|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 19 жов, 2025 16:46
Бетон написав: pesikot написав: Бетон написав:Маленькие двухтактные генераторы ревут как шахеды. Дизельные станции работают мягко, тихо. Ничего не мешает особо. Да и это меньшее, что людей волнует
Звук работы любого двигла зависит от системы выхлопа ... а не от количества тактов или вида топлива
Возможно Я сужу из практики. Слышу как ревут одни и мягко работают другие, мощные. Ну и ии подсветил такое:
Спроси его, про 2-х тактные дизеля ... сильно удивишься ) И почему-то, ты пропустил такие фразы, для дизельных генераторов используются мощные глушители ) Это же такие мелочи для инженера-проектировщика
-
pesikot
-
-
- Подякував: 545 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 19 жов, 2025 16:49
Faceless написав:pesikot написав: Бетон написав:Маленькие двухтактные генераторы ревут как шахеды. Дизельные станции работают мягко, тихо. Ничего не мешает особо. Да и это меньшее, что людей волнует
Звук работы любого двигла зависит от системы выхлопа ... а не от количества тактов или вида топлива
Ну загалом Бетон правий, просто дрібні генератори пердять на в вулицю, і тон гулу вищий. Великі потужні гудять тихіше і нижче. А такти і паливо то просто корелює
Правий так правий ... Малі пердять майже без глушників Великі пердять з резонаторами, з глушниками ... А так ... різниці немає ) Зняти з великих оте все і ... малі будуть заздрити тому звуку )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 545 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 19 жов, 2025 16:51
Я зараз можу піти засняти гул дизеля 120-150 кВт, це не дринькаючий , як у мотоцикла, він дійсно рівний, але це теж дуже голосно!! До нього вночі можна звикнути і спати (бо рівний звук) , але це зовсім не тихо)) Я тому і спитав про екрани від будинку. Як це на Варшавці в населених пунктах
-
Hotab
-
-
- Подякував: 395 раз.
- Подякували: 2519 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Нед 19 жов, 2025 16:56
Faceless написав:Ну загалом Бетон правий, просто дрібні генератори пердять на в вулицю, і тон гулу вищий. Великі потужні гудять тихіше і нижче. А такти і паливо то просто корелює
Маленькие инверторные бензиновые-очень тихие (2-3 кВт) Средние бензиновые- терпимые (5-6кВт) Средние дизельные- огромный пердеж и истошный шум самого двигла на уровне болевого порога ( 5-7кВт)-у меня такой,стоит в гараже, выхлоп на улицу выше крыши вертикально, через два автомобильных глушака. Из плюсов- литр в час при 6 кВт и недорогой, в 2022 брал за 50. Нормальные большие дизельные тихие за счет экрана (кожуха поглощающего шум пихла) и развитого выхлопа. Но недешевые и жрут побольше, при отдаваемых мощностях от 15 кВт. В общем на любой вкус, но маленькие дизеля не берите, если руки с ж***. Самоблудный выхлоп ломает от вибрации на раз- только варить через автогофры аргоном. Но это для блекаутов. В наших реалиях рулит Дейя, кобинированная варочная электро+газ с баллоном, камин с брикетами - и градус незламности ракетой вверх! Как и недвижимость Киева,о чем собственно и тема 
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 19 жов, 2025 16:57
Hotab написав:Я зараз можу піти засняти гул дизеля 120-150 кВт, це не дринькаючий , як у мотоцикла, він дійсно рівний, але це теж дуже голосно!! До нього вночі можна звикнути і спати (бо рівний звук) , але це зовсім не тихо)) Я тому і спитав про екрани від будинку. Як це на Варшавці в населених пунктах
А як звикнути до вихлопних газів?
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 623 раз.
- Подякували: 509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 19 жов, 2025 17:07
Господар Вельзевула написав: Faceless написав:Ну загалом Бетон правий, просто дрібні генератори пердять на в вулицю, і тон гулу вищий. Великі потужні гудять тихіше і нижче. А такти і паливо то просто корелює
Маленькие инверторные бензиновые-очень тихие (2-3 кВт) Средние бензиновые- терпимые (5-6кВт) Средние дизельные- огромный пердеж и истошный шум самого двигла на уровне болевого порога ( 5-7кВт)-у меня такой,стоит в гараже, выхлоп на улицу выше крыши вертикально, через два автомобильных глушака. Из плюсов- литр в час при 6 кВт и недорогой, в 2022 брал за 50. Нормальные большие дизельные тихие за счет экрана (кожуха поглощающего шум пихла) и развитого выхлопа. Но недешевые и жрут побольше, при отдаваемых мощностях от 15 кВт. В общем на любой вкус, но маленькие дизеля не берите, если руки с ж***. Самоблудный выхлоп ломает от вибрации на раз- только варить через автогофры аргоном. Но это для блекаутов. В наших реалиях рулит Дейя, кобинированная варочная электро+газ с баллоном, камин с брикетами - и градус незламности ракетой вверх! Как и недвижимость Киева,о чем собственно и тема 
Так це сонячні панелі , до чого дизель/бензо генератори?
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 623 раз.
- Подякували: 509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 19 жов, 2025 17:07
А як звикнути до вихлопних газів?
Винести генератор зі спальні
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 19 жов, 2025 17:18, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 395 раз.
- Подякували: 2519 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Нед 19 жов, 2025 17:33
Hotab написав:Я зараз можу піти засняти гул дизеля 120-150 кВт, це не дринькаючий , як у мотоцикла, він дійсно рівний, але це теж дуже голосно!! До нього вночі можна звикнути і спати (бо рівний звук) , але це зовсім не тихо)) Я тому і спитав про екрани від будинку. Як це на Варшавці в населених пунктах
Ніколи не бачив екранів в ЖК
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1499 раз.
- Подякували: 8261 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 19 жов, 2025 17:35
Vadim_ написав: Господар Вельзевула написав: Faceless написав:Ну загалом Бетон правий, просто дрібні генератори пердять на в вулицю, і тон гулу вищий. Великі потужні гудять тихіше і нижче. А такти і паливо то просто корелює
Так це сонячні панелі , до чого дизель/бензо генератори?
Це гібридний інвертор, який можна юзать без панелей чисто з акумом
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1499 раз.
- Подякували: 8261 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 19 жов, 2025 17:35
Faceless написав:Hotab написав:Я зараз можу піти засняти гул дизеля 120-150 кВт, це не дринькаючий , як у мотоцикла, він дійсно рівний, але це теж дуже голосно!! До нього вночі можна звикнути і спати (бо рівний звук) , але це зовсім не тихо)) Я тому і спитав про екрани від будинку. Як це на Варшавці в населених пунктах
Ніколи не бачив екранів
Я думаю речь про такие сооружения, как на польских трассах мимо сел. Ну я думаю что через нормальные окна терпимо будет,всяко лучше чем пешком на 18-й.
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
|