Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 26812682268326842685 ... 2890>
Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2025 16:29

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:P.S. Сказали мені сьогодні, що саме зараз найкращий час входити в фондовий ринок.

Це ті, хто не має кешу на пару місяців життя и вклали все до копійчини в фонду? )))

Рано ще входити. Можна подивитись графікі попереднього строку Трампа, там було 2 падіння по приблизно 10% на протязі 6-8 місяців.

До речи, не вся фонда падає. GLD наприклад росте, його тре завжди тримати. А взагали тре мати не портфель лише з Тесли, бо вона колись дала 100500, а диверсифікувати..
dimo_0n

Подякував: 17 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2025 19:52

BIGor написав:
  akurt написав:Сказали мені сьогодні, що саме зараз найкращий час входити в фондовий ринок.

Надіюсь вони особистим прикладом показали це? Ну тобто по самі копита влізли в фонду?

Ні, нічого такого не було.
Я дуже обережний в питаннях грошей.
Головна ідеологія від мами-полтавчанки: «Тихою сапою…»
І завжди віддається позитивом та прибутком.
Сьогодні спрацювала моя наполегливість та тверезий розрахунок: і в кишеню поклав 2000€.
«Тихою сапою…» - мама так казали…
akurt

Подякував: 3998 раз.
Подякували: 1439 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2025 19:59

dimo_0n
До речи, не вся фонда падає. GLD наприклад росте

Ви нещодавно рекламували (пропонували) S&P500. (Як альтернатива київському бетону)
Як справи у нього зараз і які перспективи?
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2025 20:01

dimo_0n написав:
  akurt написав:P.S. Сказали мені сьогодні, що саме зараз найкращий час входити в фондовий ринок.

Це ті, хто не має кешу на пару місяців життя и вклали все до копійчини в фонду? )))

Рано ще входити. Можна подивитись графікі попереднього строку Трампа, там було 2 падіння по приблизно 10% на протязі 6-8 місяців.

До речи, не вся фонда падає. GLD наприклад росте, його тре завжди тримати. А взагали тре мати не портфель лише з Тесли, бо вона колись дала 100500, а диверсифікувати..

Даже цікаві ваші роздуми.
Насправді в цього українця - а я дуже обережно випитував:
- досить великий пакет акцій різних компаній. Я точно не скажу, але думаю що діапазон 250 000…500 000$ (привітання flyman’y, який неодноразово тут повторив фігню про те, що вчорашній випускник відразу має в кишені 500к$. Дивно, але його жадібну дурню підхопило ще двоє. Насправді він закінчив університет 5 чи мабуть 6 років тому).
- діє досить обережно: є вільних 3000$ - купив акцій в той пакет з 15..20 найменувань по 1-2-3-6 на 3000$ (привіт flyman’y).
- звісно точно не признався, але певний відсоток в надійних акціях різних фондів: прибуток там невеликий 5…7% по долару на рік, але не так, що Тесла місяць тому по 409, а сьогодні по 240$.
- дійсно зранку про Києву мені сказав, що на «кишені порожньо», але в понеділок буде мати кеш, бо крім основної роботи має додаткову - зареєстрував фірму і там сталий прибуток - орієнтовно до 10 000$ на місяць - в ті часи, коли лежиш на канапі.
Спілкувалися 1/2 години тому, поки я відкривав віскі Бушмілс. В мене є причина/нагода.
akurt

Подякував: 3998 раз.
Подякували: 1439 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2025 20:19

akurt написав:
  dimo_0n написав:

Даже цікаві ваші роздуми.
Насправді в цього українця - а я дуже обережно випитував:
- досить великий пакет акцій різних компаній. Я точно не скажу, але думаю що діапазон 250 000…500 000$ (привітання flyman’y, який неодноразово тут повторив фігню про те, що вчорашній випускник відразу має в кишені 500к$. Дивно, але його жадібну дурню підхопило ще двоє. Насправді він закінчив університет 5 чи мабуть 6 років тому).
- діє досить обережно: є вільних 3000$ - купив акцій в той пакет з 15..20 найменувань по 1-2-3-6 на 3000$ (привіт flyman’y).
- звісно точно не признався, але певний відсоток в надійних акціях різних фондів: прибуток там невеликий 5…7% по долару на рік, але не так, що Тесла місяць тому по 409, а сьогодні по 240$.
- дійсно зранку про Києву мені сказав, що на «кишені порожньо», але в понеділок буде мати кеш, бо крім основної роботи має додаткову - зареєстрував фірму і там сталий прибуток - орієнтовно до 10 000$ на місяць - в ті часи, коли лежиш на канапі.
Спілкувалися 1/2 години тому, поки я відкривав віскі Бушмілс. В мене є причина/нагода.
Вийшло те, що не виходило останні 2 місяці.
Прибуток невеликий: 2000€, але приємно.

