Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3238323932403241>
Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2026 20:41

Слава Богу: перша розумна думка за останні 10 років.

Слід визнати: Флайману повезло в житті: мав можливість останні 10 років їздити на приміських електричках.
Саме їх він рекомендував всім учасникам форуму під назвою «ШРТ».
За частотою згадування на цьому форумі в його повідомленнях - друге місце після слова «філіппінка».
akurt

Подякував: 4242 раз.
Подякували: 1550 раз.

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2026 20:59

Еміграція, заробітчанство

News from UK
Надіслали фото будинків. Які розглядають наші люди для купівлі.
Здається, доволі прості та без «викрутасів»
Зображення
Зображення
Зображення
На цій гілці експерти писали, що будинок повинен коштувати даром та (цитую) «якщо пошукати», видаватися майже безкоштовно.
Насправді ціни можуть бути і 300 000£ і менше.
А ось якщо виходять на озеро, з 4-ма спалтнями та з гаражем - то всі 600 000£.
Ще цікава цитата: «Дерево і цегла та сайдінг ззовні».
Востаннє редагувалось akurt в Пон 30 бер, 2026 03:17, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2026 21:15

Як заробити за день третину внеску за куплений в іпотеку будинок.

Сьогодні підʼїхав на АЗС - переді мною заправлявся Пежо-пиріжок з рекламою послуг з покосу газонів.
Мені стало цікаво: я підійшов до людини та спитав заради інтересу розцінки.

Так ось : фахівець виявився доволі і розумним, і хитрим, і кваліфікованим.
Крім того: бачив за собою моє авто, яке є путівкою іноземця. Гадаю це теж вплинуло на відповідь.
Тим більше, що вчора я його дуже ретельно помив та відполірував.
Питання задавав той пан такі:
- яка площа газонів;
- яка висота трави;
- покос з трімером чи без трімера;
- покос з вивезенням трави чи без вивезення.
Ну в кінці назвав ціну в 400€.
Саме так: чотириста.

Признаюся чесно: я сьогодні мінімум 390€ заробив. Покос газонів трактором-газонокосаркою завершив десь о 19:30.
Востаннє редагувалось akurt в Пон 30 бер, 2026 03:22, всього редагувалось 3 разів.
akurt

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2026 21:49

akurt написав:Пежо-пиріжок з рекламою послуг з покосу газонів.
фахівець виявився доволі і розумним, і хитрим, і кваліфікованим.
назвав ціну в 400€.
Саме так: чотириста.
Признаюся чесно: я сьогодні мінімум 390€ заробив.

Цеж цілий спеціаліст, а його робота коштує дорого, цеж не друзі-українці, які безкоштовно допомагають будинки ремонтувать. Сьогодні спеціаліст точно би не працював, у них роботи розписані на місяць мінімум.
Дивлячись яка площа покосу, яка трава, пагорби. Це його час, плюс експлуатація техніки, плюс йому потрібно доїхать, якщо ще й вивезти траву, то це причеп.
Працювать у неділю у них дурний тон.
Доволі часто такі роботи оформлюють через CESU, але дивлячись який у вас статус, бо може не проканать.
Water

Подякував: 70 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2026 22:24

Ну я так глибоко не вникав в питання, але чомусь думав, що така робота коштує 50-100€.
Але бачите як: людина знає собі ціну.
Ну а мені було просто цікаво, скільки коштує саме така робота.
akurt

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2026 22:34

akurt написав:Ну я так глибоко не вникав в питання, але чомусь думав, що така робота коштує 50-100€.
Але бачите як: людина знає собі ціну.
Ну а мені було просто цікаво, скільки коштує саме така робота.

Сама робота людини коштує 20-40 ойро за годину, вроді існують сайти, де можна вказать які роботи потрібно виконати і яка оплата, чиї інструменти. У спеціалістів може бути доплата за терміновість і роботи у суботу.
Water

Подякував: 70 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2026 22:50

там ропа закінчується

akurt написав:Не все так погано!
Перельоти з Варшави в Бангкок, Куала-Лумпур, Пномпень, Манілу, Сінгапур, Пхукет, Джакарту, Мале та Ханой від €409 у два боки!
http://www.lowcostavia.com.ua/deshevi-a ... -dva-boky/
Щастя є! Його не може не бути!
Якщо назбирає ще 400€ - то життя можливо і вдалося!

там ропа закінчується
flyman

Подякував: 1636 раз.
Подякували: 2882 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2026 23:04

flyman написав:
  akurt написав:Не все так погано!
Перельоти з Варшави в Бангкок, Куала-Лумпур, Пномпень, Манілу, Сінгапур, Пхукет, Джакарту, Мале та Ханой від €409 у два боки!
http://www.lowcostavia.com.ua/deshevi-a ... -dva-boky/
Щастя є! Його не може не бути!
Якщо назбирає ще 400€ - то життя можливо і вдалося!

там ропа закінчується

Наступні 11 років мрії про камбоджійку?
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2597 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Пон 30 бер, 2026 11:17

akurt написав:Еміграція, заробітчанство

News from UK
Надіслали фото будинків. Які розглядають наші люди для купівлі.
Здається, доволі прості та без «викрутасів»
На цій гілці експерти писали, що будинок повинен коштувати даром та (цитую) «якщо пошукати», видаватися майже безкоштовно.
Насправді ціни можуть бути і 300 000£ і менше.
А ось якщо виходять на озеро, з 4-ма спалтнями та з гаражем - то всі 600 000£.
Ще цікава цитата: «Дерево і цегла та сайдінг ззовні».

Схоже на типовий новобуд, на площі прибудинкової території зекономили по повній. Машини очевидно пропонується ставити між будинками, що стає проблематично коли їй більше однієї, або на дорозі, що заважає проїзду. Задній двір там якщо і є то дуже малий.
Ну зате до Лондона напевно 1 година електричкою :D
IgA

Подякував: 38 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 30 бер, 2026 13:00

Дивно, але ви особисто навіть стидаєтеся назвати точку на Земній кулі, де ви купили собі житлове приміщення, назвати що то за приміщення, орієнтир ціни та нявність паркувального місця/гаража.

Але я з вами погоджуюся щодо цих будинків:
- мені здалося, що будинки доволі як би сказати - "прісні". Немає "шарму" чи любові. Не знаю: чим віє більше - суворістю чи холодом.
- від Лондона - як ми вже вище встановили - швидкісною електричкою 1 година 50 хвилин. Тут я дуже підтримую вашу турботу про те, щоби людина не витрачала багато часу на дорогу. Правда, ви забули що є первинним: яйце чи курка. Людина переселилася з України в це місто десь 10 років тому, тому що обіймає посаду, яку я з приватності на називаю, але така посада не світить ні Вам, ні мені (чесно) в найближчі 100 років. Саме там людина і купила собі - це вже другий за рахунком - будинок. Перший вдало продано. Зарплатня близько 80 000 фунтів на рік. Звісно, якщо його жінка знайшла аналогічну посаду в Лондоні, і посада якої так само вам і мені (ну чесно) не світить в найближчі 100 років, то вона не має права без вашого дозволу з"іздити на роботу в Лондон.
Тут я вас розумію. Це вас дуже сильно зачепило. Викладували цілі простирадла цін та графіків поїздок. Неймовірно якісна і головне - дуже велика за розмірами - робота із серії "Котові під хвіст".

Щодо цін на ці будинки та поруч, то:
- в попередньому вашому повідомленні ви суттєво помилилися, зазначаючи, що куплено будинок в одному з міст Уельсу за 210 000 фунтів - і це ціна підозріла та з будинком за вашою версією "щость не так", Я спеціально відкрив сайт продажу будинків - тільки "правильний", а не те, як ви його з помилкою назвали - та перевірив - всі пропозиції стартують з цифри 210 000 фунтів - і це регулярна ціна в Уельсі на кордоні з Англією.
- Далі: я спеціально спитав у людини, яка зробила ці фото (це Англія, а не Уельс): "Всі вони ціною в 350 000 британських фунтів?" Відповіли, що є і дешевше за 300 000, але в гру вступає "ЛЛЛ": там же, але біля озера та на 4 спальні - вже 600 000...

Щодо конструкції будинків, то вона дуже різна.
Ось конструкція зовнішніх стін - ззовні керамічна цегла різних кольорів, зсередини газобетонні блоки! Між шарами повітряний прошарок. Тут дерева немає:
Зображення
Люди будують ось так, купують ось таке.
А ви в яких умовах проживаєте? Який маєте "задній" двір?
Востаннє редагувалось akurt в Пон 30 бер, 2026 13:28, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

2
2
7
  #<1 ... 3238323932403241>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти