Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 17:20

_hunter написав:А нафига им невнятная перспектива - еслм они в настоящий ЕС ровно так же заехать могут :?: Типа тут английский аборигены лучше знают? :lol:

Давайте про ваші внятні перспективи, 01.03 у мене -2 кредитних договора. А що там з сімейними кредитами на ростові? ) не я така гарна, а ЄС (той який не допомагає) надав мені таку можливість(заплатив різницю, щоб українській пенсіонер не отримав інфляцію), а що там з можливістю бізнесу на росії? :roll:
Востаннє редагувалось stm в Суб 21 лют, 2026 17:21, всього редагувалось 1 раз.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 17:21

ЛАД написав:Усилить охрану Гостомеля точно мог.

Ну що за фантазії?
Ще раз:
22 лютого, наступного дня після театральної вистави Путіна, у Києві засідала Рада безпеки України. Коли високопосадовці зібралися біля зали перед засіданням, Залужний спробував заручитися підтримкою запровадження воєнного стану, який нарешті дозволив би йому розпочати перекидання військ.

Тут чітко написано - не міг перекидати війська.
Я не знаю чи це правда. Раніше я цього не знав. Тепер чомусь думаю - це правда. Як мінімум це гарно вписується в реальність.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 17:23

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:Не следует.
Если вы пишете, что планы существовали ещё до 2014, то почему их осуществили только в 2022?
Хотя планы, действительно, вполне могли существовать.
В ЛЮБОЙ нормальной стране должны заранее существовать планы боевых действий. Как оборонительных, так и наступательных.

От цим мені мій побратим з російським паспортом і ближче. Він усвідомлює, куди, як і чому рухалась його країна.
Ви ж займаєтесь віктімблеймінгом.
Для Путіна розвал СССР - це найбільша геополітична катастрофа 20го століття. І він присвятив своє життя, щоб "виправити" наслідки.
...

але чомусь путін забуває, що саме завдяки розпаду срср він став тим, ким став - бо інакше так й залишився б блідою "молью" :lol:
Shaman

Подякував: 820 раз.
Подякували: 1737 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 17:27

Banderlog написав:
  sashaqbl написав:Розвал держави планувався північно східними сусідами задовго до прибирання Януковича.
Якщо хтось забув - то була Тузла при Кучмі, була історія з Мєшковим у Криму в 90их.
Ця війна була б, незалежно від того, прибрали б Януковича чи ні. Інше питання, що при Януковичу вона б пройшла ще гірше, ніж при зелі.
все ми помним кучма історію порішав без війни і газ при кучмі нам продавали не по формулі ротердам +.
Про вторгнення це фантазії, їм прийшлось плануати пряме вторгнення ще 8 років після майдану.
По крайній мірі наївно бачити всі проблеми України в росії.
Понятно що зараз війна це основна проблема. Але
Які ви бачите перспективи в України після війни? Чим конкурувати за населення? Тут буде дешевша електрика ніж в сусідів? Газ? Паливо? Якісніша медицина? Освіта? Необовязково ці параметри. Можете написати щось своє мені правда цікаво. Тільки абстрактних цінностей, типу свободи, не треба. Давайте щось конкретне. Типу в нас будуть дешевші ліки ніж в ...

а оце хитре питання без відповіді... бо це не планова економіка, й що тут буде розвиватися - ніхто не знає... харчова промисловість буде. ІТ гадаю буде потужним, можливо військове виробництво.

нам не потрібна дешева еенергія та газ, нам потрібне нормальне співвідношення доходів та цін.а дешеві енергоносії - це можливість різних бандерлогів мутити кошти собі на кишеню ;)

а як виявилось, медицина не така вже й погана, як почали порівнювати особисто...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 17:40

ЛАД написав:
  sashaqbl написав:Вже неодноразово випливала інформація з розслідувань, що захоплення Криму планувалось задовго до початку Майдану. При цілком проросійському президенті.
Хіба з цього не випливає, що війна була неминуча? Що війна - це не наш вибір, а російський?
Не следует.
Если вы пишете, что планы существовали ещё до 2014, то почему их осуществили только в 2022?
Хотя планы, действительно, вполне могли существовать.
В ЛЮБОЙ нормальной стране должны заранее существовать планы боевых действий. Как оборонительных, так и наступательных. Как написано в статье Гардиан, на кот. вы выше дали ссылку,:
«Нельзя откормить свинью в рыночный день», — сказал Уоллес
Надеюсь, вы не сомневаетесь в том, что и в США, и в СССР во время холодной войны траектории стратегических ракет, маршруты бомбардитовщиков и подлодок были рассчитаны и запланированы заранее.

