Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Може не всі бачили: ТАСька продовжує марафон оновлення тарифів. Здебільшого взялися за біженців зі Спорту, але і ввели блокування рахунків для тих, хто не сплачує за обслуговування пакетів самої ТАСьки. Ще є зміни у тарифах на перекази. Опис від TabFinance.
klug написав:ввели блокування рахунків для тих, хто не сплачує за обслуговування пакетів самої ТАСьки
Я так понял, что скорее проинформировали, чем ввели. Оно, наверное, сразу так и реализовано, что "о у випадку несплати щомісячної комісії за обслуговування рахунку, він буде заблокований до моменту повної оплати комісії". Тут больше не понятно в чём выражается этот блок. Комис РКО же автоматом списывается, а значит, что если не смог, значит денег на карте (и даже на всём пакете) нет.
Кстати, товарищ офпред, расскажите наконец, как списывается РКО с карт без КЛ, если на них денег нет? В минус и начинают начисляться комисы ещё и за овер? И каждый следующий месяц это всё растёт?
для карток на базі національної платіжної системи «Простір» щомісячна комісія за обслуговування стягуватися не буде;
Але віртуалку у застосунку можна оформити лише Visa Rewards. Простір лише через відділення, ще й імовірно доведеться чекати на пластик. Хотів ще понити, що й функціонал у них обмежений, але реальна претензія хіба у тому, що закордоном не буде працювати. А так, у мене це здебільшого технічний рахунок, який і взагалі без картки міг би бути, якби його було видно у Т2Ю.
Может я сейчас тут отчитаюсь об изобретении велосипеда, но меня приятно удивило, что сабж НЕ сжёг кешбек по состоянию на утро 1 октября и даже дал его свободно вывести...
native написав:Может я сейчас тут отчитаюсь об изобретении велосипеда, но меня приятно удивило, что сабж НЕ сжёг кешбек по состоянию на утро 1 октября и даже дал его свободно вывести...
"Это элементарно, Ватсон" - сжигание происходит около 18 часов, а до тех пор вывести можно без проблем.
native написав:Может я сейчас тут отчитаюсь об изобретении велосипеда, но меня приятно удивило, что сабж НЕ сжёг кешбек по состоянию на утро 1 октября и даже дал его свободно вывести...
"Это элементарно, Ватсон" - сжигание происходит около 18 часов, а до тех пор вывести можно без проблем.
Ну вот, взяли и всё приятное впечатление испортили )))