|
Ощадбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Нед 03 сер, 2025 22:46
Amethyst написав: novichok написав:По "Моя карта"... банк заганяє в мінус за не активність? Якщо зайдуть гроші, то спише відразу за всі місяці неактивності?
Нєє, не заганяє, не списує
За кожний чих (реально смішні суми) блокують доступ до картки й додатку "ми виявили незвичайну активність" бла бла "для вашої безпеки". піар-аси
Востаннє редагувалось flysoulfly в Нед 03 сер, 2025 23:11, всього редагувалось 1 раз.
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1890 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 03 сер, 2025 23:04
flysoulfly написав: Amethyst написав: novichok написав:По "Моя карта"... банк заганяє в мінус за не активність? Якщо зайдуть гроші, то спише відразу за всі місяці неактивності?
Нєє, не заганяє, не списує
За кожний сих (реально смішні суми) блокують доступ до картки й додатку "ми виявили незвичайну активність" блабла "для вашої безпеки". піар-аси
Ну в мене сотка на місяць спокійно курутиться, поки більше і не треба 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 508 раз.
- Подякували: 1312 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: П'ят 08 сер, 2025 20:08
1. Як відкрити єПідтримку в Ощаді? Такої карти вже немає. Є фіз.карта "Моя картка", але Дія її не бачить. При виборі в Дії "Відкрити єПідтримку в іншому банку" перенаправляє на МЗ Ощада, карта в Дію не піддтягується. Спробував відкрити ще цифрову - заглючило. Чи варто добиватися її відкриття, чи Дія побачить? Бо олухи з підтримки банки нічого не знають, покоління нове, а совковість таж.
2. Як встановити кред. лім в банці, яка карта краще?
Прошу поради.
-
Visky
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 198 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 09 сер, 2025 08:54
Visky новим клієнтам видають тільки кредитку Моя кредитка(тариф More). зазвичай наливають 15к але якщо у вас великі обороти ставайте преміум клієнтом і персмен вам допоможе отримати кредлім від 100к.
Єпідтримку відкривав в застосунку проте зараз вона потроху рухається в Лету бо на заміну ніби має стати ДіяКартка. спробуйте через відділення.
-
KVV
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 сер, 2025 15:25