я просто сміюсь - у будь-якій країни мають бути наступальні плани... наступальні плани готують зазвичай країни агресори, а нормальні країни мають оборонні плани. й то, зараз НАТО готує плани оборони проти Раші, але навряд чи в Іспанії є плани оборони від Франції, а у Франції від Німеччини...

а з приводу планів оборони від руських - тут ви праві, в Україні коли такі плани почали готувати? треба було напевне з 2008 роки. а ми в 2010 році обираємо Яника, й в нас що в армії, що в СБУ від руських агентів стало не проштовхнутися - які плани оборони від Раші? й питання після війни - а що там біло з планами оборони на Півдні? хоча знову - очільники Херсонського та Харківського СБУ - зрадники, які плани. а Баканова хто призначив, чия відповідальність?
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 17:50

ЛАД написав:2 поста, прямо противоречащих друг другу.

В первом посте вообще ничего непонятно и скорей всего неправда написана. Я не знаю почему их офис делал то, что она написала - возможно, они действительно хотели сексуальными услугами заплатить за оформление на работу иностранца, но в Украине это делать необязательно. Можно обойтись без секс-услуг. Мы оформляем иностранцев за несколько недель/месяц.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 17:50

Shaman написав:
  Banderlog написав:
  sashaqbl написав:Розвал держави планувався північно східними сусідами задовго до прибирання Януковича.
Якщо хтось забув - то була Тузла при Кучмі, була історія з Мєшковим у Криму в 90их.
Ця війна була б, незалежно від того, прибрали б Януковича чи ні. Інше питання, що при Януковичу вона б пройшла ще гірше, ніж при зелі.
все ми помним кучма історію порішав без війни і газ при кучмі нам продавали не по формулі ротердам +.
Про вторгнення це фантазії, їм прийшлось плануати пряме вторгнення ще 8 років після майдану.
По крайній мірі наївно бачити всі проблеми України в росії.
Понятно що зараз війна це основна проблема. Але
Які ви бачите перспективи в України після війни? Чим конкурувати за населення? Тут буде дешевша електрика ніж в сусідів? Газ? Паливо? Якісніша медицина? Освіта? Необовязково ці параметри. Можете написати щось своє мені правда цікаво. Тільки абстрактних цінностей, типу свободи, не треба. Давайте щось конкретне. Типу в нас будуть дешевші ліки ніж в ...

а оце хитре питання без відповіді... бо це не планова економіка, й що тут буде розвиватися - ніхто не знає... харчова промисловість буде. ІТ гадаю буде потужним, можливо військове виробництво.
......

Так отож - "ніхто не знає", но "что-то точно будет" :lol:
- 30 лет - не было, а тут резко оп-па - и “харчова промисловість буде".
“ІТ гадаю буде потужним“ - это после 20% НДС + 5% ВС? 🤔
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 17:55

Re: Напад росії і білорусі на Україну

pesikot

Подякував: 547 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 17:57

Shaman написав:

нам не потрібна дешева еенергія та газ,
та понятно що вам потрібно максимально стригти овець і мінімально годувати) оце і є твоє нормальне співвідношення доходів і цін.
Питання не що буде розвиватись а які конкурентні переваги України з сусідніми державами ? І чисто мєчтанем, що зеля таки підписав рпв.
Чому працездатне населення припинить звідси виїхати?
Ціни ж ти хочеш робити європейськими? Наприклад елетрика по чому має бути для населення? Грн 8? Чи ахметову мало? І хочеться 16?
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 18:32

Banderlog написав:Наприклад елетрика по чому має бути для населення? Грн 8? Чи ахметову мало? І хочеться 16?

Електрика для населення повинна буть дорожча за тих, хто купує оптом.
Це перше. Друге, будь-яка обленерго це тільки експлуатація мережі. Мережа повинна належать державі, генерація це все приватне. Стовп стоїть на моїй землі- сплатіть за оренду землі.
Третє, оце все охорона офісів, директора, керівництва це все нафіг. Якщо керівник боїться власного наріду- це виключно його проблеми.
Сама постановка питання шо нарід повинен кудись ходить, кланятись і чогось вимагать це звісно не європейська система.
Шо там ще? А, так, на таких умовах, при прозорих податках, до нас зайде приватний бізнес і це не москалі.
Water

Подякував: 69 раз.
Подякували: 262 раз.

Профіль

Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми