Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
hxbbgaf написав:[quote="5944450:Hotab"] Нє, ви вирішили робити все з точністю до навпаки, і конкретно ви закликаєте мобілізувати замість вас інші категорії.
Все ця чергова простиня маячні, яку повторюєш як папуга. Це ти закликаєш хапати хворих і використовувати мобілізацію як покарання їм за те, що вони хворі, і виправдовуєш свавілля (б'ють тільки вільнолюдей за те, що вони кажуть про свої права, чи не ти це цитував і палко підтримував тут тиждень тому) при цьому сам не йдеш, а я просто кажу, що треба мобілізувати силовиків, охоронців, молодих відставників, офіцерів, биків з тилових частин відправити на фронт. І не так, щоб 1 із 40. Цілком логічно, бо це найбільш боєздатні категорії, яким чомусь дозволили не воювати, коли хапають хворих людей.[/quote]Знову брехня, брехня і брехня і звісно без жодних доказів. "А я просто кажу, що треба мобілізувати силовиків, охоронців, молодих відставників, офіцерів, биків з тилових частин відправити на фронт". Яке в тебе право когось кудись відправляти? Якого біса ти не за себе говориш, а вказуєш, кого замість тебе мають відправити на фронт? Чим ти особливіший будь-кого з них?
Faceless написав:"А я просто кажу, що треба мобілізувати силовиків, охоронців, молодих відставників, офіцерів, биків з тилових частин відправити на фронт". Яке в тебе право когось кудись відправляти? Якого біса ти не за себе говориш, а вказуєш, кого замість тебе мають відправити на фронт? Чим ти особливіший будь-кого з них?
Я тобі вже казав, найбільш боєздатні мають воювати, інакше нам не вистояти, але тебе хвилює власне зловтішання, більше нічого.
Нові подвиги! Кожен день все більше. Що вони коять! Вбивають людину, герої з повноваженнями, пістолетом і вдвох проти беззахисного!
У Дніпрі ТЦКісти побили чоловіка до коми, в Одесі зламали людині ногу! у-дніпрі-працівники-тцк-побили-чоловіка-до-коми-повідомляють-місцеві-tg-каналипо Чи вони оголосили нам війну? Вони змовились із кацапами? Он людина каже, один ТЦКіст вже сказав, що таке коїти це наказ головнокомандувача!
ТЦК знову потрапили у скандал — цього разу вже в американському інформпросторі.
Вчорашне відео, де ТЦКшники у Львові били ногами чоловіка, завірусилося в 📱 у країнах-партнерах.
І це дуже прикро. Сильний репутаційний удар.
t.me/batalionmonako /57637
Людина одна писала
Бачив в одному відео ютубера шмат інтерв'ю тецекиста в якійсь програмі, так він прямо говорить, що творити цей триндець це прямий наказ головнокомандувача.
Зєля? Про це треба не говорити а кричати і показувати те відео. Якщо так, то яка мета і куди він нас веде? Всіх в могилу? На кого працює чи просто мститься нам за те, що вибірково згадала з тисячолітнбої історії хвора голова? Які ще можуть бути ідеї?
Їх нема. Треба готувати однаково, і тебе , і тих на кого ти показуєш пальцем. Почнемо з тебе??
То чого вони всі заброньовані, пенсіонери в 43, мігранти, а не втікачі, і т.д. Он зараз по Києву хтось розповідав, каже шалена кількість податківців, теж всі заброньовані, почали наїжджати на фопи а гетьманцов сказав - якщо що дзвоніть мені, я все порішаю. Ну от як це все назвати?
Faceless написав:"А я просто кажу, що треба мобілізувати силовиків, охоронців, молодих відставників, офіцерів, биків з тилових частин відправити на фронт". Яке в тебе право когось кудись відправляти? Якого біса ти не за себе говориш, а вказуєш, кого замість тебе мають відправити на фронт? Чим ти особливіший будь-кого з них?
Я тобі вже казав, найбільш боєздатні мають воювати, інакше нам не вистояти, але тебе хвилює власне зловтішання, більше нічого.
Дуже зручна позиція. Можете ще сказати "воювати мають в першу чергу ті, хто не пудить в штани" - і одразу обхезать штані, ну щоб точно не ви. Правильна логіка?
Faceless написав:Можете ще сказати "воювати мають в першу чергу ті, хто не пудить в штани" - і одразу обхезать штані, ну щоб точно не ви. Правильна логіка?
В Уфе 35-летний мужчина избежал СИЗО максимально нестандартным способом — он просто обосрался в штаны прямо на заседании. Мужика судили в Калининском районном суде из-за драки — он заступился за девушку. Всё шло к тому, что его отправят под стражу. Но тут подсудимый сильно перепугался и наложил в штаны на глазах у всех. Такой дикий лайфхак сработал — суд разжалобился и поменял меру пресечения на домашний арест. В итоге парню пришлось ждать судебные бумаги на улице, а работникам суда — открывать окна и проветривать помещение до конца дня.