ЛАД написав:Да о 60 млрд. там нет. Там есть о 4,1 млрд. долл. и о 120 000 беспилотников. Но это официальное заявление Министра обороны Великобритании Джона Хили, а не непонятно откуда появившееся ваше сообщение о 60 млрд. fler тут тоже много чего обещала.
Соскін розказував, що мова окремо нашкребти тих 60 воєнних витрат двосторонньому форматі партнерів щоб фортеця стояла
Генеральный секретарь НАТО Марк Рютте обещает, что государства-члены Альянса в течение 2026 года предоставят Украине военную поддержку на сумму 60 млрд долларов.
Источник: заявление Рютте в начале заседания "Рамштайна" 15 апреля в Берлине, передает "Европейская правда"
ЛАД написав:Коррупция, к сожалению, не единственная проблема.
Звичайно не єдина. Але її вирішити неймовірно важно. Якщо за 35 років не вирішили, навіть під час війни не вирішили то напевно і не вирішимо.
логіка аля номерного - якщо за попередні 35 років не вирішили, то й потім не вирішимо. хибна логіка.
а хто її вирішував, цю проблему? чи багато форумчан навпаки, вирішували свої питання? де б вони були, якби під час війни не було б корупції - може значно більше людей було б в ЗСУ?..
ЛАД написав:Проблем нет. Но и вступления в ЕС почему-то тоже нет. И пока не очень просматривается.
Проблем немає в Шамана, напевно строчить з-за кордону. В України проблем маса, зокрема корупція. У нас корумповане все - влада, суди, ТЦК, навіть низи. Такої тотальної корупції немає ніде в ЕС. Я не вважаю корупцію прям такою великої проблемою, але в ЕС нас не візьмуть і все, бо це не відповідає вимогам ЕС.
Коррупция, к сожалению, не единственная проблема.
є купа технічних проблем... а які ще принципові проблеми є для вступу в ЄС? певна частина населення ще з радянськими ватними поглядами - їх не так багато...
вопрос о том, когда человек собирается с оружием в руках штурмовать Покровск, видимо, считается то ли хамством, то ли оскорблением. Во всяком случае, 2 поста у меня вчера были удалены за этот вопрос
в черговий раз показуєтет свою дворушність? так, питання, як ви його задаєте - це хамство та накид. не образа, на що там ображатися?..
я вас теж питаю ввічливо - як швидко підготуєте документи на другу пенсію? чи вже готові? я ж не питаю, чи будете оформлювати... й ви ж не будете зустрічати "асвабадителей" червоно-чорним чи блакитно-жовтим прапором? тому я питаю - це буде триколір чи червоний?
а з приводу запитання, коли я буду воювати (це від людини яка начебто нікого не відправляє на фронт ). ви спочатку в своїх однодумців спитайте - чому вони порушили закон, чого втекли за кордон? або в закарпатських - чому вони не хочуть захищати ваше майно, мають такий обов'язок за законом. тому спочатку нехай ухилянти дадуть відповідь - а я не ухилянт.
ЛАД написав:...... P.p.s. Ещё. На 48-й минуте: "Политика исчезает как пространство разногласия, а все говорят, что ты должен думать только так. ... Люди перестают видеть друг в друге участников общего дела. ... Сегодня в Украине 3 вида людей: свои, чужие и подозрительные. Всё, других нет."
А теперь вспоминаем недавний соц-опрос на тему "какой язык - правильный?"...
ЛАД написав:Да о 60 млрд. там нет. Там есть о 4,1 млрд. долл. и о 120 000 беспилотников. Но это официальное заявление Министра обороны Великобритании Джона Хили, а не непонятно откуда появившееся ваше сообщение о 60 млрд. fler тут тоже много чего обещала.
Соскін розказував, що мова окремо нашкребти тих 60 воєнних витрат двосторонньому форматі партнерів щоб фортеця стояла
Генеральный секретарь НАТО Марк Рютте обещает, что государства-члены Альянса в течение 2026 года предоставят Украине военную поддержку на сумму 60 млрд долларов.
Источник: заявление Рютте в начале заседания "Рамштайна" 15 апреля в Берлине, передает "Европейская правда"
Но тут вопрос: "что такое военная поддержка на сумму"? - Штаты, например, разрешат свои Патриоты перепродавать?
Shaman написав:чому вони не хочуть захищати ваше майно, мають такий обов'язок за законом. тому спочатку нехай ухилянти дадуть відповідь - а я не ухилянт.
Тобто мають воювати люди які без блата і не змогли зробити інвалідність як ви?
Shaman написав:чому вони не хочуть захищати ваше майно, мають такий обов'язок за законом. тому спочатку нехай ухилянти дадуть відповідь - а я не ухилянт.
Тобто мають воювати люди які без блата і не змогли зробити інвалідність як ви?
>>> а я не ухилянт Так кто угодно "а я не ухилянт" - пока решения суда нет... Как обычно - бредовый аргумент