Каждому своё
У меня родичь, бежал из КНР в Италию через Тунис(международная мафія), с погоней и стрельбой на побережье Италии, в начале 1995,
сначала пахал 12/7 но безрезультатно, потом сам на себя, вид на жительство
Начал с 0
потом сумки, пошив сумок Гуччи и рубашек какого то бренда и прочих брендов...
Там всё строго , привозят вырезанные заготовки по лекалам и не дай Бог одной не хватит
Наразі має чьотирі будинки , три здає в оренду ємігрантам .
Сан Бенедетто дель Тронто...
Звал сестру (нас) туда но нам тогда и тут до 2014 жилось нормально, хтоб знал как будет сейчас...
Востаннє редагувалось Vadim_ в П'ят 14 бер, 2025 21:01, всього редагувалось 2 разів.
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 507 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2025 20:44

Hotab написав:dimo_0n
До речи, не вся фонда падає. GLD наприклад росте

Ви нещодавно рекламували (пропонували) S&P500. (Як альтернатива київському бетону)
Зображення
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2025 22:00

Hotab написав:Ви нещодавно рекламували (пропонували) S&P500. (Як альтернатива київському бетону)

ИМХО. Враховуючи друкарський верстат доларів, який працює скаженими темпами, перспективи в індексів/акцій хороші, якщо дивитися на горизонті хоча б років 10 (на пенсію збирати). Як і в золота.
Але потрібні ж інструменти і з меншими горизонтами.
  akurt написав:зареєстрував фірму і там сталий прибуток - орієнтовно до 10 000$ на місяць

Ну не розумію як в таких людей може не бути в сейфі 30-60k готівки і облігацій на 60-120k...
Дюрі-бачі

Подякував: 889 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 15 бер, 2025 00:42

akurt написав:Еміграція, заробітчанство

News from USA

За повідомленнями моїх респондентів, мешканці США затягують паси та навіть плюються.
Це повʼязано не стільки з тим, що чубатий дядько вводить 200 (!)% мито на алкогольну продукцію з ЄС, а з тим, що його теоретичні намагання зробити Америку сильнішою, зробили практично всіх американців біднішими, тобто слабшими.
Суттєво просів фондовий ринок.
Мої респонденти сказали, що багато людей сидять реально без грошей.
Теоретично гроші є - але всі вони в фондовому ринку - і якщо треба витягнути якийсь cash, то витягнути можна тільки із втратою не менше 10%, що зробити психологічно дуже важко.
Практично легко: натискання кнопок смартфона і гроші на протязі 2-х діб на рахунку.

На цьому фоні мене здивували, а мого респондента не здивували повідомлення про те, що зʼявилися напади на дилерів Tesla, представників Tesla та навіть випадки підпалу цих авто Tesla - просто тому, що всі розлючені тісними відношеннями Маска та чубатого дядька, який колотить весь світ.

Так що, панове, всім зараз важко.
Мої респонденти порадили мати достатню «подушку безпеки» у вигляді гидомирно-противних зелених грошей із синіми смужками.

Гарних вихідних, що я ще можу побажати…

P.S. Тепер вас не будуть дивувати ці новини: https://www.pravda.com.ua/news/2025/03/14/7502846/

Из разговора со своей знакомой:
За последние 2 недели мой 401К потерял более 60 куе.

Кто-там проявлял необоснованный оптимизм?
Ну-ну.
Дядька Баффет в самом начале обвала повыходил в кэш и сейчас его фонд вопреки всему в "зеленой зоне".
Народ на своих теслах снимает шилдики.
На заднем борту сайбертраков начали встречаться надписи "Тойота".
:mrgreen:
Новостям про погромы в салонах Тесла и поджогах уже скоро неделя.
rjkz

Подякував: 8649 раз.
Подякували: 5447 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Суб 15 бер, 2025 10:59

відповім за акції - завдяки диверсифікації все не так вже й погано, хоча безумовно було б ще краще якби не твіттерний дід

Зображення
IgA

Подякував: 38 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 бер, 2025 14:08

IgA написав:відповім за акції - завдяки диверсифікації все не так вже й погано, хоча безумовно було б ще краще якби не твіттерний дід

Зображення

А з врахуванням податків і інфляції от скільки чистими на руки вийде, якщо зараз все продати? В Польщі деруть 19% з акцій - взагалі не вигідно, хіба що сидіти в них до пенсії і не продавати.
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 26812682268326842685 ... 2890>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей