Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Дюрі-бачі написав:100%. Кум так і не зміг на куму і дітей оформити допомогу бо не брехав про свою роботу. Логіка в німців хвора логіка: якщо працюєш, то все, держава нічого тобі не винна, тому сиди і не працюй.
Кожному своє. Є наші співвітчизники, які сидять на допомозі від Німеччини, мають купу обмежень (покупки на власний розсуд, відпочинок на власний розсуд, додаткові доходи), вигадують схеми, як "пропітляти" і їх це влаштовує. І мова не йде про місяць-два, а про роки!!! Це, скоріше тема гілки Психологія, тому що мені важко уявити як фізично здорові люди можуть добровільно себе обмежувати аби тільки не працювати і жити за чужий рахунок.
А яким чином обмежені в відпочинку влітку на березі Албанії отримувачі 500 євро від уряду Німеччини? Є умовна няня в садочку України, отримувала вона мінімалку(до 200 євро) . В Німеччині впала на 500 євро в соціальне житло, ще стільки ж майже на дитину має, живе не гірше. Думаю що набагато краще. Навіщо їй працювати?
Кажуть на цьому спіймали якогось німця який живучи на допомогу, викладувпв в соц мережах фотки з відпочинку. Заклади його ж знайомі. А так звичайно. Приїхав до Албанії готівкою заплатив за житло, так само в кафешках. І ніхто з відповідних органів не довідається.
xaos_3 написав:Це, скоріше тема гілки Психологія, тому що мені важко уявити як фізично здорові люди можуть добровільно себе обмежувати аби тільки не працювати і жити за чужий рахунок.
А мені важко уявити як себе змушувати працювати коли можна жити на халяву.
akurt написав:То багатьом в Україні здавалося б, що то рай на землі. Реально жирно. Харчів просто гори - і все РЕАЛЬНО безкоштовно.
Вже неодноразово писали: харчування це дрібна частина витрат. Послуги (медичні, косметичні, ремонт), витрати на дітей і житло - ось що реально важливо.
Кожному своє. Є наші співвітчизники, які сидять на допомозі від Німеччини, мають купу обмежень (покупки на власний розсуд, відпочинок на власний розсуд, додаткові доходи), вигадують схеми, як "пропітляти" і їх це влаштовує. І мова не йде про місяць-два, а про роки!!! Це, скоріше тема гілки Психологія, тому що мені важко уявити як фізично здорові люди можуть добровільно себе обмежувати аби тільки не працювати і жити за чужий рахунок.[/quote] А яким чином обмежені в відпочинку влітку на березі Албанії отримувачі 500 євро від уряду Німеччини? Є умовна няня в садочку України, отримувала вона мінімалку(до 200 євро) . В Німеччині впала на 500 євро в соціальне житло, ще стільки ж майже на дитину має, живе не гірше. Думаю що набагато краще. Навіщо їй працювати?[/quote]
Одержувачі допомоги не мають права на власний розсуд виїжджати за межі землі у якій вони зареєстровані. Вони зобов'язані узгодити дату, тривалість поїздки із спеціалістом Jobcenter. Спеціаліст має право не погодити дату, тривалість поїздки. Звісно, якщо мова йде про 3-4 дні, цілком можливо, що проблем не буде. Якщо довше - як повезе. Тому то, наші співвітчизники й вигадують сльозливі історії про "поїхати до батьків в Україну", а самі їдуть на відпочинок. Це вибір конкретної людини. Тому то я й кажу, що не бачу логіки у тому, щоб залежати від примхи спеціаліста, або брехати. Так, можливо 1000 випадків все буде ок, але обов'язково хтось попадеться - і от з нього змімуть виплати, а може й анулюють параграф. І воно того варте???
xaos_3 написав:Це, скоріше тема гілки Психологія, тому що мені важко уявити як фізично здорові люди можуть добровільно себе обмежувати аби тільки не працювати і жити за чужий рахунок.
А мені важко уявити як себе змушувати працювати коли можна жити на халяву.
Моя позиція: будь-яка легальна праця від Бога. Халява до певного часу. Буде цікаво подивитися, як любителі халяви будуть шукати "тєми", коли дію захисту (параграф 24) обмежать конкретною датою.
Дюрі-бачі написав:А мені важко уявити як себе змушувати працювати коли можна жити на халяву.
Ну є такі речі, як самоповага, почуття власної гідності, самореалізація. "Жити на халяву" - тобто за чужий рахунок - принизливо, у таких людей немає почуття власної гідності
akurt написав:Життя в австрійській столиці не дуже дешеве: оренда квартири може забирати від 800 до 1000 євро на місяць. Комунальні платежі типові для Європи - 120-180 євро на місяць.
Перепрошую, але це не дорого, в Варшаві/Кракові стількі ж. Фішка Відня що там повно соціального житла, якщо доведете що підходите під нього (музиканти, артисти, художники ітд нужденні) - то будете мати за умовні 200 Євро те що інші мають за 800-1000 Євро.