Напад росії і білорусі на Україну

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
  #<1 ... 1821818219182201822118222 ... 18337>
Сообщение Добавлено: Пн 29 июн, 2026 11:39

Re: Напад росії і білорусі на Україну

У ступорі навіть Z-воєнкори. ЦПД проаналізував нове інтерв'ю "старого правителя" Путіна
"Намагаючись продемонструвати добру поінформованість, Путін дуже детально розповідав про "успіхи" на конкретних ділянках фронту. Однак своїми абсурдними заявами, зокрема про "10 кілометрів до Сум", він поставив у ступор навіть лояльних Z-воєнкорів", – наголосили у ЦПД.

Паливну кризу диктатор РФ назвав "некритичною", а щодо ударів по енергооб'єктах РФ запевнив, що "все відновлюється швидко".

Крім "10 км до Сум" Путін також казав про "8-9 км до Слов’янська", що теж не відповідає дійсності.

Також він заявив, що до "остаточного оточення" ЗСУ біля Старого Оскола нібито залишається близько 2 км, але не уточнив, що це місто у Бєлгородській області РФ.

Інші пропагандистські та брехливі заяви диктатора РФ:

→ "З Києва звучать пропозиції обмежити бойові дії лише чотирма територіями (ДНР, ЛНР, Запорізька та Херсонська області). Це дозволило б ЗСУ перекинути туди підрозділи з інших точок. Це було б порятунком для Києва в умовах нестачі особового складу. Але до наших планів порятунок київського режиму не входить";

головне завдання окупаційних військ – повністю захопити Донбас (чого росіянам не вдається вже понад 12 років) та "Новоросію" (Донбас + Запорізька та Херсонська області);

→ мета РФ у Сумській області – "створення зони безпеки";

→ у білоруського диктатора Олександра Лукашенка "немає паніки через окрики Зеленського" (президент України давав йому тиждень на те, щоб розібратись із російськими ретрансляторами);

→ завдання енергопостачання тимчасово окупованого Криму нібито буде вирішено і РФ нарощуватиме постачання палива землею та морем (тим часом на території півострова діє режим надзвичайної ситуації, а українські сили продовжують завдавати успішних ударів по логістиці загарбників).
pesikot

С нами с: 31.08.09
Благодарил (а): 551 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пн 29 июн, 2026 11:42

_hunter писал(а):Я продолждаю утверждать, что Молдову в ЕС возьмут раньше. В крайнем случае - одновременно

Це правдв
Investor_K

С нами с: 21.12.09
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 29 июн, 2026 11:45

Investor_K писал(а):
  _hunter писал(а):Я продолждаю утверждать, что Молдову в ЕС возьмут раньше. В крайнем случае - одновременно

Це правдв

Хто випустив панду з клітки ? )
pesikot

С нами с: 31.08.09
Благодарил (а): 551 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пн 29 июн, 2026 11:57

shapo писал(а):
  prodigy писал(а):
  flyman писал(а):Прохожий: дєвочкі создайте тєму Гази

навіть 4 теми:

-генозид арабів Гази Ізраїлем
-історична підгрунтя відносин України і Ізраїля
-чому на форумі не люблять евреїв(чи емігрантів з Австралії),
чи ...додайте самі
-ЛАД лінчює нергів

Третья как раз обьясняется очень просто - зависть. Причем чем больше патриот и ухилянт ,тем ее больше хотя он в этом не признается даже под пыткой

На каком форуме тебя забанили в последний раз, что ты сюда прибежал?
anduzenko

С нами с: 18.10.17
Благодарил (а): 56 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 29 июн, 2026 12:02

ЛАД писал(а):Понятно, почему вы упоминаете меня практически в каждом посте, даже там где вообще не понятно, при чём тут я.

вас це дивує, мене ні

у 1987р помполіт на судні був в топ 5(капітан, стармех, помполіт, 2 кгбшніка), якось судно стояло в Лервік(Шетландські острови), піднімається по трапу чоловік (священик, католік чи протестант не знаю) і дає якусь книгу, тут прибіг помполит і почав волати: це провокація, навіщо взяв(хоча 2пом навіть не встиг відкрити і навіть не бачив шо то за книга), через тиждень партзбори-де помполіт вимагає виключити 2пом з партії (капітан вмішався-каже не роби "бурі в стакані!", обмежились
Устный выговор без занесения

через два роки після того, на тому самому судні стоїть помполіт біля трапа і записує на карандаш тих, хто запізнюється з "увольнения на берег" (по правилам пасажирського судна, екіпаж має бути на борту 100% за 60 хвилин до "відходу офіційно за розкладом"(яке відомо ще за рік до цього),
прибігають дві офіціантки десь у 1320-помполіт до них "ви чего так обурели?", а вони йому "пнх, ти тут взагалі не потрібен."
Я кажу 2пом(йому вже було 40років)-"вот народ розслабился" ( демократия, свобода)
"Ага, скоро помполітов бити будуть"

Тому, вам прилітає, коли ви топите за ссср,
без всякої совесті, як помполіт
prodigy

С нами с: 03.12.13
Благодарил (а): 3420 раз.

1
4
2
Сообщение Добавлено: Пн 29 июн, 2026 12:18

з минувшим

Цікава думка навіяна минувшим святом, котре на паузі

"Конституція — це Суспільний Договір. Але аж ніяк не угода пересічних між собою, а компроміс між Пересічними та Елітами... про те, як співіснувати, не винищуючи одне одного... Саме так цей інститут народився історично.

У цьому Договорі... Права належать позбавленим важелів впливу Пересічним, а от Обов'язки — Елітам! Адже в обмін на ці обов'язки Еліти отримують МОНОПОЛЬНЕ право збору та розподілу Податків, а також МОНОПОЛІЮ на апарат примусу.

Саме тому Еліти ПЕРШИМИ мають іти на поле бою і гинути... І саме страх накласти головою першими формує здоровий запобіжник. За таких умов Еліти просто зобов'язані робити ВСЕ заради збереження миру.

Простіше кажучи...
Влада володіє податками та ресурсом репресій... натомість на неї покладаються Обов'язки, серед яких НАЙПЕРШИЙ — гарантувати ПРАВА ТА СВОБОДИ Пересічним.

P.S.: Якщо ж і Права, і ОБОВ'ЯЗКИ тягне на собі виключно пересічний... тоді Еліти стають зайвим елементом. А це вже називається РЕВОЛЮЦІЄЮ або ПОВСТАННЯМ.

Автора не вказую щоб бажаючі заперечити фокусувались на тезах а не на персоналіях. Хоча, прости Господи, про що це я..... забув на секунду де це я пишу
Последний раз редактировалось Letusrock Пн 29 июн, 2026 12:20, всего редактировалось 1 раз.
Letusrock

Заблокирован
С нами с: 03.05.22
Благодарил (а): 16 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 29 июн, 2026 12:21

shapo писал(а):
Как я могу не любить гоев если у меня сын, его жена и их дети гои?

[/quote]

в 2013р в Дурбані(ПАР) у нас був шіпчандлер Талік, нормальний хлопець десь 45 років, окрім продуктів, телефоних сімок, та різних заказів, він у торговому центрі купити тенісний стіл для судна.

про себе він розказав -народився у Таліні, в кінці 90х емігрував до Ізраїлю, там прожив декілька років і переїхав у ПАР

А чому не залишився в Іхраїлі? Занадто багато евреєв з ссср, мені легше серед африканців
prodigy

С нами с: 03.12.13
Благодарил (а): 3420 раз.

1
4
2
Сообщение Добавлено: Пн 29 июн, 2026 12:28

Молдова ЄС

_hunter писал(а):Ключевое слово - "пока". Я продолждаю утверждать, что Молдову в ЕС возьмут раньше. В крайнем случае - одновременно, но именно тогда и анонсируют новую "двух-уровневую" систему членства...

Молдова і Румунія можуть об"єднатися і вуаля
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Пн 29 июн, 2026 12:31

flyman писал(а):Молдова і Румунія можуть об"єднатися і вуаля

Після вступу Молдова до ЄС
Investor_K

С нами с: 21.12.09
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 29 июн, 2026 12:37

prodigy писал(а):
  shapo писал(а):
Как я могу не любить гоев если у меня сын, его жена и их дети гои?

в 2013р в Дурбані(ПАР) у нас був шіпчандлер Талік, нормальний хлопець десь 45 років, окрім продуктів, телефоних сімок, та різних заказів, він у торговому центрі купити тенісний стіл для судна.

про себе він розказав -народився у Таліні, в кінці 90х емігрував до Ізраїлю, там прожив декілька років і переїхав у ПАР

А чому не залишився в Іхраїлі? Занадто багато евреєв з ссср, мені легше серед африканців

Зато сейчас оттуда евреи бегут в разные страны,в т.ч.в Израиль.
Да и евреи из СССР не определяют политику Израиля,в нынешней коалиции их вообще нет кроме Эйдельмана которого Биби уже подвинул
shapo

С нами с: 29.05.18
Благодарил (а): 110 раз.

1
1
  #<1 ... 1821818219182201822118222 ... 18337>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор