Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 27022703270427052706 ... 2914>
Повідомлення Додано: Чет 27 бер, 2025 11:34

шлях в США

flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 27 бер, 2025 12:05

wild2006 написав:Подскажите крупные форумы для беженцев в германию.

Спробуйте приєднатися до групи «Українці в Німеччині». Цієї, що нижче, або спорідненої.
Як правило саме в таких групах Фейсбука можна знайти відповідь на будь-які запитання.
Зображення
Для пошуку відповідей скористайтеся в такій групі пошуком (кнопка Лупа) праворуч зверху.
Оскільки я адміністратор декількох груп українців за кордоном, знаю про що говорю.
Якщо виконувати Правила груп (з ними знайомляться під час вступу) то Вас приймуть і в «закриті групи», де можна буде отримати більш докладну інформацію.
Як правило, в таких групах розміщують посилання на юридичні ресурси або фотокопії важливих документів та діляться порадами на основі власного та перевіреного досвіду.
Що є дуже корисним: власний перевірений досвід.
akurt

Подякував: 4007 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 27 бер, 2025 12:59

rjkz написав:
  M-Audio написав:
  Bobua написав:
Дуже важко зрозуміти скиглення багатої країни на ціни пального...
Так вони ж там масово звикли жити в якихось зажоп'ях, де до найближчого магазину 15 хвилин машиною, а до місця роботи доїхати так годину і більше треба.

Ні, я розумію, що так, мабуть, прикольно, але ж звідси і витрати на пальне.

До того ж америкаці -- великі любителі безрозмірних авто із відповідним двигуном і витратою.

Я давно кажу, що якщо б світ просто припинив гонку за кінськими силами и ньютоно-метрами, споживання нафти можна було б скоротити мінімум на чверть, і припинити, нарешті, торговлю з рашкою. Навіть нікого не пересаджуючи на громадський транспорт.
Але більшості ж машина, на якій можна просто безпроблемно їздити - то фє, не цікаво. Треба щоб "гребла", і "динаміка", і "розгін до сотні" і все таке інше.

У барабашова началась икота.
Имел недавно разговор с человеком, который в США лет 25, обсуждали целесообразность приобретения машины в НЙ и какую именно.
В числе прочего, я упомянул расход бенза. Он аж завис на секунду.
"Тут на расход бензина никто не обращает внимания".
Как выще коллега написал - в США цены на треть ниже украинских (и это "дорого") при намного более высоких доходах. Сколько уйдет в неделю на бенз - 40 или 60 долларов...ну как экономия на спичках.

Ну конечно. Поэтому весь американский автопром поменялся до неузнаваемости в 70-е, а тесла продолжает считать выгоду от покупки на своем сайте закладывая существенную экономию на топливе.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 27 бер, 2025 13:07

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:

Спробуйте приєднатися до групи «Українці в Німеччині». Цієї, що нижче, або спорідненої.
Як правило саме в таких групах Фейсбука можна знайти відповідь на будь-які запитання.
Зображення
Для пошуку відповідей скористайтеся в такій групі пошуком (кнопка Лупа) праворуч зверху.
Оскільки я адміністратор декількох груп українців за кордоном, знаю про що говорю.
Якщо виконувати Правила груп (з ними знайомляться під час вступу) то Вас приймуть і в «закриті групи», де можна буде отримати більш докладну інформацію.
Як правило, в таких групах розміщують посилання на юридичні ресурси або фотокопії важливих документів та діляться порадами на основі власного та перевіреного досвіду.
Але додам, з досвіду різних знайомих більшість груп "Українці в [країна]" контролюють/модерують кацапи чи кацапофіли.
Часто навіть агряться на українську (!!!), і можуть просто забанити за запитання українською
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 27 бер, 2025 15:09

Можливо, таке і є - але не як масове явище.
Наприклад, групи:
- Українці у Франціі та в Парижі - однозначно щира українка і кваліфікований юрист. Особисто знайомий. Десь 2 тижні тому росіяни зламали її аккаунт- ледве виправилась. Наробили багато шкоди проти тієї жінки особисто.
- Українці в Анталії - є декілька груп - в тому числі одна «змішана» з точки зору мови - всі українці, особисто знаю багатьох,
- Українці в Канаді (зараз змінили трохи назву) - пан Богдан - справжній українець.

Але є інша правда: в останні 2-4 тижні різко і суттєво активізувалися агенти та штатні працівники ФСБ та намагаються активно пролазити в групи українців, де справді українці і адміністратори/модератори реально українці. Інколи їх видно відразу: відкрито пишуть, що з московіі або з пітера; інколи вдало маскуються і приходиться вираховувати по деяких ознаках, інколи самі учасники груп повідомляють про таких, як тиждень тому в Туреччині (не буду говорити як наші люди вирахували «мАсквИчку»).
Але реально зараз масово росіяни намагаються протиснутися в групи українців за кордоном.
Серед того, чого вони добиваються: АТО намагаються розмістити оголошення з порушенням Поавил Фецсьука )останнім часом Правила суттєво змінилися в досить легко вийти ща селі правил - навіть якщо не хочеш. Або в коментарях влаштовують «срач», розміщують заборонені слова (наприклад, на букву «м» ознака росіян) - потім миттєво пишуть скарги - порушення Правил (оновлених) Фейсбук з метою накласти на групу санкції або закрити.
Так що аХвіцЕри не сплять.
Ще що цікаво: навчилися писати українською, я думаю їх за 3 роки війни вже спеціально підготували у відповідних навчальних закладах.
Так що, панове, розслаблятися зарано.
Ворог не тільки не спить, а активно працює.
Востаннє редагувалось akurt в Чет 27 бер, 2025 15:16, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 27 бер, 2025 15:14

akurt написав:Можливо, таке і є - але не як масове явище.
Наприклад, групи:
- Українці у Франціі та в Парижі - однозначно щира українка і кваліфікований юрист. Особисто знайомий. Десь 2 тижні тому росіяни зламали її аккаунт- ледве виправилась. Наробили багато шкоди проти тієї жінки особисто.
- Українці в Анталії - є декілька груп - в тому числі одна «змішана» з точки зору мови - всі українці, особисто знаю багатьох,
- Українці в Канаді (зараз змінили трохи назву) - пан Богдан - справжній українець.

Але ж інша правда: в останні 2-4 тижні різко і суттєво активізувалися агенти та штатні працівники та намагаються активно пролазити в групи українців. Інколи їх видно відразу: відкрито пишуть, що з московіі або з пітера; інколи вдало маскуються і приходиться вираховувати по деяких ознаках, інколи самі учасники груп повідомляють про таких, як тиждень тому в Туреччині (не буду говорити як наші люди вирахували «мАсквИчку».
Але реально зараз масово росіяни намагаються протиснутися в групи українців за кордоном.
Ну от якраз щодо Канади, знайомі з в Вінніпегу, якось хотіли щось спитати в такій групі, нібито "Українці в Канаді", отримали попередження, щоб писали тільки російською
Схожі випадки непоодинокі і в інших країнах.
Але і груп тих хоч греблю гати.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 27 бер, 2025 15:33

Faceless написав:
akurt написав:

Зображення
Але додам, з досвіду різних знайомих більшість груп "Українці в [країна]" контролюють/модерують кацапи чи кацапофіли.
Часто навіть агряться на українську (!!!), і можуть просто забанити за запитання українською

Дуже голословна заява, ніяка не більшість. В мене взагалі тільки одна група де пишуть 70% російською. Всі інші - україномовні тільки групи.
BIGor

Подякував: 1460 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 27 бер, 2025 15:34

Рисунки/картинки для груп вибирає адміністратор.
Ну яку вибрав - така йому сподобалася - то така і є.
У кожного фантазія різна.

В Канаді надійна перевірена україномовна ось ця - з довгою оновленою назвою:
Українці у Вініпезі Манітобі CUAET нова група Ukrainians in Winnipeg MB
Звісно, є і інші групи, але тут особисто знаю адміністратора.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 27 бер, 2025 16:06

BIGor Моцно ти пожартував. Потужно. Я себе відчув ніби в 5му класі на перерві.
Одне можна точно сказати - аватарка групи біженців в Німеччині - це не продукт штучного інтелекта. Занадто тупо для будь-чого що можна було б назвати інтелектом.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 27 бер, 2025 17:42

Поки сусід продовжує сидіти в німецькій тюрмі в Україні в нього народилась дочка...
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 27022703270427052706 ... 2914>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Investor_K і 1 гість