну досить стогнати!! Здоровий мужик з мільйоном доларів і банками на біцепсах, а плаче наче дівчина цілими днями. Як таке буває взагалі??
А як тоді мсекери купували там нерухомість за мільйони? 😳
Госодя, Бітон, ну досить стогнати!! Здоровий мужик з мільйоном доларів і банками на біцепсах, а плаче наче дівчина цілими днями. Як таке буває взагалі??
Мене стільки не було? Можна я трохи пожаліюсь? Я думав ми сім'я...