Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1282012821128221282312824 ... 12851>
Сообщение Добавлено: Чт 28 май, 2026 11:04

kingkongovets писал(а):
Rack писал(а):Є, звісно, і інши кейси - де люди покинувши бізнес в Україні, вже успішно розвивають його за кордоном.Але це люди справи, родина банкира на таке навряд чи здатна.

о, а можна приклади таких бізнесів? особисто я про таке не чув, але наприклад в штатах 99% бізнесменів з постсовка водять траки

В США точка входу вища, хоча, грошей у людей більше - працювати простіше. Приклади - кафе та ресторан, в той же Чорногорії, турагентство в Болгарії. Так, це не фабріки і заводи, але дохід приносить.
Rack

С нами с: 29.01.09
Благодарил (а): 57 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 28 май, 2026 11:13

kingkongovets писал(а):вчора трошки посиділи з сусідом по дачі, сімʼя якого (жінка з двома доньками) повернулась з Німеччини - каже вони в повному захваті що повернулись, він їх більше року від цього відмовляв (в нього давно молода коханка тут бгг), але вони кажуть що життя в Німеччині це повна риганина (дослівно) і їм пофіг на обстріли, аби тільки жити в Києві, люди вони далеко не бідні - сусід банкір

когда-то в такси еду, и мне таксист рассказывает: «вот победит на выборах ххххх — я на следующий же день собираю манатки и с женой валю в Варшаву. я жил там год в 2015, все отлично, я таксист, мне без разницы где крутить руль, правила везде одинаковы. квартира сьемная, у меня кроме этой машины ничего толком нет. я буквально через сутки после результатов я буду на границе уже и мне пофиг. тут будущего не будет»
smdtranz

С нами с: 05.08.13
Благодарил (а): 16 раз.

2
Сообщение Добавлено: Чт 28 май, 2026 11:15

smdtranz
Я його знаю, він досі на Дарниці крутить руль.
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Чт 28 май, 2026 11:19

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

fler писал(а):жінка дізналася про коханку і хутко повернулася, щоб не втратити батька своїх дітей (читай - гроші, які поки що забезпечують її та дітей).

помиляєтесь - не дізналась)
та й з забезпеченням дітей помиляєтесь теж - євреї дітей без грошей ніколи не залишають)

просто донькам вже остогидло те життя, от і все
kingkongovets

С нами с: 05.06.16
Благодарил (а): 1316 раз.

2
Сообщение Добавлено: Чт 28 май, 2026 11:36

Hotab

если что, и кандидат тот тогда не победил :mrgreen:

смысл в том, что у всех разные входящие условия, кому-то хочется вернуться, чтобы продолжать хорошо жить в топовом жилье, работать в красивых офисах и ездить на дорогой тачке между офисами, жильем, 5 элементом, всякими рестиками, салонами красоты, где работают белые и подносят 3 вида шампанского, кружками для детей подобного уровня и тд, а кому-то променять хрущевку с беднотой на мигрантскую хату с беднотой-плюс, получив зарплату в евро, есть не такой плохой идеей
smdtranz

С нами с: 05.08.13
Благодарил (а): 16 раз.

2
Сообщение Добавлено: Чт 28 май, 2026 12:04

Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Бетон писал(а):нужно быть конченым эгоистом, чтобы везти детей под обстрелы, где регулярно гибнут дети, потому что их мамаше не такой маникюр в Германии
не турбуйся, тобі до такого рівня підтримки дітей, яку забезпечує мій сусід як до неба, та й твоєї оцінки вони абсолютно не потребують)

за собою краще слідкуй, до речі коли вже ти звідси відпетляєш? ти ж ніби можеш вже
kingkongovets

С нами с: 05.06.16
Благодарил (а): 1316 раз.

2
Сообщение Добавлено: Чт 28 май, 2026 12:05

smdtranz писал(а):Hotab

если что, и кандидат тот тогда не победил :mrgreen:

смысл в том, что у всех разные входящие условия, кому-то хочется вернуться, чтобы продолжать хорошо жить в топовом жилье, работать в красивых офисах и ездить на дорогой тачке между офисами, жильем, 5 элементом, всякими рестиками, салонами красоты, где работают белые и подносят 3 вида шампанского, кружками для детей подобного уровня и тд, а кому-то променять хрущевку с беднотой на мигрантскую хату с беднотой-плюс, получив зарплату в евро, есть не такой плохой идеей

Смысл в том, что при переезде возникает просадка в 3–5 лет. Тот, кто умеет зарабатывать в Украине, не используя ресурс государства, статус или заслуженность, а имеет истинную ценность (не сидит в банке или госсекторе на потоках, где всё держится на кумовстве и связях) — тот и за границей пройдёт этот транзитный период, адаптируется
Бетон

С нами с: 17.12.22
Благодарил (а): 227 раз.

6
3
2
Сообщение Добавлено: Чт 28 май, 2026 12:16

kingkongovets писал(а):
Бетон писал(а):нужно быть конченым эгоистом, чтобы везти детей под обстрелы, где регулярно гибнут дети, потому что их мамаше не такой маникюр в Германии
не турбуйся, тобі до такого рівня підтримки дітей, яку забезпечує мій сусід як до неба, та й твоєї оцінки вони абсолютно не потребують)

за собою краще слідкуй, до речі коли вже ти звідси відпетляєш? ти ж ніби можеш вже

Мои дети знают язык, ходят в школу, у них есть близкие друзья, отдыхают трижды в год. Я делаю для них всё, что могу.
​мы в детстве были счастливы и при свечах без света, в подвале вместо спортзала — ко всему привыкали. Но ракета деньгами не подкупается, и никакой статус банкира её траекторию не изменит
Бетон

6
3
2
Сообщение Добавлено: Чт 28 май, 2026 14:00

Hotab писал(а):
  kingkongovets писал(а):
Rack писал(а):Є, звісно, і інши кейси - де люди покинувши бізнес в Україні, вже успішно розвивають його за кордоном.Але це люди справи, родина банкира на таке навряд чи здатна.

о, а можна приклади таких бізнесів? особисто я про таке не чув, але наприклад в штатах 99% бізнесменів з постсовка водять траки

В Чорногорії знайомі ріелтори з Дніпра вистрілили . Але там зараз ринок нерухомості шалено росте, вони на цій хвилі знайшли свою нішу. Як буде далі - хз. Ніякі інші бізнеси в ЧГ не мають перспектив . Лише сезонно на відпочивальниках.

Обидві Чорноморки у Відні зачинились. Одна пропрацювала трохи більше року, інша - навіть менше. Стріт рітейл занепадає. Ще на центральних вулицях +/- норм себе почуває - але крок вліво/вправо - вже проблеми. Далі від центру бачу як магазини зачиняються один за одним. Взагалі, дивлячись на багато магазинів та бізнесів тут - не розумію як вони виживають.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Чт 28 май, 2026 15:15

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Просто наши бизнесмены не поняли, что Европа строит социалистический лагерь со старьем на дотациях, работающим по 3 часа в день
Бетон

6
3
2
  #<1 ... 1282012821128221282312824 ... 12851>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор