Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 26922693269426952696 ... 2903>
Повідомлення Додано: П'ят 21 бер, 2025 22:33

flyman написав:
  fox767676 написав:У Турречині буде лад та спокій та повзуча експаніся на весь тюркський світ
Турречина - це Україна, у якій все вийшло як треба

і долар ПА38, поки що

Кому надо купить "синий" - 39
38,05_1 приёмка любого, хоть 63 года с ма-а-аленьким Грантом или Беней
барабашов

Заблокований
Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 бер, 2025 23:11

Пане Дюрі-бачі, ну Ви ж вчений - як і я.
Ну якщо я не розбираюся в генетиці - то я ж не висловлюю свою авторитетну думку з приводу особливостей розмноження мухи-дрозофілли (За академіком Вавіловим).
Так і вам не варто писати там, де ви не в курсі. Наприклад, про Кіпр або Абхазію.
Ну типу "не солідно".
Наприклад, я не один раз був в Ужгороді - чудове місто - але я ж не пишу свої власні історичні дослідження про окупацію Ужгорода ордами кабардино-балкарців.
Хоч я і був в Кабардино-Балкарії.
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1447 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 07:00

Вчора професор та політолог Сергій Ягодзінський мудро сказав (правда, з іншого приводу, але чудово):
«Сила є… Розум купимо».
Влучно.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 09:49

Дюрі-бачі написав:
  akurt написав:точніше далі Ужгорода ніколи в житті не були вже на жаль ніколи в житті не будете - і ваші статки/зарплатня не дозволяють відпочивати в Туреччині. І навіть подорожувати "!просто так".

дякую, що відкрили мені очі на моє життя

оскільки з аргументами в akurt важко він завжди переходить на особистості. схема стандартна, накидає що опонент - людина бідна, яка собі нічого не буде дозволити. типу це має зачепити людину, вона образиться й замість наведення аргументів почне лаятися - а тут akurt вже на коні :lol:

а себе позиціонує - я тут щомісяця літаю до США, а щотижня - до - Європи. хоча здається за останньою легендою, осів десь в Європі. та й взагалі, щось попустило з описом подорожей. ключове слово - ОПИС :D

а з приводу Туреччині - з якоїсь причини аж облизує Ердогана, скоріш за все чітко слідкує за лінією турецької влади. навіщо це робити на українському форумі питання відкрите 8)
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 09:51

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:Туреччина взяла своїх мешканців під захист.

Так от і хуйло взяв під захист від геноциду мешканців ОРДЛО, а Орбан дуже хоче захистити мадярів в Берегсасі і Сивлюші, а в Абхазії Грузини теж влаштовували геноцид...
Якщо б там було щось неоднозначно, то північний Кіпр, як Косово, визнало б більше країн.
А в контексті того, з чого почалась суперечка: назвіть хоч 1 приклад коли Україна окупувала території сусідів для захисту українців?

Особисто мене мало турбує життя в Туреччині, бо я там буду, скоріш за все, тільки транзитом в аеропорту. Мені в Хорватії/Чорногорії якось комфортніше ніж в Туреччині чи Єгипті.

Проте мене дуже турбує, що Трамп перетворює США, в яких я ніколи не був, і навряд чи колись буду, в точно таку ж імперію.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 22 бер, 2025 10:04, всього редагувалось 4 разів.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 09:58

Shaman написав:а з приводу Туреччині - з якоїсь причини аж облизує Ердогана, скоріш за все чітко слідкує за лінією турецької влади. навіщо це робити на українському форумі питання відкрите 8)

Будьте простіше: замість того, щоби вказувати іншим народам - особливо тих країн, де ніколи в житті не були - як ім жити, хазяйнувати та кого обирати в президенти - варто спочатку подивитися навкруги: на свій будинок, свою вулицю, свій район та своє місто.
Якось це не виходить ніяк.
За те розказувати, кого б вони вибрали в президенти в республіці Кот-дʼІуар то найперша справа.
Тут получається.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 10:06

Дюрі-бачі написав:
  fox767676 написав:Турречина - це Україна, у якій все вийшло як треба

Абсолютно не Україна. Україна ніколи не була імперією і ніколи не лізла до сусідів.
Туреччина - типова імперія, як москальщина, мадярщина...

точніше сказати - постімперія. як Раша після срср. в якої таки є деякі постімперські комплекси, хоча звісно й близько не такі, як в тієї ж Раші.

фокс то так накинув. по-перше далеко ще не все вийшло. єдине досягнення - це економіка, яка дійсна непогано розвинулася - хоча ручне керування ДЕРЖАВНИМИ фінансами оцю проблему з курсом підкинуло - як далі розрулять - подивимось.

