Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1683516836168371683816839 ... 16842>
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 14:32

Water написав:
  Banderlog написав:Які ви бачите перспективи в України після війни? Чим конкурувати за населення? Тут буде дешевша електрика ніж в сусідів? Газ? Паливо? Якісніша медицина? Освіта? Необовязково ці параметри. Можете написати щось своє мені правда цікаво. Тільки абстрактних цінностей, типу свободи, не треба. Давайте щось конкретне. Типу в нас будуть дешевші ліки ніж в ...

Нахалєри тобі дешевше? А, не тобі, бангладешу, тоді так, дешевше. Хай індійські ліки з собою везуть.

В смислі? Нахалєри? :lol: я ліки не продаю буду продавати то буду хотіти дорожче.
Нажаль бангладеш не єдина держава після України. Чого бангладешцю їхати сюди?
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 14:36

Banderlog написав:
  Water написав:
  Banderlog написав:Які ви бачите перспективи в України після війни? Чим конкурувати за населення? Тут буде дешевша електрика ніж в сусідів? Газ? Паливо? Якісніша медицина? Освіта? Необовязково ці параметри. Можете написати щось своє мені правда цікаво. Тільки абстрактних цінностей, типу свободи, не треба. Давайте щось конкретне. Типу в нас будуть дешевші ліки ніж в ...

Нахалєри тобі дешевше? А, не тобі, бангладешу, тоді так, дешевше. Хай індійські ліки з собою везуть.

В смислі? Нахалєри? :lol: я ліки не продаю буду продавати то буду хотіти дорожче.
Нажаль бангладеш не єдина держава після України. Чого бангладешцю їхати сюди?

Сюди вже їдуть таджики, узбеки, грузини, армяни, азербайджан і нормально адаптуються. Наразі колумбійці і всі як один кажуть що непроти залишитися. )
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 14:47

stm написав:
Сюди вже їдуть таджики, узбеки, грузини, армяни, азербайджан і нормально адаптуються. Наразі колумбійці і всі як один кажуть що непроти залишитися. )
а можно цифрами? Наприклад за січень виїхало українців хай тисяч 15.
Заїхало колумбійців 30. Ще 5 привіз олексій гончаренко
Узбеків-? Грузин-?
Філіпінки є? :lol:
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 14:54

Banderlog написав:
  stm написав:
а можно цифрами? Наприклад за січень виїхало українців хай тисяч 15.
Заїхало колумбійців 30. Ще 5 привіз олексій гончаренко
Узбеків-? Грузин-?
Філіпінки є? :lol:

Кажуть навіть філіпінки є. Якась фірма завезла для роботи на пошив. Але математика каже що виїхало значно більше. )
До Чернівців мабуть і не доїзжають поки(або ви волієте не помічати), тому децентралізація така важлива, щоб збільшити шанси Чернівців на глобалізацію )
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 14:59

Banderlog написав:
  sashaqbl написав:
  ЛАД написав:А то, что "прибрали януковича" в нарушение достигнутых договорённостей, действительно послужило поводом к развалу и войне. Да, не причиной, но повод тоже немаловажен.

Вже неодноразово випливала інформація з розслідувань, що захоплення Криму планувалось задовго до початку Майдану. При цілком проросійському президенті.
Хіба з цього не випливає, що війна була неминуча? Що війна - це не наш вибір, а російський?
ці розслідування брехня

Ага. І Гіркін брехав про поїздки в Україну...
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 14:59

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Экстремальные условия располагают.
Недаром наши пешерные предки жили гораздо меньше.
Отже
Коли я пишу що
МОЇХ 30 років підприємництва в ЕКСТРЕМАЛЬНИХ умовах розвалу країни+первинного накопичення капіталу = втраті 10 років життя... то чомусь мене не слухають..
А тепер порівняйте
Я ВЖЕ втратив без війни , а в Тигреняти тільки 10% ймовірність втрати і це при тому що його місячний дохід від такої ризикованої діяльності=моєму тодішньому квартальному і це при тому що якщо ймовірність відбудеться (не дай бог) , то ЙОГО сімя отримає БІЛЬШЕ ніж я залишу своїй...

Тепер може зрозумієте порівняння.
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3005 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 15:04

Выбрали бы Януковича в 2004 - был бы газотранспортный консорциум в пакете с безвизом и кандидатством.

Ніхто в кремлі янику таке б не дозволив. А компромата на «хама» там було вдосталь
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 405 раз.
Подякували: 2575 раз.

Профіль

6
7
4
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 15:05

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Banderlog написав:Чим конкурувати за населення? Тут буде дешевша електрика ніж в сусідів? Газ? Паливо? Якісніша медицина? Освіта? Необовязково ці параметри. Можете написати щось своє мені правда цікаво. Тільки абстрактних цінностей, типу свободи, не треба. Давайте щось конкретне. Типу в нас будуть дешевші ліки ніж в ...
В мене якесь Дежа-Вю....
Є територія
Є населення яке проживає на цій території
Є товари/послуги які створює і споживає населення на цій території....

В чому суть конкуренції ЗА НАСЕЛЕННЯ... ?
якщо НАСЕЛЕННЯ все одно повинно спожити все що створить ,
або створити собі все що хоче спожити...

Тобто населення має гнати саме себе?
чи хтось (релігія/ідеологія) повинні гнати це населення до світлого майбутнього цього ж населення?
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3005 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 15:12

prodigy написав:Бо Єрмак 10 лютого 2022 привіз два папірця з зустрічі з Дмитром Козаком(правда без печатки), де були (нібито) узгоджені всі питання по Донбасу (тобто причина війни була Єрмаком розрулена)

Звинувачувати в чомусь Єрмака - це тупість.
Єрмак - ніхто, його не обирали. На цю посаду його призначив Зеленський і міг зняти його з цієї посади будь-коли. Тому за усі дії Єрмака несе відповідальність виключно Зеленський.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Суб 21 лют, 2026 15:28, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 15:16

stm
Кажуть навіть філіпінки є.

З десяток!
І це лише Флайман через Аліекспрес. І 2 насоси.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 405 раз.
Подякували: 2575 раз.

Профіль

6
7
4
  #<1 ... 1683516836168371683816839 ... 16842>
Форум:
+ Додати
    тему