ЛАД писал(а):Добавлю. Те, кому 45-50 наработать на хорошую пенсию не успеют. Но даже та, которую получат будет лучше, чем "75 пенсійних долярів" и даже лучше, чем 150. А если вдруг даже будет хуже, то получат социал, который тоже лучше нашей пенсии.
а чого ж ти тут сидиш? чого інші тут сидять? бо не бачу навали пенсіонерів в Європах.
чи ЛАД ти з принципу будеш заперечувати все, що я сказав?
Дивно ж і чому всі сидять... Прямо по методичці від Подоляка "...вільна відкрита країна, з відкритими кордонами..." (с)
А что можно ожидать от инструктора райкома партии по идеологии. Знакомая женщина (67 лет) с внуком (14 лет) получает сейчас в Германии 1000 евро + оплата квартиры (квартира, конечно, небольшая, т.к. есть ограничение по сумме, но тем не менее). Наверняка чувствует себя лучше, чем было бы здесь на учительскую пенсию около 5000 или даже проиндексированную с 1 марта где-то до 5500 грн. Знаю ещё одну семейную пару примерно моего возраста, которые выехали в Германию ради лечения - там бесплатно, а здесь у них денег бы не хватило. Бывшая сокурсница, тоже в Германии, плохо с сердцем - бесплатно поставили кардиостимулятор. Не знаю, правда, сколько такая процедура стоит у нас. Посмотрел цены - "Имплантация однокамерного ИВРС (кардиостимулятора, IPG, PM) SSIR - от 33 000 грн" () - для пенсионера совсем немало, всего-то пенсия за полгода. Насколько понимаю, это не все расходы - там ещё диагностика, анализы перед операцией. Так это люди, выехавшие сейчас, беженцы, у которых ни одного дня работы в Германии и работать точно не будут в силу возраста. А шаман может, конечно, шаманить и дальше и нічого не бачити.
Последний раз редактировалось ЛАД Ср 12 мар, 2025 15:06, всего редактировалось 1 раз.
Я не можу пояснити тобі і собі, чому ти не розумієш, що не можна залишати дітей без нагляду. Тебе і машина на вулиці може збити. Навіть не на смерть. Невже через це вдома має загинути дитина теж ?? Коли ти почнеш розуміти першопричини?
Последний раз редактировалось Hotab Ср 12 мар, 2025 15:05, всего редактировалось 1 раз.
Я не можу пояснити тобі і собі, чому ти не розумієш, що не можна залишати дітей без нагляду. Тебе і машина на вулиці може збити. Навіть не на смерть. Невже через це вдома має загинути дитина теж ?? Коли ти почнеш розуміти першопричини?
Плять, який ти дотошний! Ок! Про дитину - забули/викреслили!
Вдома умовний ухилянт на 5хв залишив тата/маму/дружину лежачу!!! Може треба давати якийсь інгалятор щогодини, щоб не задихнулась!!! Чи щось колоти двічі на день....
Тобто, на 5-20хв залишити можна! А на годину - вже зло!
Але давай і далі оправдовуй ПРИМУСОВУ бусифікацію!
Последний раз редактировалось Успіх Ср 12 мар, 2025 15:15, всего редактировалось 1 раз.
...я коли тебе читаю , то в мене враження що все твоє життя ти бігав від ворогів . знаєш що таке манія переслідування ? весь час обгладуєш якісь вистави , то 90 загинуло , то хтось на хелікоптері до тебе , то хтось у Гуляй -полі
Навіщо? Тобі безкоштовно лікують правовий нігілізм, ти ще і ображаєшся. Дивись, про СЗЧ вчора дізнався, сьогодні про залишення дітей. Хай хоч пізно , ніж ніколи
buratinyo писал(а):Нашел видео с сенатором США, который задал вопросы помощнику Трампа после встречи Трампа с Зеленским в овальном кабинете. Грамотные вопросы, даже слишком. Настоящий сенатор, с такими американцы не пропадут. Помощник Трампа выглядит очень уныло.
Це відео свідчить тільки про одне - в США ще є демократія. В Україні ніякої демократії нема. Задати в Україні на такому високому рівні питання "Чи є Зеленський агентом Кремля?" нереально (5 аргументів я приведу без проблем). А почути відповідь - це взагалі на рівні фантастики. Навіть на цьому форумі де сидять 3,5 пенсіонери труть коментарі з критикою Зе, то що можна говорити про такий рівень як в цьому відео.
Последний раз редактировалось andrijk777 Ср 12 мар, 2025 16:11, всего редактировалось 1 раз.
fler писал(а):Шось пані Stm не пише Мені тут її не вистачає.
Я тоже скучаю по эмоциональному интеллекту stm Думаю она в Италии сейчас контрагитирует местных трампистов пользу Антикрестового похода на кремль для освобождения Гроба Антихристова
fler писал(а):Шось пані Stm не пише Мені тут її не вистачає.
Я тоже скучаю по эмоциональному интеллекту stm Думаю она в Италии сейчас контрагитирует местных трампистов пользу Антикрестового похода на кремль для освобождения Гроба Антихристова
Shaman писал(а):робота електрик, зварювальник та таке інше - В1. й багато в людей перспектив?
Что, у сварщика нет перспектив? Это наверное самая востребованная профессия в мире. Но тяжелая, это да. И еще пойди на него выучись, ну чтоб подпустили к чему то серьезному. Но если выучишься то резюме можно будет писать с ошибками и по диагонали.
ви можете все цитувати? а не якусь дивну частину, а потім нерозумні питання.
всі мають гарні перспективи. але у Німеччині все одно вимагають мову. а без сертифікату - теж беруть, але чомусь на мінімалку, хоч ти й якісний працівник - бо сертифікату немає. німці цим не займаються, а зі східної Європи чи турки - аж бігом.
а у представників робочих спеціальностей з вивченням мови проблеми, багато хто й з рідною має...