Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 27372738273927402741 ... 2902>
Повідомлення Додано: Пон 14 кві, 2025 20:31

Water написав:
  akurt написав:1. 23 лютого 2022 року співробітник СБУ запропонував своїй родині терміново виїхати, «бо щось наближається погане».

akurt написав:человек - одинокая женщина

Так вона одінокая жєнщіна, чи це сім`я СБУшника?
Звідки вона?

скорее всего плод фантазий)))
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 14 кві, 2025 22:06

akurt
Шкода, що до сих пір не працевлаштувалася. Дуже скоро таке життя для неї та подібних осіб завершиться. Вже 3-4 міс назад читав у пабліках, що не погоджують навчання, дуже обмежено погоджують вищий за В1 рівень курсів.
xaos_3

Подякував: 2 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 кві, 2025 06:26

Якось за навчання вона не розказувала, а я не питав.
Он панове вище вивчають хто чий родич.
І чи є в когось «фантазії». Це при тому, що я всього-навсього оприлюднив переказ розмови з конкретною людиною про конкретні події.
Переказав саме так, як почув. Та як умів.

Але підемо далі.
Друга українка, що перебуває зараз в гостях у Франції у наших українців, живе в Нідерландах.
Так ось: вона НЕ працює на жодну фізичну або юридичну особу в Нідерландах.
Ніяких виплат в Нідерландах НЕ отримує.
Єдине, що має - це медичне страхування.
Робота віддалена в Україні.
Не бухгалтер (спеціально перепитав).
Ким працює - я знаю, але не маю права писати.

Це те, про що я неодноразово говорив: що в тебе за освіта, яка в тебе професія, які в тебе корисні (!) для людства навички та вміння, і головне:
«Що ти вмієш робити такого, за що ми тобі захочемо платити гроші?»
Ну так ось люди живуть.
Давав цю інформацію тільки тому, що раніше на гілці було запитання про те, як живуть «наші» в Німеччині. В мережі є багато інформації.
Я переказав те, що чую від людей, з якими особисто спілкуюся зараз щодня.
akurt

Подякував: 4002 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Вів 15 кві, 2025 09:10

барабашов написав:
  rjkz написав:
  барабашов написав:Хомякоид
А вы в Берлине, причем "западном", причём новострой можете купить?
Сами ж в винницкий бетон полезли, а не в лейпцигский или дрезденовский.
Наверно реновированные хрущи в рабочих гетто там вас не устроили.

ЧТо за крайности?
Между "гетто" и самым пуповым домом в самой пуповой локации есть еще масса вариаций.
Но для барабашова- только миллион и только с королевой.

Ну миллион он и в пхенькраине миллион.
Королеву(не жену Тарзана) и с разворота Плейбоя тоже можно.
Шо там по ценам на эйзенхауэровский, труменовский и джонсовский бетон? Ползут вниз вслед за светлым будушим и предстоящим каннибализмом, скоро Прорезная в сталинке под ремонт обгонит такую же прелесть на Брайтоновском пляжУ, или где там ты МиколаЯнович обитаешь?

навіть 25Куе і нове життя з нуля в новій країні: своя земля, будинок ...

хоча і тут маючи 25Куе можна жити не тужити, "але є один нюанс"
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 15 кві, 2025 10:22

Re: Еміграція, заробітчанство

Навіщо з 25 кує їхати в Аргентину за землею з будиночком, якщо в селі під Тернополем є таке за 1 кує. І так само на фундаменті ростуть опеньки, і так само можна снідати дичкою-виноградом, які суттєво знижують щомісячні витрати з 140 дол до 120 😅
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2444 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Вів 15 кві, 2025 10:31

Hotab написав:Навіщо з 25 кує їхати в Аргентину за землею з будиночком, якщо в селі під Тернополем є таке за 1 кує. І так само на фундаменті ростуть опеньки, і так само можна снідати дичкою-виноградом, які суттєво знижують щомісячні витрати з 140 дол до 120 😅

Климат?
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 15 кві, 2025 11:10

_hunter написав:
  Hotab написав:Навіщо з 25 кує їхати в Аргентину за землею з будиночком, якщо в селі під Тернополем є таке за 1 кує. І так само на фундаменті ростуть опеньки, і так само можна снідати дичкою-виноградом, які суттєво знижують щомісячні витрати з 140 дол до 120 😅

Климат?

В Україні (як і в РФ), думаю, основний н"юанс не з кліматом.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 15 кві, 2025 11:31

Ірина_
Модератор Форуму

Подякував: 1140 раз.
Подякували: 2054 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 кві, 2025 12:04

Еміграція, заробітчанство

News from Canada

Як раз про податки. Правда я про Польщу нічого не знаю - а там, де НЕ знаю - не пишу.

Немає нічого приємнішого для української людини, ніж період березня та квітня року - не тільки тому, що зима занінчилася, а й тому що відбувається ПОВЕРНЕННЯ НАДМІРНО СПЛАЧЕНИХ ПОДАТКІВ.
Повернення реальне і реальними грошима.

Я спілкуюся з декількома родинами - до переїзду яких в Канаду мав практичне відношення - тому отримую цікаву інформацію.

Перше саме цікаве це те, що декларацію про доходи/прибутки/витрати подають АБСОЛЮТНО всі - від "Учасників куликовської битви" до простих українців, які переїхали в Канаду за програмою CUAET.
Суми повернення дуже різні і враховується все на світі - навіть витрати на бензин, на мобільний зв"язок, а не тільки на виховання дітей.

В цьому дописі буде 2 випадки. Третій у мене записано у вигляді аудіофайлів - їх треба законспектувати - бажано без помилок - бо такий легінь, як наприклад кіровоградський, читає дуже повільно, розуміє все сказане невірно, але потім ШВИДКО ставить "плюси" іншим дописувачам за НЕВІРНЕ нездіЙснене припущення.

Випадок 1. Хлопець 24 роки. В Канаді з листопада 2022 року - весь час працює. Це дуже важливо: працював в 2024 році всі 12 місяців. ВІсі 12 місяців офіційно отримував зарплатню.
Орієнтир заробітку за 2024 рік - близько 40 000 k$.
Має своє авто - куплене в кредит. Це теж важливо. Житло: він одинак (не враховуючи окремі дні тижня) - платить за оренду кімнати 500 k$.
Отримав від податкової Канади повернення сплачених податків в сумі 1 650 канадских доларів.
Цікавий момент: в 2024 році працював 1 місяць в доставці - служба Дордаш - заробив 900 доларів.
В декларації вказав, що витрати на бензин склали 400 доларів - чеки зберігав - це було прийнято та повернута відповідна сума надмірно сплачених податків. Бо цей бензин був використаний для бізнесу - доставка.

Випадок 2. Родина з 3-х осіб, в якій є одна дитина 11 років. Працює тільки батько.
Школяр вчиться в канадській школі безкоштовно. Квартиру 2+1 орендують. Здається, 1700 доларів на місяць,
Сума повернення склала 4 500 k$.

Випадок 3. Самий цікавий, самий інформативний та самий об"ємний - зараз не маю часу обробити інформацію.
akurt

Подякував: 4002 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Вів 15 кві, 2025 14:53

Re: Еміграція, заробітчанство

Рубрика #якакурт. Новини з зе мост лівібєл сіті ін зе ворлд. Скоро повертатись, то вирішив пройти чекап в приватній клініці. 950ЄВРО. Ну, думаю, дорогува-то, але ж це Відень. Запропонували в рамках чекапу пройти гастро та колоноскопію. Вирішив що це входить у вартість і погодився. Пройшов. Ніби все більш-менш. Проходить місяць. Відкриваю поштову скриню: пакет з приватної клініки. Ну, думаю, результати аналізів надіслали. С - Сервіс. Відкриваю. Рахунок на 3100 ойро. Додатково до 950 ойро ще 1000 ойро додаткові процедури і 1150 ойро дохтурс фі. Всім емігрантам - не хворати.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 27372738273927402741 ... 2902>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Water і 1 гість