Успіх написав:Так от питання(бажана відповідь військових, або колишніх військових) - на яку зарплату саме вони погодились би там "торчати"/ну може трохи лінію укріплення НЕвнапряг будувати - мінімум рік часу
вопрос не правильный. с перемирием краник помощи перекроют и на одно место будет 20м желающих. А остальные пойдут лапу сосать. Безработица знаешь какая?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 13 бер, 2025 18:10, всього редагувалось 1 раз.
Успіх написав:Суть наступна: Недалеке майбутнє. Перемир'я і РПВ. Ніхто не стріляє/шахеди і ракети не літають! Демобілізація всіх бажаючих! Але! Треба набрати умовно 100к новобранців(або і колишніх фронтовиків) "сторожувати/охороняти" всю лінію розмежування! Обов'язково на контракт!!! (можна запропонувати різні контракти на 1-2-3роки з різними додатковими плюшками для кожного контракту)
Так от питання(бажана відповідь військових, або колишніх військових) - на яку зарплату саме вони погодились би там "торчати"/ну може трохи лінію укріплення НЕвнапряг будувати - мінімум рік часу?(з однією відпусткою через пів року)
Так перемир'я чи закінчення війни? Якщо перемир'я то не буде "Демобілізація всіх бажаючих!". Відповідно ваше питання некоректне.
Аналогичное количество отвергает призыв более молодых солдат (70% против 17%), что может показаться несовместимым с решимостью продолжать борьбу.
, - за тим же посиланням? Бо якось дивно, "лише 6% готові на поступки росії щодо територій, окупованих після 2022 року", проте мобілізація проводиться з великим напрягом.
А что тут странного, если даже тут на форуме есть ряд персонажей готовых воевать до границ 91 года, но максимум на экономическом фронте платя ПДВ при посещении магазина , а еще лучше просто с дивана на форуме
Я готов заплатить 99% налогов, шоб после налогов мне осталось хотя бы 3куе. Просто есть величины, ниже которых бессмысленно работать или заниматься бизнесом.
Цікава позиція. Нарешті прояснилось. Віталя свої доходи до 3 куо не оподатковує Зрозуміло. Бо має дохід ДО 3 куо Було б під 5, то планка НЕ оподаткування була б 5.
Успіх написав:Так от питання(бажана відповідь військових, або колишніх військових) - на яку зарплату саме вони погодились би там "торчати"/ну може трохи лінію укріплення НЕвнапряг будувати - мінімум рік часу
вопрос не правильный. с перемирием краник помощи перекроют и на одно место будет 20м желающих. А остальные пойдут лапу сосать. Безработица знаешь какая?
Вангуєш, що побіжать на зарплату 20К в бліндажі 24/7?
І то при сьогоднішніх цінах, коли ціни огірків і помідорів борються за перше місце?
Успіх написав:Суть наступна: Недалеке майбутнє. Перемир'я і РПВ. Ніхто не стріляє/шахеди і ракети не літають! Демобілізація всіх бажаючих! Але! Треба набрати умовно 100к новобранців(або і колишніх фронтовиків) "сторожувати/охороняти" всю лінію розмежування! Обов'язково на контракт!!! (можна запропонувати різні контракти на 1-2-3роки з різними додатковими плюшками для кожного контракту)
Так от питання(бажана відповідь військових, або колишніх військових) - на яку зарплату саме вони погодились би там "торчати"/ну може трохи лінію укріплення НЕвнапряг будувати - мінімум рік часу?(з однією відпусткою через пів року)
Так перемир'я чи закінчення війни? Якщо перемир'я то не буде "Демобілізація всіх бажаючих!". Відповідно ваше питання некоректне.
Ок. Кінець війни.
Мене сама суть питання цікавить - за скільки готові сидіти по лісах 24/7, коли вже нічого на голову НЕ прилітає?
74% українців готові боротися з рф без допомоги США, – опитування The Economist.
Майже 60% людей вірить у перемогу України, а 72% підтримують дії президента Зеленського. При цьому, лише 6% готові на поступки росії щодо територій, окупованих після 2022 року.
Shaman написав:це лайно від Лаврова, й залишиться таким. можна хіба читати, щоб розуміти, про що вони думають. руський сказав - значить збрехав. а серед українських коментаторів є розумні люди - треба вміти відрізняти
Таку фігню треба знати, щоб розуміти реальний стан речей. Тупо знати намір ворога. Москалі нахабні, самовпевнені, ніщо не змінилося за роки війни. Поразки не очікують, можуть грати " в довгу". Знають що ніхто військово проти них не виступить, все інще переживуть, мають наміри брати що зможуть. Чому кіпіш за цитування лаврова - не розумію. Стратегічно все погано, не тільки для нас а і для Європи.
Россия в теории согласна на перемирие в Украине, но в реальности опасается, что ВСУ продолжат мобилизовать военных и получать оружие — Путин
Владимир Путин во время пресс-конференции по итогам переговоров с Александром Лукашенко заявил, что Россия готова на перемирие в Украине, но только если оно приведет к долгосрочному миру и устранить изначальные причины войны (ранее среди таких причин Путин называл правление Владимира Зеленского и расширение НАТО).
Кроме того, Путин настаивает на том, что урегулирование должно соответствовать «реалиям на земле». В качестве таких реалий он привел доклады, которые вчера заслушал в штабе командования в Курске. Согласно этим данным, ВС РФ массово уничтожают технику ВСУ.
«Эти 30 суток [перемирия] будут как использоваться? Для того, чтобы на Украине продолжилась принудительная мобилизация? Для того, чтобы Украине поставлялось оружие? <...> Или ничего этого не будет делаться? А как будут решаться вопросы контроля, верификации? Как нам будем гарантировано, что ничего подобного происходить не будет? Кто будет отдавать приказы на прекращение боевых действия? Какова цена этим приказам? Почти 2000 километров [линии фронта]. Кто будет контролировать там нарушения режима прекращения огня? Сама по себе идея правильная, и мы безусловно ее поддерживаем. Нам нужно с американскими партнерами-коллегами на этот счет переговорить, с президентом Трампом, но сама по себе идея нами поддерживается», — сказал Путин.
«Ми хочемо гарантій, що під час 30-денного перемир'я Україна не проводитиме мобілізацію, не проводитиме підготовку і не отримуватиме зброю», — путін