Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1325413255132561325713258 ... 15188>
Повідомлення Додано: Нед 16 бер, 2025 22:59

Re: Напад росії і білорусі на Україну

yama

Подякував: 9227 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 17 бер, 2025 00:57

Британія на зустрічі «коаліції охочих» заявила про намір розгорнути в Україні миротворчий контингент чисельністю понад 10 000 осіб, — The Times
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3507 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 17 бер, 2025 08:38

Трамп снова хочет обсудить окончание войны

Трамп объявил о планах переговоров с Путиным, заявив о «хороших шансах» на прекращение войны

Президент США Дональд Трамп заявил, что намерен провести переговоры с Владимиром Путиным во вторник, 18 марта. Об этом сообщает агентство Reuters со ссылкой на заявление Трампа, якобы сделанное на борту самолета Air Force One.

По словам Трампа, он хочет обсудить с Путиным возможность урегулирования войны, хотя признал, что исход переговоров не ясен.

«Я буду говорить с президентом Путиным во вторник. За выходные была проделана большая работа <...> Мы хотим посмотреть, сможем ли мы положить конец этой войне. Может быть, сможем, может быть, нет, но я думаю, что у нас очень хорошие шансы», — сказал Трамп.
Трамп также сообщил, что в ходе беседы намерен затронуть вопросы территориальных уступок и контроля над электростанциями.

«Я думаю, что многое из этого уже обсуждается обеими сторонами, Украиной и Россией. Мы уже говорим об этом, разделяя определенные активы», — добавил он.

Большая работа. С маленьким результатом. Чтобы положить конец войне нужно принять все хотелки Путина. То есть признать его властелином мира. Данная война не имеет вербального смысла и является проекцией внутренних противоречий. Путин себя считает великим политиком, на голову выше всех остальных, а мир возражает. Вот вся причина войны. Либо он перестанет себя считать божеством, либо мир перестанет этому возражать.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3507 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 17 бер, 2025 08:56

Wirująświatła написав:Трамп снова хочет обсудить окончание войны

Трамп объявил о планах переговоров с Путиным, заявив о «хороших шансах» на прекращение войны

Президент США Дональд Трамп заявил, что намерен провести переговоры с Владимиром Путиным во вторник, 18 марта. Об этом сообщает агентство Reuters со ссылкой на заявление Трампа, якобы сделанное на борту самолета Air Force One.

По словам Трампа, он хочет обсудить с Путиным возможность урегулирования войны, хотя признал, что исход переговоров не ясен.

«Я буду говорить с президентом Путиным во вторник. За выходные была проделана большая работа <...> Мы хотим посмотреть, сможем ли мы положить конец этой войне. Может быть, сможем, может быть, нет, но я думаю, что у нас очень хорошие шансы», — сказал Трамп.
Трамп также сообщил, что в ходе беседы намерен затронуть вопросы территориальных уступок и контроля над электростанциями.

«Я думаю, что многое из этого уже обсуждается обеими сторонами, Украиной и Россией. Мы уже говорим об этом, разделяя определенные активы», — добавил он.

Большая работа. С маленьким результатом. Чтобы положить конец войне нужно принять все хотелки Путина. То есть признать его властелином мира. Данная война не имеет вербального смысла и является проекцией внутренних противоречий. Путин себя считает великим политиком, на голову выше всех остальных, а мир возражает. Вот вся причина войны. Либо он перестанет себя считать божеством, либо мир перестанет этому возражать.

Як після першої СВ, так званий "демократичний" і "вільний" світ боїться дати по мордасам "встаючому з колін" "аби нє било войни"
Востаннє редагувалось flyman в Пон 17 бер, 2025 09:17, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1611 раз.
Подякували: 2856 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 17 бер, 2025 09:00

flyman
, що там «ропа» і «наш слон» Трамп , який вдарив по хуситам?
«Але Трамп качає в бюджет боліт?» чи ні?
Чи ти вуха Трампа вже так розтягнув, що нема куди вже його тягнути до кожної зміни ціни?
Hotab

Подякував: 396 раз.
Подякували: 2492 раз.

Профіль

4
4
3
Повідомлення Додано: Пон 17 бер, 2025 09:35

Wirująświatła написав:Чтобы положить конец войне нужно принять все хотелки Путина. То есть признать его властелином мира. Путин себя считает великим политиком, на голову выше всех остальных, а мир возражает. Вот вся причина войны. Либо он перестанет себя считать божеством, либо мир перестанет этому возражать.

Это перл, Карл! :D
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 бер, 2025 10:24

ЛАД написав:С историей у вас тоже неважно.

ЛАД, скажу вам відверто, те що ви вважає "історією" -це історія на кшалт історії володимира путіна (де з реальними фактами нічого не пов"язане.
В школі , і в інстітуті мене навчали тіє самої пропоганди(як і Вас), але архіви відкрили на 10 років з 1990-1999 і ми дізнались багато фактів про вов(Другу Світову), а Ви мабудь вважали наклепом на кпсс/ссср?

ось вам письменник ветеран війни Віктор Астафьев

Брав участь в боях за Дніпро в вересні-жовтні 1943 р. Переплив і успішно закріпився на правому березі, де згодом був тяжко поранений осколком у голову. В їх корпусі з 25 тисяч солдатів вижили 3600.
що це як не мясні штурми?
https://www.youtube.com/shorts/VHUJt091h9o

радянська Червона Армія була армія рабів сталіна, не армія визволителька, а саме армія рабів (у них було меньше прав ніж у будь якій армії , чи Александра Македонського, чи Наполеона, чи навіть Гітлера)

ось вам один приклад брехні і виховання дітей як слухняних роботів, які вірили у всяку маячну, бо іншого вибору як опинитися в колонії і потім загинути у них не було-інтернат, суворовське училище, військове училище, ак. фрунзе-полковник(генерал) алкаш
серед військових радянського часу меньше 20% було тих, хто не був по факту алкоголіком

35-37 минута

в 42году сержант Феофанов ночью тайком перебрался....
Востаннє редагувалось prodigy в Пон 17 бер, 2025 10:29, всього редагувалось 2 разів.
prodigy

Подякував: 3348 раз.
Подякували: 3347 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 17 бер, 2025 10:31

jump написав:у Яворові хлопця побили до втрати свідомості, закинули до буса і так повезли...
страшні часи :(

Это тот случай что ему шиферину на голове разбили? Видел вчера видео.
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 бер, 2025 10:31

topic253348.html

Створив щоб тут менше флудили
Faceless
Модератор

Подякував: 1496 раз.
Подякували: 8245 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 17 бер, 2025 10:38

малі групи -відділення 7-10 бійці

чого ти разгоняєш паніку, втрати в ОС безумовно є, це війна
припустимо, що відвести угруповання з Курської області в грудні можна було б з меньшими втратами в техніці, але не в особистому складі, бо арергадних боях завжди є втрати(при тому що дрони-розвідники постійно над головою, навіть вночі), це реальність
prodigy

Подякував: 3348 раз.
Подякували: 3347 раз.

Профіль

1
4
2
  #<1 ... 1325413255132561325713258 ... 15188>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти