Склад в Познани, но в основном на Бундес отправляют. Грит, политика Амазона, как можна чаще менять низовых работников. Если на складах в Польше начинается двмж, то на Польшу пакуют в бундесе и наоборот.Ну на хер такую работу.
|
|
![]() Склад в Познани, но в основном на Бундес отправляют. Грит, политика Амазона, как можна чаще менять низовых работников. Если на складах в Польше начинается двмж, то на Польшу пакуют в бундесе и наоборот.Ну на хер такую работу. ![]() Не можу аналізувати роботу компанії Amazon, але мене здивувало таке: я часто замовляв ті чі інші речі на французьких сайтах (наприклад продукцію для саду від Makita), так ось реальними відправниками була Німеччина, а не Франція.
Я ще тоді подумав: ось що означає Євросоюз: Makita при замовленні на французькому сайті приходить з Німеччини, а запасні частини для трактора-газонокосарки (Made in USA) надійшло за допомогою Amazon.fr з Польші. Було реально дивно. ![]() Re: Еміграція, заробітчанствоНіколи не думав, що штати так швидко скотяться в диктатуру. звичайно, можна було очікувати, але темпи просто вражають.
![]() Так це чи ні - можна досить просто з"ясувати, прочитавши Виконавчий Указ президента Трампа про те чому та як - та з якого числа - та який термін дії - вводяться обмеження щодо видачі Робочих віз класу H-1B іноземцям - і ваша думка може змінитися. Я дам посилання нижче. Я НЕ думаю, що ви колись читали документ, підготовлений на такому високому рівні: містить кваліфіковані цифрові дані та висновки з найважливішого для країни питання. Видно, що працював авторитетний досвідчений колектив. Ну а Трамп - чисто формально - за посадою - його підписав. Так що мова йде - я впевнений - не про диктатуру. «Короля грає світа». Після того, як я ознайомився з цим документом, я подумав, що «світа» там якісна та нормальна. Працює світа на благо держави. Посилання: Почитайте, реально цікаво, що таке «Виконавчий Указ президента США»… Нагадаю, що президент США також є головою Уряду США (премʼєр-міністром). Крім того, нагадаю, що президент США обирається всього-навсього на 4 (чотири) роки. Якось того, на "диктатора" не тягне... ![]()
Я обіцяв розказати, чим закінчилося питання щодо житла для нашої студентки із Чернігова, яка почала навчання в одному з університетів Франції. Все владналося буквально вчора - і приємно, що суттєво допомогла наша українська діаспора. Дівчина тепер має окрему кімнату - під оренду - у великому місті на сході Франції. Ціна на мій розсуд мінімальна з можливих: 300 € на місяць. Зазвичай ціни на оренду житла у Франції стартують з цифри 450€. За такою ціною може бути досить шикарна квартира із серії так званого «соціального житла». Це квартири, які належать мерії міста. Зазвичай на них черга або якщо і є вільні, то далеко від великих міст… Крім того, наша українка може звернутися в згадану вище установу, яка має скорочену назву “CAF”, та отримати компенсацію на витрати на оренду житла. Компенсація залежить від доходів людини як у Франції (стипендія 700€), так і в Україні (в даному випадку нуль). Ну що ж: побажаємо успіхів для студентки. Роки навчання у школі з поглибленим вивченням французької мови в Україні не пройшли даром… Приємно також за кваліфіковані поради на форумі пана Water. Завжди все пише дуже вірно та має вірні думки. Я навіть дивуюся глибокими знаннями в специфічних або «вузьких» питаннях. Приємно. Востаннє редагувалось akurt в Вів 23 вер, 2025 11:00, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Gastarbaiter і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор |
|