по-друге це мусульманська країна, а щось у мусульманських країн зараз постійні проблеми з суспільним устроєм. Туреччина одна з найуспішніших країн. я ризикну сказати, що це також завдяки тому устрою який залишив Ататюрк. який хоч й започаткував республіку, але "випадково" був військовим - що дало йому можливість зробити такі реформи. й ще секрет успіху Туреччини - це тісна співпраця з Європою, як не дивно

Ердоган деякі з його засад поламав. бо таки хоче залишатися при владі незрозуміло скільки - не пройшов мідні труби, як й багато інших. а диктатура завжди веде до деградації - особливо, коли немає ресурсів. на поточний момент економічно ефективні лише ресурсі диктатури. та й середній клас в Туреччині вже є, опір становленню диктатурі теж є.

є ще проблема курдів, яку akurt взагалі не бачить. напевне, як справжній турок :D

тому Туреччина на поточний момент в цікавій ситуації, як й багато інших країн в світі. взагалі ми живемо в цікаві часи, погано лише що гаряча стадія цих подій відбувається в нашій країні.

й про життя в Туреччині це більше теорія. якщо думати про еміграцію туди - це як мінімум треба подумати про зміну віри на мусульманську - але це не просто де молитися, мусульманство - це устрій життя. 8)
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 10:19

akurt написав:
  Shaman написав:а з приводу Туреччині - з якоїсь причини аж облизує Ердогана, скоріш за все чітко слідкує за лінією турецької влади. навіщо це робити на українському форумі питання відкрите 8)

Будьте простіше: замість того, щоби вказувати іншим народам - особливо тих країн, де ніколи в житті не були - як ім жити, хазяйнувати та кого обирати в президенти - варто спочатку подивитися навкруги: на свій будинок, свою вулицю, свій район та своє місто.
Якось це не виходить ніяк.
За те розказувати, кого б вони вибрали в президенти в республіці Кот-дʼІуар то найперша справа.
Тут получається.

як ви не можете зрозуміти - питання не в тому, кого саме вибрали, а в процедурі. щоб в країні існувала сама можливість виборів, а не їх імітація. й проміжний варіант між цим - це коли потенційний диктатор ще зберігає можливість виборів, але зачищає конкурентів. й коли намагається обійти кількість термінів перебування при владі. й всі ці посилання на Меркель (яка скільки разів була канцлером?) не проходять, бо коли настав час, вона спокійно пішла з влади. Яник в нас намагався це повторити (але не вийшло 8) ). Ердоган теж схоже, що не збирається йди з влади. й він поки що найближчий в світі, щоб стати черговим автократом - або схаменеться й поступиться владою...

бо більшість не розуміє цей зв'язок - демократія - економічний розвиток, диктатура - деградація, на жаль
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 10:23

Re: Еміграція, заробітчанство

Shaman написав:оскільки з аргументами в akurt важко він завжди переходить на особистості. схема стандартна, накидає що опонент - людина бідна, яка собі нічого не буде дозволити. типу це має зачепити людину, вона образиться й замість наведення аргументів почне лаятися - а тут akurt вже на коні

О_о хіба так можна образити людину? Це все рівно, що намагатись мене образити тим, що я товстий.
Я ж і тут писав, що років 10 тому я був дуже бідним і та ж поїздка в Туреччину вимагала року економії...
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 10:24

Прекрасно: експерт Shaman визначив, що якась країна, в якій він ніколи в житті не був - «в цікавій ситуації».
Геніально!

А в якій ситуації Україна - експерт визначив?
СлабО? Чи не получається?

Серед сусідів України саме Туреччина була та є надійним сусідом.
Майже всі перемовини проходили в Туреччині, при першій нагоді саме в Туреччину приїжджають наші міністри та наш президент. Саме Туреччина розвʼязувала «зернову кризу».
Туреччина неодноразово надавала підтримку територіальній цілісності України.

Так про що ви говорите, пане експерт?
На сьогодні війна є вигідною багатьом країнам світу і найближчім сусідам України - достатньо згадати і Угорщину, і Словаччину. Дуже непроста ситуація для Украіни може скластися в Румунії там росіяни активно працюють над зміною зовнішнього курсу країни.
Аде бачимо, що відбулося у Грузії. А ще не так давно я катався на лижах в Гудаурі та в шлем вставляв з гордістю жовто-блакитний прапор.
Та всі грузини бачили: тут друзі-українці. І підтримка українців була масовою.
Вже немає. Щось поважний експерт про Грузію мовчить…

То надо ще потоптати ногами Туреччину - яка ну ніяк не зацікавлена в продовженні війни?
Ну то потопчіть.
Там якраз до влади рветься проросійський політик.
Вперед, топчіть.
akurt

Профіль

5
  #<1 ... 26922693269426952696 ... 2903>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему