Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3332333333343335>
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 20:10

Хомякоид написав:
  airmax78 написав:
  kyk написав:Зазвичай люди, які змогли закінчити школу, здатні розібратися з платіжкою :lol:

100%. Впевнений - закінчи я австрійську школу і в мене не виникло б жодних проблем з аналізом 3-сторінкового рахунку німецькою мовою. Там всього лише 6 статей що залежать від споживання і 7 фіксованих. Піс оф кейк як кажуть юфорюшники.

Ти тролиш ?
Мені прислали на будинок 30 євро за воду в місяць.
В кінці року перерахунок. Як правило мені завжди щось повертають так як я не використовую середій ліміт.
Що ти там і в чому хочеш розбиратись ? Візьми краще підручник з німецької граматики і там розберись. Буде більше користі.

Це тільки рахунок виключно за е/енергію. 6 статей variable costs, і 7 - fixed. Впевнений, німецька граматика допоможе. Надсилай підручник.
airmax78

Подякував: 990 раз.
Подякували: 5378 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 20:45

airmax78 написав:
  Хомякоид написав:
  airmax78 написав:100%. Впевнений - закінчи я австрійську школу і в мене не виникло б жодних проблем з аналізом 3-сторінкового рахунку німецькою мовою. Там всього лише 6 статей що залежать від споживання і 7 фіксованих. Піс оф кейк як кажуть юфорюшники.

В кінці року перерахунок. Як правило мені завжди щось повертають так як я не використовую середій ліміт.
Що ти там і в чому хочеш розбиратись ? Візьми краще підручник з німецької граматики і там розберись. Буде більше користі.

Це тільки рахунок виключно за е/енергію. 6 статей variable costs, і 7 - fixed.

Може variable Kosten та Grundtarif? :lol:
Water

Подякував: 71 раз.
Подякували: 285 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 22:27

Хомякоид написав: Ти тролиш ?

Саме так. Пан все пише вірно.
Аналогічно у Франції:
- за водопостачання рахунок виставлять 1 раз за рік. Саме 1 (один!) раз на рік приходить технік та знімає показники лічильника. За підсумками року роблять перерахунок.
- електрична енергія: все в он-лайн режимі, зняття показників дистанційне, корекція сплати автоматична, якщо середні показники за 2 останніх місяця відрізняються. Я навіть точну цифру списання з рахунку не контролюю: здається 70€ на місяць.
Взагалі ціна електричної енергії 0,15€ кВтгод вночі та 0,21€ вдень.
akurt

Подякував: 4361 раз.
Подякували: 1572 раз.

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: П'ят 29 тра, 2026 09:27

News from Thailand

В ці дні панове не перестають шукати безпечні місця для проживання та роботи.
На цьому тижні відбулося багато цікавого, яке показує, що в цій справі багато теоретиків. "Практиків", як правило, менше...
Найгірше це коли люди самі в тій чи іншій країні НЕ були, НЕ бачили, НЕ мацали, але дають поради...

Так що треба бути обережними.
Як говорив герой кіносеріалу «17 миттєвостей весни»:
- Верить в наше время нельзя никому. Порой даже самому себе!»
(правда, ці слова написав Юліан Семенов, який жив в повній глуші, в своєму будинку в селі "Yuqarı Muhalatka" вище траси "Ялта-Севастополь", але це не вберегло його від загадкової раптової смерті. Правду знає тільки дерево інжиру, яке росте навпроти цього сільського, оточеного потужним бетонним парканом з залізними міцними дверьми будинку..., бо більше немає кому: кількість мешканців села з 2009 по 2016 буремні роки зменшилася в 2 рази...).

Я ось хотів не довіряти своєму товаришу, з яким тривалий час мешкали в Туреччині, але приходиться довіряти.

Якщо людина талановита, то вона талановита в усіх або в багатьох питаннях.
Свого часу - 10 років роботи в а/к “Emirates”.
Гроші не прогуляв в ресторанах, а інвестував - після довгих роздумів - в нерухомість Туреччини - в місто Alanya. І не просто: створив із квартир наших українців цілий корпоратив та активно зті квартири давали «подобово», в смислі на 1-2-3 тижня.
Цією зимою зробив дуже цікаву акцію: запропонував українцям провести зиму 2025/2026 в теплі та в безпеці: було запропоновано 20 (!) квартир в Аланії за спеціальною ціною - «повний фарш» - з басейнами та тренажерними залами всього по 250$ (!) за місяць.
Термін оренди - 90 дозволених за безвізовим режимом днів. Відлік йшов від важких листопадово-грудневих денів...
Навіть моя однокласниця скористалася пропозицією!
Я їй так сказав: «Ірино! В тебе в обласному центрі під здачу 6 (!) квартир, тобі не здається, що за 1/2 виручки від однієї можна не ховатися від дронів?»
Погодилася. Набридло їй ховатися в з/б підвалі свого будинка.

І ось: все продав той пан в Туреччині та виїхав на прожиття в Таїланд.
Ретельно проаналізував ситуацію з містами та регіонами.
І вибрав те, що ще не «розкручене» та не «затоптане».
Він так сказав:
- Радію як дитина. І кажу "у нас", бо таки зміг здійснити нездійснену мрію 2025 року - придбати власне житло біля океану, у цікавезному мегаполісі, де я буду перебувати більшу частину року. Воно коштувало 44 тисячі доларів (двокімнатна квартира в комплексі з басейном і спортзалом) і вже приносить стабільний пасивний дохід 12% річних (дуже пасивний, бо здав на півтора року).

Важливо про статус: по довгостроковій візі. За 1000 доларів 5 річна віза, можливо залишатись 180 днів і на один день виїжджати й знову можна повертатись.

Ну ось так: шукає людина, де краще жити.
І так буває…
akurt

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: П'ят 29 тра, 2026 11:38

про Філіпіни від не Ночкіна

про Філіпіни від не Ночкіна
flyman

Подякував: 1646 раз.
Подякували: 2886 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: П'ят 29 тра, 2026 11:43

akurt

Расскажите про черную Африку. там жить можно белому человеку в больших городах? около океана, конечно же. где там наших больше всего? почем жилье, привычное для европейца?
smdtranz

Подякував: 13 раз.
Подякували: 155 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 29 тра, 2026 11:52

News from USA

Незважаючи на наполегливу роботу учасників Фінансову форуму України в напрямку відмовити громадян інших держав не погоджуватися жити в спільноті, де все зроблено за дендрофекальними технологіями, спроби різних телепнів з різних країн жити там, де не тільки під 2-о поверховими будинками, але й під хмарочосами немає фундаментів, де все побудовано з гімна та палок, і де навіть «точку роси» не можуть визначити, продовжуються.
За свіжими повідомленнями влада Техасу заарештувала шістьох громадян Китаю, одягнених у камуфляж, які нібито намагалися уникнути полону після незаконного перетину кордону до Сполучених Штатів, повідомили чиновники, назвавши їх «іноземцями, що представляють особливі інтереси».

Лейтенант Кріс Оліварес, речник Департаменту громадської безпеки Техасу (DPS), 27 травня заявив, що громадян Китаю було затримано агентами Прикордонної служби США на приватному ранчо в окрузі Маверік поблизу кордону між Техасом і Мексикою.

Шість громадян Китаю були серед групи з 12 нелегальних іммігрантів, затриманих під час нічної операції, повідомив Оліварес у дописі на X.
Усі шестеро були одягнені в камуфляжний одяг.

Джерело: The Epoch Times.

Ось так: а почитали б цей форум - не сунулися б в країну збоченців невдах та нероб, де всіх замучили карою купівлі приватного будинка під страхом надати нульовий кредит в іпотеку.
Такі вже мерзотники: і податків не бояться, і роботи на двох роботах щоденно.
Звернули увагу на слова: «іноземцями, що представляють особливі інтереси».
Інтерес зрозумілий: 6 китайців - статевозрілі чоловічої статі, явний намір встигнути народити не менше 6 дітей до весни 2027 року, коли мабуть вступить в силу за Рішенням Верховного суду Указ Трампа щодо НЕ надання громадянства за фактом народження дитини на території США…
akurt

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: П'ят 29 тра, 2026 12:01

akurt написав:
Шість громадян Китаю були серед групи з 12 нелегальних іммігрантів, затриманих під час нічної операції, повідомив Оліварес у дописі на X.
Усі шестеро були одягнені в камуфляжний одяг.

Джерело: The Epoch Times.

Ось так: а почитали б цей форум - не сунулися б в країну збоченців невдах та нероб, де всіх замучили карою купівлі приватного будинка під страхом надати нульовий кредит в іпотеку.
Такі вже мерзотники: і податків не бояться, і роботи на двох роботах щоденно.

Это были китайские шпионы или диверсанты замаскированные под заробтчан.
Указ президента не закон Конгресса,отменяется следующим президентом
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 878 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 29 тра, 2026 12:15

є канал Галі в Гані, чи якось подібне

smdtranz написав:akurt

Расскажите про черную Африку. там жить можно белому человеку в больших городах? около океана, конечно же. где там наших больше всего? почем жилье, привычное для европейца?

є канал Галі в Гані, чи якось подібне
як попадеться на очі, закину в тему
flyman

Подякував: 1646 раз.
Подякували: 2886 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: П'ят 29 тра, 2026 12:25

smdtranz написав:akurt

Питання не до мене: я в Африці далі Єгипту не бував.
Здається на цьому тижні пан Hоtab давав корисну інформацію: він там працює на потужному літаку пілотом. Пошукайте його дописи.
Мені про Африку надавали певну інформацію тільки знайомі моряки та чоловік племінниці, який працював там лікарем Міжнародної місії та повернувся ледве живий після малярії.
akurt

Профіль

2
2
7
  #<1 ... 3332333333343335>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти