Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 27252726272727282729 ... 2891>
Повідомлення Додано: Суб 05 кві, 2025 20:18

Re: Еміграція, заробітчанство

rjkz написав:Хотя...в понедельник посмотрим.

Чому всіх так хвилює поведінка біржі на короткому періоді. ИМХО її треба дивитися хоча б за пів року.
Дюрі-бачі

Подякував: 889 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 05 кві, 2025 20:19

Gastarbaiter написав:
  Bolt написав:А что если у Трампа действительно получится добиться декларируемых целей, переноса производства обратно в Америку?!

Перенос небольшой фабрики это не один месяц и не одна сотня тысяч долларов. Перенос автосборочного предприятия это сотни миллионов и несколько лет. Пока все перенесут и наладят - дедушка уже на пенсию уйдет. Так что никаких переносов не будет. Просто американцы станут платить больше за многие товары.

Вот слово в слово, что мне тут умные люди говорят.
rjkz

Подякував: 8653 раз.
Подякували: 5449 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Суб 05 кві, 2025 20:23

Дюрі-бачі написав:
  rjkz написав:Хотя...в понедельник посмотрим.

Чому всіх так хвилює поведінка біржі на короткому періоді. ИМХО її треба дивитися хоча б за пів року.

Посмотрите за полгода.
Сейчас СП500 ниже, чем после обвала в июле прошлого года.
Просто то было стечение обстоятельств, а сейчас все опасаются разрушения экономики.
rjkz

Подякував: 8653 раз.
Подякували: 5449 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Суб 05 кві, 2025 20:30

rjkz написав:а сейчас все опасаются разрушения экономики.

ИМХО навіть в найгіршому варіанті, якщо Трампу вдастся все розвалити, то в 2026 після виборів все відбудують та індекс відросте.
Дюрі-бачі

Подякував: 889 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 05 кві, 2025 21:15

Дюрі-бачі написав:

ИМХО навіть в найгіршому варіанті, якщо Трампу вдастся все розвалити, то в 2026 після виборів все відбудують та індекс відросте.

А може дійсно є необхідність все розвалити?!
Послухав Венса, ніби все логічно
https://youtu.be/_SG4AkV_fAk?si=Ku5R6E9Pjki37653
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 05 кві, 2025 21:51

rjkz написав:В США Великая депрессия началась в 28-29 октября 1929 года с падения биржи (стокмаркета).
Это потянуло за собой всю экономику - банкротство предприятий, банков, невыдача денег со счетов, безработица, голод.
Самое тяжелое время - до 1933 года, хотя фактически депрессия закончилась в 1946 году.
Гугл в помощь, если твой планшет его тянет.
Или на Ютубе посмотри какой-нибудь документальный фильм.
Да, да, знаю, твой планшет не тянет ютуб.

Еще месяц назад,я здесь копипастил офигенную статью по поводу и началу Великой Депресии...Вся история пошагово в цифрах и фактах..Просто хронология с 1928 по 1933г.Это было очень интересно и познавательно,но модераторы переместили ее куда то туда,где даже мыши не лазят,как не соотвествующую разделу...что и понятно,здесь типа об иммиграции.Но людям было бы куда познавательно узнать,что из той херовины,что наворотил Трамп,можно ожидать в будующем...Там все один к одному что и сейчас происходит.Куда перенесли-извините,я не буду лазить искать,я реально не помню,я там не хожу...Статью успел прочитать лишь "вездесущий" Флаймен...

viewtopic.php?p=5833239#p5833239
osafly

Подякував: 209 раз.
Подякували: 1021 раз.

Профіль

17
8
Повідомлення Додано: Суб 05 кві, 2025 21:54

Дюрі-бачі написав:

Я вище не полінився: слово в слово переписав слова Сергія Ягодзиньского щодо того, коли помре США.
Все правда. Раджу перечитати ще раз.
Тому що саме зараз із SFO в LAS летять наші українці на «евент» - будуть продавати свої надбання після закінчення Арт-університету в США.
Не знаю, звідки авіакомпанія знає, що то українці, але при реєстрації на рейс видали - несподівано - місця в «першому класі».
Дрібничка, але є підтвердженням того, що в США все розвалюється…
Все погано, аллес капут, даст іст антракт.
Востаннє редагувалось akurt в Нед 06 кві, 2025 02:46, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 3999 раз.
Подякували: 1443 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 05 кві, 2025 22:22

osafly написав:
  rjkz написав:В США Великая депрессия началась в 28-29 октября 1929 года с падения биржи (стокмаркета).
Это потянуло за собой всю экономику - банкротство предприятий, банков, невыдача денег со счетов, безработица, голод.
Самое тяжелое время - до 1933 года, хотя фактически депрессия закончилась в 1946 году.
Гугл в помощь, если твой планшет его тянет.
Или на Ютубе посмотри какой-нибудь документальный фильм.
Да, да, знаю, твой планшет не тянет ютуб.

Еще месяц назад,я здесь копипастил офигенную статью по поводу и началу Великой Депресии...Вся история пошагово в цифрах и фактах..Просто хронология с 1928 по 1933г.Это было очень интересно и познавательно,но модераторы переместили ее куда то туда,где даже мыши не лазят,как не соотвествующую разделу...что и понятно,здесь типа об иммиграции.Но людям было бы куда познавательно узнать,что из той херовины,что наворотил Трамп,можно ожидать в будующем...Там все один к одному что и сейчас происходит.Куда перенесли-извините,я не буду лазить искать,я реально не помню,я там не хожу...Статью успел прочитать лишь "вездесущий" Флаймен...

Можливо, хоча не придав уваги, зауважу, що зараз є "норма резервування", так що банкопад був, якщо хто пригадує минулого чи позаминулого року, може давніше, і прямо у США.
Інша причина, що тоді з одного боку пішли соціалістичним шляхом затягуванням гайок, а не дали ринку спокійно відіграти дисбаланси.
Ще одна тема, про яку забули, але описана у "Грона гніву", там чи то "глобальне потепління", чи навпаки, і тривало це роками.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 05 кві, 2025 22:47

rjkz написав:Например, я имел дело с немецким заводом, номер раз как минимум в Европе, если не во всем мире.
Смена - 12 человек. Включая лаборантов, которые каждые 2 часа проверяют качество продукции. Это именно речь о производстве, манагеры, бухгалтерия и пр - это отдельно.
Производит около 400 тонн продукции в смену, более 100 наименований в своей области.
Все автоматизированно. Вплоть до отгрузки паллет.

Я теж таке бачив.
Привід на подумать прийшов 19 липня минулого року, коли збойнула Вінда- все стало. Оті усі роботи, усі величезні машини з SAPR та Віндовими серверами, все це тупо стало купою заліза. За день простою така фабрика отримала збитків... Не знаю шо було з айтішними фірмами, які все це обслуговували.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 221 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 кві, 2025 23:34

Water написав:Не знаю шо було з айтішними фірмами, які все це обслуговували.

ну день не так і багато, з іншої сторони тепер не будуть єкономить на бекапах. У нас в фірмі єкономили на кібербезпеці поки не взламали, а як взламали за день руки дійшли річну роботу зробить.

Від автоматизації не подітись нікуди, все просто, росте продуктивність.
Раніше жінки продавали каву в кіосках, робота була, кава дорога і не дуже на кава. Зараз на кожному вуглі дешева і смачна в автоматі.

Про виробництво. Праві всі якщо брати поворотники машини- це тільки ручна збірка, а якщо взяти зварювання кузова все роботи. Не забуваємо що до єтапу ручної зборки тогож склопідіймача всі деталі виконані на автоматизованому цеху.

Faceless написав:Не знайомий з нюансами обміну даними по транзакціях в Польщі,

Про декларації всі знають. Банки звітують, рано чи пізно прийдуть запитати.

Про особистий перевід не прокана, навіть дружині можна накидати на карту до 30к за 5 років, більше - повідомляємо податкову.
Про продаж на олх теж сюди. Не важливо що і де ти продавав, а важливо що ти не міг витратити 100к при доході 50к. Це я не включаю сюди що такі великі площадки як алегро ділиться інфою.

Water написав:коли збойнула Вінда

Чесно я не знаю що там за виробництво таке і як все налаштовано.
Але особисто я перше що роблю на ПК який має ЗАВЖДИ працювати це вимикаю оновлення намертво. Оновлення має відбуватись під контролем особи відповідальної у дозволений час. І ніяк все нове і зразу і само.
BeneFuckTor

Подякував: 260 раз.
Подякували: 27 раз.

Профіль

#<1 ... 27252726272727282729 ... 2891>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор