Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
За «фуджік» на керосині знаю Навіть в житлових приміщеннях
Пожароопасен? Имхо нужно чё то что сложно поджечь типа солярки (воняет) и спирта (биоэтанол). По запаху предпочтительнее спирт.
Оригінальний японець на керосині в житлових палатках працював без запаху (кисень ясно що треба, провітрювати необхідно) і цілком безпечно. Китайські клони каптили, ставили в душові, їдальні. Але керос на ринку в кількостях десятки літрів знайти непросто, і недешево. То нам злити 50 літрів з вертольота для обігріву самих себе не проблема було.
За «фуджік» на керосині знаю Навіть в житлових приміщеннях
Пожароопасен? Имхо нужно чё то что сложно поджечь типа солярки (воняет) и спирта (биоэтанол). По запаху предпочтительнее спирт.
Оригінальний японець на керосині в житлових палатках працював без запаху (кисень ясно що треба, провітрювати необхідно) і цілком безпечно. Китайські клони каптили, ставили в душові, їдальні. Але керос на ринку в кількостях десятки літрів знайти непросто, і недешево. То нам злити 50 літрів з вертольота для обігріву самих себе не проблема було.
вспомнил детство , так і при совке в селе были постоянные отключения зимой і в кожній хаті був каганець на гасу, для освітлення, опалення вугіллям , і попит був великий(за гроші) так як на два села стояла цистерна, мабуть залізнодорожня. п.с. в сучасний будинок плитку з грубою не впхати